• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 KPSS lisans +90 👍

Insallah cok tesekur ederim😊. Sizleri takip edecegim. Aktif olmaya calisacagim. Azimli insanlari gordukce calisma istegi geliyor. Tesekurler Iyi calismalar. 😊
Benim de aktif insanlara ihtiyacim var hep aktif olacagiz deyip deyip olmuyorlar 😂 etiket yapmayım onlar kendilerini biliyorlar 😁😁

Benim de aktif insanlara ihtiyacim var hep aktif olacagiz deyip deyip olmuyorlar 😂 etiket yapmayım onlar kendilerini biliyorlar 😁😁
Umarim ben olurum 😀 en buyuk yanlisim cabuk gaza gelmem ama devamini getirmemem. Bunu bi yensem gerisi gelicek de insallah bakalim artik.

Umarim ben olurum 😀 en buyuk yanlisim cabuk gaza gelmem ama devamini getirmemem. Bunu bi yensem gerisi gelicek de insallah bakalim artik.
Ayyy ayni ben de oyleyim maalesef bu huyumu hic sevmiyorum hemen skiliveriyorum ama bu sefer imsallah yeni bi baslangic olur bize

Yeni basliyorsan bu sene zor gibi ama erken baslaman seneye yatirim olur 😊
Geçen sene kpss kursuna gittim temelim var yeni baslamiyorum oldu baya. Öabt çok önemli bizde onun için gaza basıyorum son 2 ay sadece öabt ile ugrasacagim:))

Geçen sene kpss kursuna gittim temelim var yeni baslamiyorum oldu baya. Öabt çok önemli bizde onun için gaza basıyorum son 2 ay sadece öabt ile ugrasacagim:))
Supermis canim.senin konular cok daha fazla Allah yardimcin olsun

Dun gece guncelleme vardi paylasamadim
20190513_095814.webp

Eğitim bilimlerini sıkıntı yapmayın hocam ben çok çalışmadan 60 küsür net yapmıştım. Standart sapma
Aminn cok teşekkür ederim:)) sizin de Allah yardımcınız olsun hepimizin gonlundeki olsun inşallah
İnsallah benim bolumde skinti war iste iletisim oldugu icin 2 3 kisi aliyolar :mad: secmez olaydim artik olmadi duz memurluk icin calismis olurum :işsiz:

Back
X