2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

Alvaro morte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
795
898
33
40
Arkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım. Klomen +estrofem verdi doktor. Klomenle birlikte estofem başladım. Klomeni Adetin 4. Günü başladım günde 2 kere. Estrofeme devam ediyorum. Bugün 11.Günündeyim. 19. Günde de progesteron ilacı ve fitil kullanmaya başlayacağım. Koronadan dolayı doktorum haftada 1 gün hastanede oluyor,ve izine ayrılmış bayramdan sonra gelecek,o yüzden kontrole de gidemiyorum. Yarın aynı hastanede başka bir doktora gideceğim yumurtalara baksın ve çatlatma iğnesi versin diye,umarım verir. Çünkü kendi doktorum çatlatma iğnesi vermedi,belki de hastanede olmayacağı için bu ayı es geçti. Benimle birlikte bu ay klomen kullananlar var mı?

Arkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım. Klomen +estrofem verdi doktor. Klomenle birlikte estofem başladım. Klomeni Adetin 4. Günü başladım günde 2 kere. Estrofeme devam ediyorum. Bugün 11.Günündeyim. 19. Günde de progesteron ilacı ve fitil kullanmaya başlayacağım. Koronadan dolayı doktorum haftada 1 gün hastanede oluyor,ve izine ayrılmış bayramdan sonra gelecek,o yüzden kontrole de gidemiyorum. Yarın aynı hastanede başka bir doktora gideceğim yumurtalara baksın ve çatlatma iğnesi versin diye,umarım verir. Çünkü kendi doktorum çatlatma iğnesi vermedi,belki de hastanede olmayacağı için bu ayı es geçti. Benimle birlikte bu ay klomen kullananlar var mı?
Cnm bende bugün kullanmaya basladm hayrlısı bakalm

Klomen pkos lulara mi veriliyor
Ben doktora çocuk düşündüğüm zaman gidip klomen mi isteyecegim

Cnm bende bugün kullanmaya basladm hayrlısı bakalm
Hadi hayırlısı canım. Bugün başka doktora göründüm. 2 yumurtam varmış sağda. Biri 18 diğeri 20 ml. İster ovulasyon testiyle takip et istersen iğne vereyim dedi. Ben iğne istedim. 12. Günümdeyim ve yarın 13. Gün iğneyi vurdur 36 saat sonra ilişki dedi. Bakalım hayırlısı,ben de sabırsızlıkla bekleyeceğim

Hadi hayırlısı canım. Bugün başka doktora göründüm. 2 yumurtam varmış sağda. Biri 18 diğeri 20 ml. İster ovulasyon testiyle takip et istersen iğne vereyim dedi. Ben iğne istedim. 12. Günümdeyim ve yarın 13. Gün iğneyi vurdur 36 saat sonra ilişki dedi. Bakalım hayırlısı,ben de sabırsızlıkla bekleyeceğim
Hyrlısyla oluverir insallh

Bende bu ay klomen kullandım adetim olmadı daha ama kökeni kullandıktan sonra gidemedim virusten dolayı ama göğüslerim çok sis ve sert ve iki günüde bacağım ve kasik tarafima kramplar giriyor bende anlamadım

Adetim normalde 11 inde olmam gerekiyordu olmadım bugünde bel agrım var dün gece baş ağrısı aşırı derece de vardı bide istifraettim migdem cikacakmiscasina kustum anlamadım birazdaha beklemem istyrum aslinda
Adetin de geçmiş canım,bence bu şekilde beklemektense test en iyisi. Hem kanda hem idrarda belli olur artık. Hayırlı haberlerini verirsin inşallah

Inşallah ben hemen enfeksiyon kalıyorum enfeksiyonum var sanırım o zamanda idrarda zor çıkar bi kaç gün daha bekleyip iyice sonuç alayım diye üzülmekten kokruyorum açıkçası inşallah canım rabbim isteyene nasip etsin

Inşallah ben hemen enfeksiyon kalıyorum enfeksiyonum var sanırım o zamanda idrarda zor çıkar bi kaç gün daha bekleyip iyice sonuç alayım diye üzülmekten kokruyorum açıkçası inşallah canım rabbim isteyene nasip etsin
İnşallah hayırlısıyla isteyen herkes kavuşsun. Kendini ne zaman rahat hissedersen yaparsın artık canım

İlk defa klomen kullanacağım, açıkçası korkuyor ve çekiniyorum, 18 inde beklenen adet tarihim üçüncü gün başla dedi doktor iki ay önce almıştım ilacı içmemiştim bu ay kullanmaya karar verdim, tok karna ya da aç karna nasıl içildiğini unuttum

İlk defa klomen kullanacağım, açıkçası korkuyor ve çekiniyorum, 18 inde beklenen adet tarihim üçüncü gün başla dedi doktor iki ay önce almıştım ilacı içmemiştim bu ay kullanmaya karar verdim, tok karna ya da aç karna nasıl içildiğini unuttum
Tok benim bildiğim bende kullandım ve tok karnına dedi doktor

Cnm merhaba, bende pko luyum bende 3 gün önce başladım klomen e günde 2 kez almam gerekiyor bnm ben önceden de kulanmıştım 5 gün boyunca ama bu sonuç almadım dediğim gibi bende 3 gün önce başladım birde merional 75 iğne yazıldı göbekten olmam gereken climen vede inofolic combi yazdı bana bunları hepsini 3 gün önce başladım bakalım hayırlısı artık Allah hepimize sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️

Back
X