• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve duphaston kullanıp hamile kalanlar

Klomeni bilmiyorum ama duphaston kullandım.Adet düzensizliğim çok fazla yoktu 2 gün gecikme oluyordu onuda normal sayıyorduk ama felakat derece hastanelik edecek ağrılarım vardı.Kan pıhtılaştırıcılar ile kanamayı durduruyordum.Duphastonu düzenli kullandıktan 2 ay sonra Gebe olduğumu öğrendim.Herhalde kullandığım vitaminler falan kan değerlerimide yükseltmişti, gebe kaldığım dönemde çünkü 8 ay boyunca o ağır kanamaları geçirmiyordum en son kan değerim 35 ti ölü doğum yaptım.Yine her ay kan değerim düşüyordu şuan tam sınırda.Doktara bu durumdan bahsettim ve tekrardan gebelik istediğimi dile getirdim bu ay duphsatona başladım yine ilk adetimi gördüm ve Ne ağrı ne şidetli kanama Herşey tam istediğim gibi.Yani bu ilaç,adet düzensizliği,ağrı,çok fazla kanamaya ve embriyonun tutunmasına birebir.Gebelik için tekrardan etkisini görürsem yorumu güncelliycem Benimde 7 ay çocuğum olmuyordu bu ilaca başladığım da.
Çok geçmiş olsun bu ilacı kullandınız o şekilde mi oldu

Çok geçmiş olsun bu ilacı kullandınız o şekilde mi oldu
Evet.Tam olarak öyle oldu İlacı kullanmadan 1 hafta öncesinden çok fazla göğüs hassasiyeti ve karında batmalarım oluyordu Duphastondan sonra adet olduğumu hissetmiyordum bile.Malesef bu ay kullanamadım aynı şekil yine belirtiler ortaya çıktı.Vel hasıl bende işe yaradı her bünyede farklılık gösterebilir:)

Back
X