- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Alvaro morte
Hadi hayırlısı olsunKızlar bugün çatlatma iğnemi oldum,yarın aşılama olacak. 3 yumurta oluşmuş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsunKızlar bugün çatlatma iğnemi oldum,yarın aşılama olacak. 3 yumurta oluşmuş.
İnşallah. Tükendim gerçekten artık. Ümidim yok ama olsun Allahtan ümit kesilmez yine deHadi hayırlısı olsuninşAllah ilkinde tutar
![]()
Hiç öyle düşünme canım.neyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş.iyi düşün iyi olsun.ben tutacağından kuşku bile duymadan gittim ve büyük ihtimalle aşılama günü tutmuş çok şükürİnşallah. Tükendim gerçekten artık. Ümidim yok ama olsun Allahtan ümit kesilmez yine de
Ayyy çok iyi moral veriyorsun. Çok teşekkür ederim. Ben tutmayan o kadar çok okudum ki,insan etkilenip korkuyor ister istemez. Bi de normal ilişkiyle farkı yok diyorlar ya,zaten sorun olmamasına rağmen normal yolla olmayınca,bu da normal ilişki gibiymiş o zaman yine tutmaz diye karamsarlığa kapılıyorumHiç öyle düşünme canım.neyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş.iyi düşün iyi olsun.ben tutacağından kuşku bile duymadan gittim ve büyük ihtimalle aşılama günü tutmuş çok şükürdarısı başına inşallah
Yok canım düşündüğün gibi değil inanki.eşinden spermleri alıp en kaliteli olanları seçip o en kaliteli olanları daha da kalitelendiriyorlar.ve direk döllenmenin gerçekleşeceği yere gönderiyorlarmış bana hemşire öyle demişti.benim gittiğim merkezde de genelde aşılama yaptıranların ilkinde tutuyormuş.bende de öyle oldu şükür.hiç karamsar düşünme.Olursa da Allah’tan,olmazsa da Allah’tan.İnşallah tutacak gözüyle bakıp o psikolojiyle gitmeni tavsiye ederimAyyy çok iyi moral veriyorsun. Çok teşekkür ederim. Ben tutmayan o kadar çok okudum ki,insan etkilenip korkuyor ister istemez. Bi de normal ilişkiyle farkı yok diyorlar ya,zaten sorun olmamasına rağmen normal yolla olmayınca,bu da normal ilişki gibiymiş o zaman yine tutmaz diye karamsarlığa kapılıyorum
Merhaba sizde durumlar nasıl gebe kalabildiniz mi inşallah?Ayyy çok iyi moral veriyorsun. Çok teşekkür ederim. Ben tutmayan o kadar çok okudum ki,insan etkilenip korkuyor ister istemez. Bi de normal ilişkiyle farkı yok diyorlar ya,zaten sorun olmamasına rağmen normal yolla olmayınca,bu da normal ilişki gibiymiş o zaman yine tutmaz diye karamsarlığa kapılıyorum
Ano daha belli olmadı. Bugün 8. Günüm aşılamanın. Belki 10. Gün kan veririm, bilemiyorum.Merhaba sizde durumlar nasıl gebe kalabildiniz mi inşallah?
Hadi ya Allah ım hepimize evlat nasip eder inşallah ya inşallah olur da artık sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızAno daha belli olmadı. Bugün 8. Günüm aşılamanın. Belki 10. Gün kan veririm, bilemiyorum.
Amin canım Amin İnşallahHadi ya Allah ım hepimize evlat nasip eder inşallah ya inşallah olur da artık sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız![]()
Estofemı gunde kaç kez aldın acabaArkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım. Klomen +estrofem verdi doktor. Klomenle birlikte estofem başladım. Klomeni Adetin 4. Günü başladım günde 2 kere. Estrofeme devam ediyorum. Bugün 11.Günündeyim. 19. Günde de progesteron ilacı ve fitil kullanmaya başlayacağım. Koronadan dolayı doktorum haftada 1 gün hastanede oluyor,ve izine ayrılmış bayramdan sonra gelecek,o yüzden kontrole de gidemiyorum. Yarın aynı hastanede başka bir doktora gideceğim yumurtalara baksın ve çatlatma iğnesi versin diye,umarım verir. Çünkü kendi doktorum çatlatma iğnesi vermedi,belki de hastanede olmayacağı için bu ayı es geçti. Benimle birlikte bu ay klomen kullananlar var mı?