2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

İnşallah. Tükendim gerçekten artık. Ümidim yok ama olsun Allahtan ümit kesilmez yine de
Hiç öyle düşünme canım.neyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş.iyi düşün iyi olsun.ben tutacağından kuşku bile duymadan gittim ve büyük ihtimalle aşılama günü tutmuş çok şükür 🤲 darısı başına inşallah

Hiç öyle düşünme canım.neyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş.iyi düşün iyi olsun.ben tutacağından kuşku bile duymadan gittim ve büyük ihtimalle aşılama günü tutmuş çok şükür 🤲 darısı başına inşallah
Ayyy çok iyi moral veriyorsun. Çok teşekkür ederim. Ben tutmayan o kadar çok okudum ki,insan etkilenip korkuyor ister istemez. Bi de normal ilişkiyle farkı yok diyorlar ya,zaten sorun olmamasına rağmen normal yolla olmayınca,bu da normal ilişki gibiymiş o zaman yine tutmaz diye karamsarlığa kapılıyorum

Ayyy çok iyi moral veriyorsun. Çok teşekkür ederim. Ben tutmayan o kadar çok okudum ki,insan etkilenip korkuyor ister istemez. Bi de normal ilişkiyle farkı yok diyorlar ya,zaten sorun olmamasına rağmen normal yolla olmayınca,bu da normal ilişki gibiymiş o zaman yine tutmaz diye karamsarlığa kapılıyorum
Yok canım düşündüğün gibi değil inanki.eşinden spermleri alıp en kaliteli olanları seçip o en kaliteli olanları daha da kalitelendiriyorlar.ve direk döllenmenin gerçekleşeceği yere gönderiyorlarmış bana hemşire öyle demişti.benim gittiğim merkezde de genelde aşılama yaptıranların ilkinde tutuyormuş.bende de öyle oldu şükür.hiç karamsar düşünme.Olursa da Allah’tan,olmazsa da Allah’tan.İnşallah tutacak gözüyle bakıp o psikolojiyle gitmeni tavsiye ederim ☺️Hayırlı haberlerini de duyma temennisi ile Allah sizinle olsun ☺️☺️

Merhaba sizde durumlar nasıl gebe kalabildiniz mi inşallah?

Benım olmadı reglı oldum 18hazıranda 2 hazıranda catlatma ıgnesı olmustum.Bugun adetın 3.gunu 2 gun sonra tekrar klomen kullanıcam ama bu ay ovıtrelle vurmayı dusunmuyorum sadece klomen doktora gıdıp yumurta takıbıne de gerek kalmayacak

Bu ay ıgneden sonra ılışkı saati verilince stress yaptık iliski de tam olarak olmadı bu ay sadece klomenle daha akısına bıraksam dıyorum

Arkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım. Klomen +estrofem verdi doktor. Klomenle birlikte estofem başladım. Klomeni Adetin 4. Günü başladım günde 2 kere. Estrofeme devam ediyorum. Bugün 11.Günündeyim. 19. Günde de progesteron ilacı ve fitil kullanmaya başlayacağım. Koronadan dolayı doktorum haftada 1 gün hastanede oluyor,ve izine ayrılmış bayramdan sonra gelecek,o yüzden kontrole de gidemiyorum. Yarın aynı hastanede başka bir doktora gideceğim yumurtalara baksın ve çatlatma iğnesi versin diye,umarım verir. Çünkü kendi doktorum çatlatma iğnesi vermedi,belki de hastanede olmayacağı için bu ayı es geçti. Benimle birlikte bu ay klomen kullananlar var mı?
Estofemı gunde kaç kez aldın acaba

Back
X