eşin yas olarak da küçük ve cahil anladığım kadarıyla. iş işten geçtikten sonra olgunlaştiktan sonra hatasini anlar ama ne fayda.Dün yine buyk bi kavga oldu enistesi konusmus oglen arama surekli aileni yeter kocaman adamsn vs flan. Onun aksami yime ariyor tabi ben de oglumu uyutuyorm o sira uyuttum mutfaga geldm hemen gel konuscaksn vs zorladi babannesyle knustm dedesi de gorunmuyordu ordan rsey syledi bende cevapladm vs annemi iste deyp durdi hayr dedm sesszce beni zorluyo. Geri gectm bulask yarm kalmisti onu yikicaktm sen niye konusmuyosn da bilmem ne mecbursn degilm mecbur faln dedm vurdu yere itti vs baya hemde odaya geciym dedm beni tehdt edio telefn kullanmicaksn vs bende hatti kiricam dedm umrumda degl bal gor deyince durduruyo beni aklinca tehdit etms oluyo. Snra yine vurdu vs odaya gectm bende baya laflr syledm tabi enistesine dedm smdi beni tek buldukca vurmaya calisacak surekli mesaj attm vurdu byle byle oldu gelelim mi d3di gelin dedim. Kapi numarasini bilmeynce kaynima sorms benm telefn sesszdeydi duymaynca enistemi kim aradi dedi ben dedim ne diye karistiyosnz vs dio sanane dedm esim dedigm adam da oyle tabi enistesi gelecegi sira kaynim tutmus sizle goruscez bilmem ne aklinca sacma sapan knusuyo neyi goruscez diyorm gorceksin dio dha israrla o sira oyle sinirlendm ki ustune dgru yuruyodm bak sen fzls oldn yeter kes sesini cok kotu olr vs esim dedigm sahs beni tuttu dha o da orda ayni cumleyi kurdu bagirdm en son sinirden enistesigl hemen kosup geldiler dha esim dedigm kisi benm üstüme yuriyo bama vurdu yine kardesine bsy deyip susturamiyo musn da bna bunu yapiyosn dedm ustume yururken halasi geldi tuttu bsn halasiyla odada durdm oglum yanimdaydi enistesi ikisyle knustu hata sdece bende gorunuyo onun demesine kaynima da dedi karisma sanane lan die ona kızdı esime dedi arayp durma cok mu lazmlar evinde karinla oglunuzla oturmayi bilmiyosunz hic yazk şu cocuga dedi hergn hergn ne var da ariyosn ya gormesnler elleme lazm insanlar degl, zaten senin ailenden oluyo bunlar gormeme gerk yok biliyorm dedi orayi ortuyo bunlsr tabi knusuldu vs kararinizi verin artk ya boşanin ya bu sekilde olmayn yani yeter dedi cok da hakliydi kaynimi da alip giftiler konusalm die. O sira oglani uyuttm mutfak topluyodm gitms yatmis uyumus smdi de amcasinin ogluyla bi isleri vardi ona gitti knusmadik ama diyecegm eger hala byle olacaksan bosanmak istiyorm diye bu sefer yutamiyorm. Ya bana yaptiklsrini telafi edersn yada ben byleyim kabl ediyosan dersen kabl etmiyorm deyip bosanma davasini sen acmazsan ben acarm diyecegm artk bıktm yani ezmeye calismasi vs her dedigim olsn havalari.
Yine canınızı sıkıcam biliyormama bıktm gercektn suan burda durmam belki hata ama syle dusundm bu sefer byle cok ustume geldi ya tercih etmesi grekecek ya ailesi ya ben ve oglu yani onlar saniyorlar ki oglani alirz ölsem anca oyle alirlar. Onun rahatligi var galiba. Son şans ya gerckten ailesi olmaynca cok mutluyz zaten ya onlar olmayacak ya ben oglu yani
enişteyle halayla olacak is değil bu minik, bu kadarcık meseleden sana şiddet uygulayan adam değişmez bana kalırsa. insallah ben yanılırım ama zor canim çok zor.