2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kapı süsümüz intihar etmiş ya çok üzüldüm😢
Yaa ben de çok üzüldüm şimdi aynı malzemeden ipek in de var kardeşim yaptı kırılsa çok üzülürüm ben de 😔😔🥺
Yine fethettin gönlümü 🥰🥰🥰 sensin bal şekerparem 💖 evimi özledim valla insan ne olursa olsun evi gibisi yok 😊
Hele ki çocukla insan evden başka yerde rahat edemiyor. Çocuğun hayatımıza eklediği zorluklardan bir başkası 😕
Doğum günün kutlu olsun kıvırcığım🥰 dileklerin gerçek olsun inşallah 🤲
🤩🤩🥰😚😚
Bana çizmiş gibi geldi döküntü farklı benim bildiğim sivilce gibi atıyor vücut 😔 geçmiş olsun kuzum
Yaa çizilme değil onların etrafı kızarmıyor. Bunlar büyük sivilce gibi ya da sinek ısırığı gibi ama simek ısıracak bir durum oluşmadı. Döküntü de sadece burnunda mı olur onu da anlamadım. 3 tane var aynı yerde. Bi de gözünü kaşıyıp durduğundan acaba dedim kaşınıyor mu?

😍😍😍
Aahh evin gibisi olmaz hakikaten..hele cocuklardan sonra..banyosu yemesi içmesi uykusu..bütün düzen alt üst😑 ama gezmeden de olmaz ki ☺ alışsın kuzular da 😆 eğlen canim sen de bol bol 💝

Oyy kıyamam eglenmistir prenses insAllah bol bol 🤗 bu arada nickname süper 😁

Canim sagol..bugun daha iyi cok şükür.izi kalmadi gibi bişey 😊 dedim sana galiba karya beni yalanci çıkarmayacak erkenden yürüyecek 🥰😅🧿

Bu ne güzel bakış Senaaa 😍😍 bu kız çok mazlum bakıyor annesi yaa..çok hisli bakıyor.benim oğlum da böyle bakardı.masAllah kırk bir kere 🧿🎈🧿🎈🧿🎈🧿🥰🥰

Bence aile hekimine ya da hemsirenize whats up dan resim at canım.bi baksınlar. Aşıdansa hemen anlarlar. O degil de onlar nasıl gözler 😍😍😍 masAllah kuzumaaa masAllah kırkbir kere 🧿💝🧿🧿🧿🧿 insAllah çabucak iyileşir 🤲 bu arada dogum gününü bi de tam zamaninda kutluyayim nice güzel senelere 🥰

nzh99 nzh99 yeşim evliliginiz yıldönumuymus 🥰 demek kış gelinisin 🥰 Allahim nazarlardan saklasın sizi 🧿💝🧿🤲 bir ömür el ele yürek yüreğe evladinızla sağlıkla birlikte yasayın insAllah..tadiniz hic kacmasin arkadasim 😍🥰🧿
Sağol canım benim ipek böcüsü işte böyle böcü gözlü bişey 😅

Aşıyı hastanede olduk doktora atacağım yarın. Ateşi de yok anlamadım

😍😍😍
Aahh evin gibisi olmaz hakikaten..hele cocuklardan sonra..banyosu yemesi içmesi uykusu..bütün düzen alt üst😑 ama gezmeden de olmaz ki ☺ alışsın kuzular da 😆 eğlen canim sen de bol bol 💝
Canim sagol..bugun daha iyi cok şükür.izi kalmadi gibi bişey 😊 dedim sana galiba karya beni yalanci çıkarmayacak erkenden yürüyecek 🥰😅🧿
Bu ne güzel bakış Senaaa 😍😍 bu kız çok mazlum bakıyor annesi yaa..çok hisli bakıyor.benim oğlum da böyle bakardı.masAllah kırk bir kere 🧿🎈🧿🎈🧿🎈🧿🥰🥰
Bence aile hekimine ya da hemsirenize whats up dan resim at canım.bi baksınlar. Aşıdansa hemen anlarlar. O degil de onlar nasıl gözler 😍😍😍 masAllah kuzumaaa masAllah kırkbir kere 🧿💝🧿🧿🧿🧿 insAllah çabucak iyileşir 🤲 bu arada dogum gününü bi de tam zamaninda kutluyayim nice güzel senelere 🥰
nzh99 nzh99 yeşim evliliginiz yıldönumuymus 🥰 demek kış gelinisin 🥰 Allahim nazarlardan saklasın sizi 🧿💝🧿🤲 bir ömür el ele yürek yüreğe evladinızla sağlıkla birlikte yasayın insAllah..tadiniz hic kacmasin arkadasim 😍🥰🧿
Ya insanlara alıştı gibi şükür ağlamıyor çocuk bi anda bi sürü kişi gördü ama yerini yadırgıyor haliyle ne diyim oda haklı biz bile yadırgıyorum 🤣

Yaa ben de çok üzüldüm şimdi aynı malzemeden ipek in de var kardeşim yaptı kırılsa çok üzülürüm ben de 😔😔🥺
Hele ki çocukla insan evden başka yerde rahat edemiyor. Çocuğun hayatımıza eklediği zorluklardan bir başkası 😕
🤩🤩🥰😚😚
Yaa çizilme değil onların etrafı kızarmıyor. Bunlar büyük sivilce gibi ya da sinek ısırığı gibi ama simek ısıracak bir durum oluşmadı. Döküntü de sadece burnunda mı olur onu da anlamadım. 3 tane var aynı yerde. Bi de gözünü kaşıyıp durduğundan acaba dedim kaşınıyor mu?
Zorluklarına kurban ya napak varsın zor olsun teyze hala anne baba gezdi 😝
Kuzum anlamam ama dediğim gibi döküntü biraz fazla olur gibi geldi bana ama yanıltmayım

S Susam_tanesi aşk olsun neden beni etiketlemiyorsun👻 burda aktüel miss var😎10 da açılıyor tabiki💃 ben de mama tabağı mı alsam diyorum hani hiç mümkün değilmiş ya dökülmesi onlardan 🤔
Öyle bir mama tabağı mı varmış 😱 ben de ineyim yarın 😁 sırası üzerine hepsine girerim bim-sok-A101 😁

🤩🤩🥰😚😚

Bence döküntü aşıdan dolayı. Ama ciddi bir durum degil. Kkk aşısı 1 hafta 10 güne kadar, döküntü yapıyor. Bütün vücudun dolması gerekmiyor. Kkk döküntüsü hafif oluyor. Kıza yaptırmadım ama oglumdada olmuştu. Aile hekimine götürmüştüm, bu yanaginda 3 tane sivilce gibiydi. Sinek ısırması mı, yoksa döküntü bumu diye sormuştum. Korkmayın diye yan etkileri söyledik, yinede korkmuş getirmişsin demişti. Hafif dökmüş birsey olmaz demisti.

S Susam_tanesi aşk olsun neden beni etiketlemiyorsun👻 burda aktüel miss var😎10 da açılıyor tabiki💃 ben de mama tabağı mı alsam diyorum hani hiç mümkün değilmiş ya dökülmesi onlardan 🤔
Nasıl birseymis o mama tabağı. Ben vakumludan aldım ama kız tutma yerinden tutup, kaldırıyor. Bana asla cocuk sokemez demislerdi. Cokta kolay söküyor. İyice bastırarak yapıştırsam, ittirerek havasını alıyor. Öyle çıkarıyor, Buda oyle birseymi baskami.ise yarayan birseyse, En çok pasaklı gelinine lazım. Yeme içme adabı öğrensin

S Susam_tanesi İpek le ve eşinle geçirdiğin en güzel yıllardan biri olsun inşallah 🙏
nzh99 nzh99 yuvanız huzur dolsun , birlikte uzun ve sağlıklı yıllarınız olsun inşallah 😘
Saol canım benim amin inşallah. Sena kuşum ayazlarda gezmelere gitmiş. Güzel Bebeğim rabbim korusun
S Susam_tanesi yeni yaşın hayırlı olsun canım nice güzel yılların olsun eşin, kızın ve sevdiklerinle 🎂
nzh99 nzh99 yüzümde koca bir gülümsemeyle izledim nikah videonuzu Maşşallah canım mutluluğunuz daim olsun🧿🧿🧿
Güzel ve komik bir nikahtı.. herkes çok eğlenmişti.
nzh99 nzh99 nice yillariniz olsun, mutluluğunuz daim olsun canim
Amin canım benim.
Kızlar kızımın burnunda böyle 2 tane kızarıklık oluştu. Cuma günü kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı olmuştuk. Onla alakalı olabilir mi? Bu canlı aşıymış 1 hafta etkisi sürebilir. Döküntü olabilir demişti doktor. Döküntü bu mu oluyor?
Biraz da huysuz ve ağlak uykudan kalktığından beri 1 saattir falan
Bizde aşı döküntü yapmadı. Bilemedim neyden olabilir. Çok geçmiş olsun İpek kuzuma.
😍😍😍

Saol şekerparem amin inşallAh. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk geçim versin.

Benimkide altini degstreyim dolmasin alti dedim ciste yoktu dogru durust kendim kasindim yataga flan isedi actigim sira
Yarim saattir ust bas degstriyorum😶🙄

Kizlar benim yatak bu sene cok kirlendi yani Karya hep isedi alezde yok bunda yaza temizleteyim diyorum nasil temizletebilirim acaba daha once yaptiran var mi

Zorluklarına kurban ya napak varsın zor olsun teyze hala anne baba gezdi 😝
Kuzum anlamam ama dediğim gibi döküntü biraz fazla olur gibi geldi bana ama yanıltmayım
Bu sabah yoktu canım sağol.
Ben de değişiklik olsun resimli falan belki yer diye alacaktım dökülmüyorsa kesin alayım 😅
Bence döküntü aşıdan dolayı. Ama ciddi bir durum degil. Kkk aşısı 1 hafta 10 güne kadar, döküntü yapıyor. Bütün vücudun dolması gerekmiyor. Kkk döküntüsü hafif oluyor. Kıza yaptırmadım ama oglumdada olmuştu. Aile hekimine götürmüştüm, bu yanaginda 3 tane sivilce gibiydi. Sinek ısırması mı, yoksa döküntü bumu diye sormuştum. Korkmayın diye yan etkileri söyledik, yinede korkmuş getirmişsin demişti. Hafif dökmüş birsey olmaz demisti.
Evet aynen işte öyle neyse sabaha yoktu ateşi de çıkmadı endişe etmeyeceğim sağol canım 😌

Back
X