• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
biz de var onlardan, Asim henüz yapamiyor, bolca dağıtıyor. o oynamayinca yerden geometrik sekil toplamaca oynuyoruz kızlarla😊😊
tabi her çocuk farklı, asim genel olarak düzene karşı bir çocuk. daha bultaklari da yapmıyor, hatta ben içine atıyorum diye kızıyor. 🤐🤐
Bultakları bizimkide sevmiyo yuvarlağı atıyo bitek diğerlerini göstermeme rağmen yok savuruyo sonra da😒 hiç almayayım onı ben o zaman

Dökme varsa ben yokum sürekli koltukların altından küçük oyuncaklae toplamaktan bıktım😂😂 ne aldın sen bu hafta😂
Daha durrr yolun başındasın bebeğim hemen usanmak yok öyle 🤪🤪😈😈. Her yerden her bişey çıkabilir napalm bu benim evi oyuncakla doldurmama mani olamaz🤣🤣
Hayvan tak çıkar puzzle, bir de pilsan ın araba pisti vardı sanırım o haftaya gelecekmiş erken gelmiş görünce aldım nette fiyatı 2 katından fazla😁ordan da bir şok yaptım hayvan magnetleri vardı onlardan geldim geldim 💃

Günaydın kızlar🎊🎊🎊 bugün bime ilk puzzle ım geliyor tam bizimkilere göre gidebilirsem alacam inşallah.
Aslihaydo Aslihaydo aslıyavrııımmm neredesin ses ver👀👀
N Nehir8077 bugün sünnet günü hadi Allah kolaylık versin anlamadan bitsin gitsin🧿🧿
İlk puzzle ımı göremedim 😂 hemen bitiriyorlar yahu 😝
Günaydınn 🥰 Beşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu😄
Ben de alacaktım ama bir tane gelmiş o da başkasının sepetinde idi 🙄
Ben bir süredir gündüzleri bazen onu bağlıyorum ama yazık yavrumu lastikleri çok sıkıyor çıkarır çıkarmaz göbeğini kaşımaya başlıyor 🥰🥰 ama rahat olduğu kesin ayakta veya arkası dönükken giydirebiliyorum.

Umudum- Umudum- zaten herşeyi çıkarmadan alt değiştirmek ne mümkün 🤕 sanki 8 bacaklı ahtapot giydiriyoruz 🤣🤣

Bu arada çok geçmiş olsun sena kuzusuna Allah korumuş bu yürüme aşamasında düşmeler çok oluyor maalesef. İpek de elinde bişey varken düştüğünde çok canı yanıyor burnunu alnını falan vuruyor eli dolu olunca da elleriyle kendini tutamıyor. Tez canlılık çok sıkıntı. Bunların olacağını biliyorduk zaten..

Maşallah diyelim nazar olmasın. Burda zaten sena yese kendi bebeği yemiş gibi sevinir bütün anneler ama yine de anne söylerken bile nazarı değebiliyor. Ben de çok yaşıyorum. Gözden nazardar ırak olsun kuzularımız. 🙏🏻🧿
En çok benim nazarım değiyor zaten ondan dedim yazsam mı yazmasammı diye . Dillendirdiğimde hemen bozuluveriyor huyu 😬
Umudum- Umudum- canim gecmis olsun Senaciga. biz uğunma deriz ağlarken dudakları vs morarir oyle mi oldu düştükten sonra? eger öyleyse baktirmadiysaniz kan değerlerine baktırin derim ben? kansızlık tetikliyor o durumu. en büyük yegenimde vardi. doktorlar kan değerlerine bakmislardi diye hatırlıyorum.
Yok bildiğin ilk uykuya geçiyor gibi oldu . Sonrasında gözünü açıp normal ağlamaya devam etti . Arkasından da ağlarken kustu . Randevu bekliyorum götürmek için iştahsızlıktan dolayı . Kan tahlili de yaşı gelmeden yapsınlar artık. O zaman bu konuyu da danışırım . Hatta beyin cerrahına gideceğim kendi sonucum için ona da danışırım tomografi çektirsem mi yine de diye .

Günaydın. ☀️😃 Bunlar da benim bim ganimetleri . Geometrik şekiller alacaktım ama kalmamış . Şu küçük kitapları da eşleştirme için aldım . Sebzelerimiz ve şekillerimiz Yoktu . İlerde magnetleriyle eşleştirme oyunu oynarız bunlarla .

Eklentiler

• 218BB4CE-C351-45D5-A24C-B56EAE6F2F16.webp
    218BB4CE-C351-45D5-A24C-B56EAE6F2F16.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 41
GuŞumu uyuttum , Evi toplayam, okula gidem , 12:30 da dersime yetişem, sonra yemek koyam, Sena yı doyuram, tekrar derse girem , çıkam yemek yiyem, sonra bir daha derse girem . 19:00 da guşuma tekrar kavuşam 🤪 yapam, edem , kaçam, gidem...

Aslihaydo Aslihaydo geçmiş olsun ne dokundu ki acaba . Su dokunmuş olabilir mi ? Bir şey de yememişsin .

Günaydın kızlar🎊🎊🎊 bugün bime ilk puzzle ım geliyor tam bizimkilere göre gidebilirsem alacam inşallah.
Aslihaydo Aslihaydo aslıyavrııımmm neredesin ses ver👀👀
N Nehir8077 bugün sünnet günü hadi Allah kolaylık versin anlamadan bitsin gitsin🧿🧿
Kaldıysa korumalıklardan alcam bende 😁
Aslihaydo Aslihaydo nerdesin kuzum iyi misiniz hakikatten
N Nehir8077 hayırlısı ile atlayın şu günleri canım Allah yardımcınız olsun

Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey kraker 😔 bı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle 😢
Ah yavrum ya niye ki ya üşüttü mü geçmiş olsun 😔😔😔

Kemiriyor çubuk kraker veriyorum eline . Biraz yiyor biraz itip diliyle geri çıkarıyor . Denemek lazım üzüm işini , alır ağzına geri iter çıkarır gibime geliyor Ama işi belli olmaz benim kızın . İki gündür nasıl mutluyum.buraya da yazmaktan çekiniyorum , hah yedi dediğim an çocuk geri reddediyor 😁 güzel uyuyor dediğimde uyumuyor 😁Önceki gün misafir çağırdım onların yanında kek yedi bir iki çay kaşığı . Ağzını açtı diye çok sevindim . O günün sabahında da 3 kaşık omlet yedi . Fazlası yok ama bu bile benim için büyük bir şey . Bugün de arkadaşa gittim , arabaşı çorbası aldım yanıma da . Orda yedi hem de yarısını . Küçük kavanozla yarısını yedi . Maşallah diye diye bir oldum . Ama aynısını evde verdim yine ikinci kaşıktan sonra reddetti . Zorlamadım ben de . Su konusu da sıkıntı . Biberondan su içmiyor . Alıştırma bardağı aldım ayarlayamadı boğazına duruyor . Normal bardakla da yudum yudum içiyor . 50 cc bile etmez o yudumla içtiği.
çok sevindim canim. masallah bin kere milyon kere. devami daha da guzel gelir insallahhhh🙏
Helincim ya benim yine belim ağrımaya başladı 😔 diğer seferki kadar şiddetli ddeğil diğerinde yürürken zorlanıyorum bu kadar sık olması normal mi diğeri ocak başı gibiydi. Alakasız bulmuşken seni sorayım dedim
canim senin daha once de bacagina vuran bi agrin olmustu yani aslinda boyle uzaktan konuşmak doğru sayılmaz ama siyatik gibi geliyor bana. uzun süre masa basinda oturmaktan, ağır kaldirmaktan, ya da ani dönme eğilme hareketleri tetiklemiş olabilr. siyatik sınırın basisini azaltmak için egzersizler var. ben sana atayım bi ufaktan dene iyi geliyorsa devam edersin.gecmis olsun çalışkan annemiz 😔
Kızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylık😍😍 tam bizim hareketli bebelere göreymiş.
ben demistim diyebilir miyim 😌
Helinnnnn Helinnnnn canım sormuş muydum hatırlayamadım siz 1 yaş çekimine kaça anlaşmıştınız? Bir de paket içerikleri nelerdi 😁
350 e 2 konsep artı aile çekimi. konseptin birine pasta patlamayı da ekledim areli de ekledim 🙈 yesimler de aynı. denizci konsepndusundik ege ya diğer adı bi de mayolu kuvetli bi cibildak konsep🥰
Bana da öyle geliyordu ama artık zaten ayakta ne varsa çıkarıyor benim oğlan alt değiştirirken en azından cırt yapıştırma savaşı vermiyoruz artık😁
👍
Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey kraker 😔 bı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle 😢
noldu ki aşkım çok geçmiş olsun. bol sıvı al mutlaka . vücudun susuz kalmasın.
Daha durrr yolun başındasın bebeğim hemen usanmak yok öyle 🤪🤪😈😈. Her yerden her bişey çıkabilir napalm bu benim evi oyuncakla doldurmama mani olamaz🤣🤣
Hayvan tak çıkar puzzle, bir de pilsan ın araba pisti vardı sanırım o haftaya gelecekmiş erken gelmiş görünce aldım nette fiyatı 2 katından fazla😁ordan da bir şok yaptım hayvan magnetleri vardı onlardan geldim geldim 💃
ay bi ara bizim evi videoya cekeyim. 2 yaş da istifleme de başladı. koltuk kenarı hali altı yastık altı çantalar her yerden birşey çıkıyor 🤯🤯🤯
GuŞumu uyuttum , Evi toplayam, okula gidem , 12:30 da dersime yetişem, sonra yemek koyam, Sena yı doyuram, tekrar derse girem , çıkam yemek yiyem, sonra bir daha derse girem . 19:00 da guşuma tekrar kavuşam 🤪 yapam, edem , kaçam, gidem...

Aslihaydo Aslihaydo geçmiş olsun ne dokundu ki acaba . Su dokunmuş olabilir mi ? Bir şey de yememişsin .
abooo kolay gele dünür 😂

Helinnnnn Helinnnnn senin tavsiyen de etkili oldu tabi ki yaşasın külot bez✌️✌️✌️😘😘
350 çok iyi ben burda 1 konsept albümsüz o fiyata buldum. 2 konsept +aile çekimi+ 7 yapraklı albüm +pasta patlatma pasta onlara ait 550dedi biri digital sınırsız fotoğraf veririz dedi flasha yükleyecekmiş. Ocaktan önce ayarlasasaydım daha uygun olurdu tabi geç kaldım biraz🙄

Ben bir süredir gündüzleri bazen onu bağlıyorum ama yazık yavrumu lastikleri çok sıkıyor çıkarır çıkarmaz göbeğini kaşımaya başlıyor 🥰🥰 ama rahat olduğu kesin ayakta veya arkası dönükken giydirebiliyorum.

Umudum- Umudum- zaten herşeyi çıkarmadan alt değiştirmek ne mümkün 🤕 sanki 8 bacaklı ahtapot giydiriyoruz 🤣🤣

Bu arada çok geçmiş olsun sena kuzusuna Allah korumuş bu yürüme aşamasında düşmeler çok oluyor maalesef. İpek de elinde bişey varken düştüğünde çok canı yanıyor burnunu alnını falan vuruyor eli dolu olunca da elleriyle kendini tutamıyor. Tez canlılık çok sıkıntı. Bunların olacağını biliyorduk zaten..

Maşallah diyelim nazar olmasın. Burda zaten sena yese kendi bebeği yemiş gibi sevinir bütün anneler ama yine de anne söylerken bile nazarı değebiliyor. Ben de çok yaşıyorum. Gözden nazardar ırak olsun kuzularımız. 🙏🏻🧿
Kaç beden kullanıyorsun canım bezi? Bana da ilk başta dar gibi geldi ama sıkıntı yapmadı göktuğ u 5 aldım ama +5 daha iyi olabilirmiş sanırım normal bezlerden bir tık dar kalıpları

Günaydın. ☀️😃 Bunlar da benim bim ganimetleri . Geometrik şekiller alacaktım ama kalmamış . Şu küçük kitapları da eşleştirme için aldım . Sebzelerimiz ve şekillerimiz Yoktu . İlerde magnetleriyle eşleştirme oyunu oynarız bunlarla .
Ooo hayırlı olsun 😍o vurmalıdan elime aldım geri bıraktım denedim biraz açıp😁 baya sert vurmak gerekiyor beceremez diye düşündüm 🙄

Helinnnnn Helinnnnn senin tavsiyen de etkili oldu tabi ki yaşasın külot bez✌️✌️✌️😘😘
350 çok iyi ben burda 1 konsept albümsüz o fiyata buldum. 2 konsept +aile çekimi+ 7 yapraklı albüm +pasta patlatma pasta onlara ait 550dedi biri digital sınırsız fotoğraf veririz dedi flasha yükleyecekmiş. Ocaktan önce ayarlasasaydım daha uygun olurdu tabi geç kaldım biraz🙄
canim bizde albüm yok. flaşa verecek. ben internetten bir dükkan var ordan albüm yaptırıyorum uygun geliyor. pastalara 50 tl dedi ama yeğenim yapacak. kek krema zaten 😂 550 iyidir ya albüm de var yaptır gitsin
Kaç beden kullanıyorsun canım bezi? Bana da ilk başta dar gibi geldi ama sıkıntı yapmadı göktuğ u 5 aldım ama +5 daha iyi olabilirmiş sanırım normal bezlerden bir tık dar kalıpları
biz abi kardeş 6 kullanıyoruz molfix ve sleepy😉

Oyyy geçmiş olsun canım ya nasıl kötü ikisinin birden olması bugün daha iyi olur inşallah

Geçmiş olsun aslıcım üşüttün mü noldu

Günaydın herkese.
Aslihaydo Aslihaydo geçmiş olsun canim yedigin birsey mi dokundu :KK43:
N Nehir8077 hayirli olsun umarım iyi geçer

geçmiş olsun canim. bir sey mı dokundu acaba? sularda birsey olsa hepinize olurdu. inşallah gecer çabucak

Kaldıysa korumalıklardan alcam bende 😁
Aslihaydo Aslihaydo nerdesin kuzum iyi misiniz hakikatten
N Nehir8077 hayırlısı ile atlayın şu günleri canım Allah yardımcınız olsun

Ah yavrum ya niye ki ya üşüttü mü geçmiş olsun 😔😔😔

çok sevindim canim. masallah bin kere milyon kere. devami daha da guzel gelir insallahhhh🙏

canim senin daha once de bacagina vuran bi agrin olmustu yani aslinda boyle uzaktan konuşmak doğru sayılmaz ama siyatik gibi geliyor bana. uzun süre masa basinda oturmaktan, ağır kaldirmaktan, ya da ani dönme eğilme hareketleri tetiklemiş olabilr. siyatik sınırın basisini azaltmak için egzersizler var. ben sana atayım bi ufaktan dene iyi geliyorsa devam edersin.gecmis olsun çalışkan annemiz 😔

ben demistim diyebilir miyim 😌

350 e 2 konsep artı aile çekimi. konseptin birine pasta patlamayı da ekledim areli de ekledim 🙈 yesimler de aynı. denizci konsepndusundik ege ya diğer adı bi de mayolu kuvetli bi cibildak konsep🥰

👍

noldu ki aşkım çok geçmiş olsun. bol sıvı al mutlaka . vücudun susuz kalmasın.

ay bi ara bizim evi videoya cekeyim. 2 yaş da istifleme de başladı. koltuk kenarı hali altı yastık altı çantalar her yerden birşey çıkıyor 🤯🤯🤯

abooo kolay gele dünür 😂
Teşekkürler kizlar hiç anlamadım bir anda oldu ya zil çaldı kalkayım dedim hızlı kalkınca gözüm karardı bı sure kendime gelemedim sonra bı anda soğuk ter attim 🥵 zor yürüdüm kanepeye o anda midem bulandı karnım agridi bir anda oldu yani öncesinde bişey yoktu 🤷

Teşekkürler kizlar hiç anlamadım bir anda oldu ya zil çaldı kalkayım dedim hızlı kalkınca gözüm karardı bı sure kendime gelemedim sonra bı anda soğuk ter attim 🥵 zor yürüdüm kanepeye o anda midem bulandı karnım agridi bir anda oldu yani öncesinde bişey yoktu 🤷
Geçmiş olsun canım ya ne oldu ki öyle birden bire. 2 aktif çocuk ev işi yemek derken koşturmaktan hal mi kalıyor vucüt ne yapsın bir yerden patlak veriyor

Aslı çok geçmiş olsun ne oldu ki acaba dikkat et çok zayıfsın sen bi de.. 😔
4 numara kullanıyorum prima normal bezi de 4 numara. Ama normal bez iyi hatta büyük bile sayılır.

Back
X