• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim oğlanın yanakları 4 5 gündür kızarıyor Farklı birşey yemedik allerji gibi mi anlamadım. Süt ürünleri alerjisi olanlarda nasıl oluyor acaba bu durum. Öyle bişey mi acaba aklıma başka birşey gelmiyor
Atanın da yanakları şu sıralar çok fazla kızarmaya başladı ben güneşte çok kaldı ona yordum ama Kalppare Kalppare Diş aşamasında da olabilir demiş biz de diş yok çünkü bilmiyorum yani çok da hassas ciltleri
çok mu kizarik? alerjiden olmayabilir canim. kuruluktan da oluyor. bölgesel oluyor diye doktora gostermistim Asimi da kuruluktan olabilir egzama bile diyemeyiz. bebeklerin cildi hassastır demişti. haftada ikiden fazla şampuan sabun kullanma. ve bebekler için olan nemlendirici kremlerden kullan dedi. hala da azcik kızarsa kullanıyorum geçiyor. bu ara yemek yerken elini yüzünü cok batırıyor. ben de yıkıyorum sade suyla. o bile kızartiyor hemen sivilce oluyor. günlük kremleyince geçiyor
Sade suyla yıkıyorum yine kızarıyor çok hassaslar çok nasıl oldu Asım paşa
Mamaların açıldıktan sonraki kullanim süresi yazıyor üstunde canım.bakarsin olmadi.belki tadi degismistir ondan istemez.nesesi yerindeyse no problema 🤗 benim elif de hep mutfak dolaplarinda ve fırında🤦‍♀️ cildiricigim 😑 bu ara bi de gündüz de emzik istiyor.bem bıraktirayim derken daha da sardirdim galiba 😒

Arele de talip çıkmışlar helinim 🤗😍😍 Karya prenses ile cok yakışırlar bence de 😍🥰😍🥰😍🥰 kres mi açıyorsun 😁 çok güzel fikir..fakat actigin çevre cok önemli.0 5 yaş mı? 0 2 yas mi? Sana tavsiyem nacizane mümkün mertebe lisans mezunu ile çalış.liseden çocuk gelisimi mezunlarından da cok güzel eğitimciler çıkıyor fakat bazısı yetersiz oluyor.ise aldığın oğretmenin ofke kontrolune dikkat et gerekirse sına 😁Allah yardimciniz olsun ❤ ne güzel haber ❤🥰

Ya ben de bu balon zincir olayona takildim acaba alsam mi almasam mi..kafamda deli sorular.. 😑😁 ama cok şıkmış 🥰 süslu bir de bandana 😍🥰

Canım sorumluluk ver...kardesine bakmasi icin firsat ver.ben geliyorum 2 dk gozle kardesin düşmesin de.kapidan izle.agzina bisey atmasin de.kapidan bak.eger atar ve umut soylemezse umut neden soylemedin ben sana emanet etmistim de.eger soylerse kahramanim benim sen olmasan ben ne yapardim de.yemek saati minik minik ekmekler verdirebilirsin güneşe.gunes de abisine versin.cok egleniyorlar oyle.karsilikli top yuvarlasinlar.birlikte oyun oynadiklari zaman kiskanma azalacagi icin sen de ayiriyor gibi hissetmezsin.ama illa oluyor o his. Bazen elifi bazen aliyi ihmal ediyormusum gibi geliyor.mesela aliye etkinlik yapamiyrum.elif ile de etkinlik yapamiyorum.aslinda son 1 ay cok bos gecti.gerileme var ikisinde de 😑

Canım gece planli.mi davraniyorsun hala🤔 bırak uyusun uyudugu kadar.uyandiginda da su vermeyi dene.bence mama suyunu ayarlayıp petek ustune koy.eeger mama isterse hemen yaparsin.bir kapakli kaba da olcusunde toz mama koy.karistir.gitme mutfaga hic.yani ben mi yanlis yapiyorum acaba.simdi aklima kurt dustu.acikmadan beslemiyorum gece.
🤔🤔

Kisisel gelisim.mi 🥰🥰 ne hoş ne güzel ..arada bizle de paylaşır misin 🥰🥰🥰

Hahahah 😄😄 oluyor canım..ben bazen alıntı dururken bile ne yazacagimi unutuyorum 🤔

Bizim de kızarıkti bu sabah.dis çikacagi zaman oluyor diye biliyorum..alerji de biz sadece kaka da oldu sıkıntı canım
Ata emziği bıraktı 2 ay oluyor hiç istemedi sonrasında. Uykuya geçiş ondan da biraz zorluyor ama ben çok emmişim emzik gerçi damak yapımda bir bozulma olmamış ama sorunsuz bırakması iyi oldu.
nzh99 nzh99 dunur ata kuzum nasillar 🥰 gece uykulariniz duzene girmistir insAllah 🥰
@Zeyay14
[/QUOTE]
Ata iyi dünürüm ama uykular düzensiz. Eli ağzında ağlayarak uyanıyor canı yanıyor çıkmıyor da dişler
[QUOTE="bharkk, post: 67143326, member: 507058"]
[USER=959365]@sekerpare5939
canim gece saat 10 bucuk 11 gibi yatiyor genelde 11 aradan 3 saat sonra vermezsem mutlaka uyanip kalkiyor sonrasinda ne zaman donmeye baslarsa kalkip veriyorum. Gerci su sura bakıyorum uyuyorsa dalmissa derin alarmi kapatip uyuyorum dedigin gibi donmeye huzursuzlanmaya basladigindq kalkip veriyorum. Mesela bu gece 3 bucukta basladi donmeye hemen verdim tekrar uyudu simdi yine donmeye basladi ve tekrar uyudu. Beslensinde yatsin diyorum yeterki mama hazirlamaya alistim artik😁 odada hazirla diyorsunda benim kiz cit sesine uyanıyor odadan parmak ucumla çıkıp kameradn izliyorum donup yataktan dusmesin diye anca o sekil yapabiliyorum. Bir defa odada denedim yatağa mama döktüm 🙈birde karanlikta yatiyoruz ya gozum görmüyor telefonun ışığına bile etkileniyor açamıyorum valla.
Aa benim kizda bu ara emzige sarmis durumda normalde bir uyuttugum sira takıyorduk, uyaninca agzina versem atardi disarda felan taktigimdada atiyordu simdide nerde bulsa takiyor agzina ben cikartiyorum.
Benim karyada mama yerken banada veriyor agzimiza koyuyor ufacik elleriyle mama mama deyip 😁
Baharcım ben yatmadan 5 doz mama koyuyorum biberona termos ve soğumuş suyu da alıyorum fıkırdandığı zaman sulandırıp veriyorum. Zaman 1-2 dk geçse ağlıyor ve uyanıyor. Mama yediren elleri severim Karya kuşun

Dediğin olabilir evet. Kuruluk benşmde aklıma geliyor biraz pütürlü kızarık olan yerler. Sebamed mustela kullanıyorum farklı bişey de kullanmıyorum ama nemlendirdim de. Bakalım geçer umarım allerji değildir
Nasıl oldu oğlanın kızarıklığı sevgi. Benimki de yıkadıkça artıyor sanki
Ağzını yerim ya acıkmış demekki😇😇😇😇
Adaşım ne güzel eğitimler alıyorsun Maaşallah. Asya kuş çok şanslı
Heee demek karanlık oluyor oda..biz hep los ışik kullanıyoruz..Ali de kalkarsa korkmasın diye.gece karanlıkta zor oluyor bebek bakmasi göremiyor insan ya 😄 emzik olayı cok can sıkıcı ya😐 bi de düşürüp kaybediyor tam oluyor..yakaya taksam istemiyor çekiyor..bi de dio gelişimi açısından riskli..sürekli agzi kapali olunca dil gelişimi yavaşlıyor..çıkarıyorum ağzından..bir müddet duruyor gene istiyorm 3 gündür böyle 🤔🙄 uykusunda veriyorsan tabi ses olabilir ve hatta mama dökülebilir karanlıktan.dokulmus de 😆
Bir anne ayni zamanda iyi bir balerindir 💃🧚‍♀️😅😅😅😅 anne olduktan sonra her kadınin ayak parmak kaslari güçlenir 😅😅😅😅

😔 ah canim.kiyamam ya..kimbilir nasil yanıyor canı..umarım distir..umarım atak degildir 😑😑 grubumuzum ilk ataklisi genelde ggoktug oluyor.evvel dogdugu icin.

Ben onların farkındayim 🥰 ben oyun terapistliginden kalma bilgiler sanıyordum 😇 hayırlı ugurlu olsun..bu alanda mı calışmak istiyorsun ileride peki?

Canım belki de sadece gece istiyordur.gunduz biz de anne sütü alıyoruz ama inan sütüm yok gibi bisey.hatta bu ara sütten kesilmekten korkuyorum.alerjik bebek icin anen sütü cok muhim..ama azaldı cok..ama baz3n hic olmuyor süt o zaman mama veriyorum..cok icmiyor 60 70 cc anca iciyor.normal geliyor bana..artik karınlari doyuyor.

Alerji ateş yapıyor..ogluma cok siddetli ates yapiyor..ama beraberinde ishal kusma gibi sindirim problemleri yapiyor canim.tek basina alerji belirtisi sayilmaz.ispanaktan sonra kaka bakmalisin..mukus varsa balgam gibiyse alerji demektir.aama genelde yesil yaprajli gidalar alerji yapmiyormus.Asim nasil iyilesti mi?

Ben de folklördeydim bir zamanlar nasıl severiiim💃💃💃 düğünümde gelin masasına gitmemiştim bile nasıl bı masaydi bilmiyorum 😂😂😂 bı ara damat bey ve arkadaşları sadece pistte kalsın oynayacaklar demislerdi o beş dakka zor durmuştum 🙈🤣🤣🤣🤣 ohh bizim düğün eglenceli olacak jadem 😎🤩🤩
Sabahlar olmasın tüm ekip orda oluruz 300-500
oyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdü 😔 artık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim 😕 alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak🤭
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum🙈
Biraz büyüseler çok güzel anlaşacaklar da hepsi bebek işte. Allah kolaylık versin canım
bence çok yeterli ben çok beğendim. yani sadelikten yanayım bi de balonlarla felan zaten baya göz dolduruyor canim dünürüm

aman tanrım bu ne güzel bir haber nasıl mesuduzzzzzz😍 arele de verdim haberi 🥳🥳🥳🥳

denesem mi uyku eğitimini mi denesem odayı ayırmak lazım ama ekstra oda yok arelle aynı odada kalamaz ama uyumak lazim

ay hadi hayırlısı canim ağrısız sizisiz geçsin boncuk gözlümun sunneti

kv bi degisik ya. sabir diliyorum unarim sikintisiz gecer canim

ben alıntılamazsam kesin unutuyorum bazen alıntıyı okurken bile mevzu neydi diye zorlanıyorum vitamin sarttt

ya bizim mustela bitmek üzere ama geçmedi başka başka yerlerde çıkıyor 😐

ah inşallah canim sağolasın bakalım niyet ettik umarım kısmet de olur 🙏

sagolasin dünürüm çocuklarla iş aynı kulvarda sadece kreşte olur. hastane virüs acısından riskli. bi yandan pilates eğitmenliği için de sertifika almak için başvurdum 25 nisan da 5 dersten sınav var. gerçi ilk ayağı daha uzun sürer. çocuklar büyüyünce belki kendi alanımda yer açmak da kısmet olur.

sagolasin canim 🙏🥰
4 gözle bekliyorum
Kalppare Kalppare canim kadro da şu anda bir pdr 2 de sınıf öğretmeni yeğenim var. gastronomi mezunu ni yeğenim var mutfak sanatları yani. o burda olursa bi pastacılık dersi ayarlarız. müzik dersi için eşim var. yemek için de aile fertlerinden düşünüyorum. yani aile kresi hayalimiz tabi ki dışarıdan da destek alacaz ama ana kadro bu. beğendin mi 😉
Helinim umudumuz oldun 4 gözle kreşi bekliyorum. Şimdiden 4 öğrencin hazır dairedeki diğer bebeklileri de yönlendireceğim inşallah. Allah rast getirsin. Spor dersleri de bizden .
nzh99 nzh99 kuzum bayıldım o cıbıl bacaklara... öp öp doyamıyor de mi insan..😍😍😍😍
Hem nasıl. Baktığım heran Rabbime hamd ediyorum dilzarım
Karadenizde vakalar çok arttı ya okul açılır mı cidden ben hiç beklemiyorum ama okulumdan da program atıldı öğrneciler nasıl gruplanacak nasıl gelecek ona dair🙄
Çok artmış vakalar. Şurda 2 ay için maceraya girmeye gerek var mı bilemedim. Bence açılmamalı.eylülde virüssüz bir şekilde başlamalı
İnşallah canım🤩🥰 bizimki de yerleri baya temizledi bugün ama olsun öğrenecek napalım😄 Göktuğcumda sıra💃
Allahım esirgesin ayağına taş değmesin Deniz Beyimin
Bugün evde olunca alıntılar sonsuza gitti 😂
İşte daha rahattım ben yaa. Bi de ben evdeyim diye uykuları da çok kısa emmek veya benimle oynamak istiyor sanırsam..

Ben kaçırmışım canım gitsem mi napsam ne acaba dediğin aklımda kalmış en son. Doktorum da bu kadar belirsiz konuşması ne saçma yaa ı bilmeyecek de ben mi bilicem ilginç..
Yemesi fena değil yaa sevdiğini yiyor sevmediğini işte zorla bir iki kaşık. Bir anı bir anını tutmuyor. Ama hareketlendikçe zatıflamadı çünkü çok sık yiyor. Meme mama ek gıda hepsi var bizde. Ek gıdayı da 3 ana 1 veya 2 ara öğün şeklinde veriyoruz. O yüzden kilo aldı. Biz percentlde yüzde 3 te falan olduğumuz için böyle yapmak zorundaydım ben neyseki yükseldik biraz. Depo olmadığı için zayıflatamam 😬

Canım çok normal böyle olması artık ek gıdadan doyuyordur. İpek de gündüzleri çok az içiyor geceleri bile azalttı. Emerek uyumak istiyor. Süt de verme bence inek sütü çok zararlı mama daha iyidir. Mama içmiyorsa süte de gerek yok demektir. Hiç alıştırma boşuna dişleri falan çürüyor zaten geve sütünden çocukların.

Öyle bir tabir mi var yaa. Oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun. Ne demek tam?? 😊

Geçmiş olsun iki çocukla bi de migren çok zordur eminim.. 😕

Oo helin harika kadro şansınız bol olsun. 🙏🏻👏🏻

Tam benim yazacaklarımı yazmışsın kesinlikle katılıyorum. Ben bazen yoğurdu bile keçi sütünden yapıyorum. Ama işte bağırsakları alışmaz sonra sıkıntı yaşar diye inek sütünden de yapıyorum.

Bu arada siz kefir içiriyor musunuz? Ben çok içerim de ona da içirsem mi doktora sormayı unutmuşum.
Ben vermedim ama vermek lazım maya bulup mayalayacağım en yakın zamanda
nzh99 nzh99 bizde ilk cesaret edemedik 5 buçuk aylıktı sonra saat başı uyanıp sabaha kadar memede uyuyunca guvenli bağlantı derken bağımlı yapıyorum dedim 🤦 şükür bir düzenimiz var ama gece uyanmalari arttı.
Ben Instagram'dan birinden uyku eğitim videoları almıştım istersen sanada atabilirim 😊
Çok sevinirim canım
Kızlar yazayım da bu da anı olarak kalsın şurda🥰 Göktuğ bu akşam oyuncaklarla oynuyor ben de kanepede uzandım iki oynuyor geliyor başını göğsüme yaslayıp kendini sevdirip gülümseyip geri gidiyor. Bu kaç kere devam etti sayamadım ama içimin yağları eridi eridi🥰🥰🥰 başını yaslayıp o gidişi ❤️❤️❤️
Oy verene kurban. Can bınlar can
Günaydınımız geç kaldı bu sabah bakım vardı sanırım kızlar🥰🥰
Gece 12 buçuk gibi uyandı Göktuğ ben de uyuyamamıştım zaten çok yorgun olunca hemen dalamam😣 neyse emzirdim susadı mı acaba diye. Uyuyamadı eşim geldi sallayın ben sen yat dedi ama babayı duyunca delllendi beni istiyormuş zor sakinleştirdim salladım falan beşiği e geri yatırdıkça ağladı yanıma aldım uyuduk sonra sabaha kadar naptık hiç bilmiyorum kalkmadı diye hatırlıyorum ama üstüm başım açıktı o neden bilemedim 🤣🤣neyse buna şükür ama salyası aşırı ve sabah da huysuzdu çok alttaki 2.diş geliyor onun siniri var. Bu her dişte böyle yapacaksa yandık ki ne yandık😣😣 daha azılar köpeklerrrr oyyy Oyyy sağlık olsun
Aoyy kuzum bizde ondurumdayız. Ne zaman çıkar ne zaman salya biter bilemiyorum.
Canım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorum
Sütün zararlı olduğu dişlerine vs söyleniyor. Devam sütü verebilirsiniz 1 yaştan sonra bile önerilmiyor diye biliyorum
🥰🥰 Branşın da çok iyiymiş kızıma pdr ci ol iyi çalış diyorum şimdiden 😁 inşallah olabilir 🤲🤲

Ahh ahhh canım gerçekten çok zor seni anlıyorum ama telkin et kendini geçecek büyüyecek vs diye dişler zorluyor bence senayı da. Ben TV açıyorum bu ara Göktuğ da isyanlarda ağlıyor açmıyor ağzını atıyor yerlere TV açıp veriyorum napıyım ya o bağırış çağırış kaldıramıyorum bazen. O videoyu ben de izlemiştim eşime de izlettim aynı kim diye yan yan gülüyor 🤣🤣🤣 bak diye verirdim kundaktayken mutfakta bakardı arkamda 🤣🤣🤣

Bu sorunu biz de yaşadık canım 2.sınfıın sonuna doğru düzeldi satır sonu ayırma, heceleme konuları gelince kavradı ancak. Okuması hızlandıkça anlaşılır olacaktır sıkma canını bol bol okut artık okumaya geçirmek zaten çok zor zoru başarmışsınız.iki kıza da ben yardım ettim şimdiden diyorum eşime oğlanın 1.sınıd sana ait diye nasıl yorulmuşsam🙄 ama yine kıyamayıp ben devralırım gibi 🤣

Ya bu karakter biliyor musun jadem. Tamam çok öpüyorum sarılıyorum sürekli ama o da seviyor sevmese dediğin gibi iter yaptırmaz. 10 dk görüşmesek gelir ehh ehhh kucağıma çıkar ağzını açar yapıştırır yanayım hep salya ama sevgi dolu 🥰🥰 ben onu o beni derken yer bitiririm. Sarıl diye gelir bazen kolumun altına. Küçükken dudağımı yanağına yapıştırır kulağına fısıldayarak şarkılar söylerdim o kadar severdi ki hakır hakır gülerdi. Halen yapıyorum çok seviyor. ❤️❤️❤️
Sevgi pıtırcıkları Atam da öyle. Öpmelere duyamıyoruz. Allahım sevgiyle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Sevgi dolu insanlarla kesişsin yolları inşallah
Günlük ne kadar su veriyorsunuz bebişlere?
Benimki seviyor suyu. Sabah 40-50 Cc içiyor. Gün içinde de gününe göre değişmekle birlikte 120 cc yi buluyordur sanırım
@misskokulum ya benim kizda bazen sariliyor bana ama kisa sarilmalar sarilip kaçıyor 😁 bugunde yanağımi ısırdı kopariyordu resmen bu disler fena canimizi okudu.
Kıyamam artık herşeyi anlıyorlar biliyorlar

Kıyamam kuzucummm düzelir annesi zamanla unutur inşallah pansuman da sen yapsan dokto götürmesin iyi olur aslında artık yaptırmaz zaten orda da. Biz kendimiz yapmıştık doktor tarif etmişti
[/QUOTE]
Baska hastaneye getirdim pipisi şismis dedi antibiyotik ile alerji surubu verdi. Bantla pipisine mihtatis yapistirdi 1 hafta ben evde yapicam mihtatislari yapistircam. 1 hafta sonra kntrole gidecegiz.

herkese çok geçmiş olsun. N Nehir8077 buğulu gözlerinde bittim bende. nasıl canim acıdi. burdan hissettim korkusunu. iyi ki senin gibi güçlü bir annesi var toparlayacaktır en kısa.zamanda.
Aslihaydo Aslihaydo canim ya çok tehlikeliler ve çok korkutucu olay yaşamışsınız. bizde de var bir sehpa sivri köşeli. kaçırıyorum hep ama nereye kadar. çok geçmiş olsun haydomuza.
Kalppare Kalppare kuzum size de hem gecmi s olsun hem kolay gelsin. iki çocuk tv.yok hareket çok iş çok.enerji yok oyyy ki ne oyyy. Allah yardımcın olsun.
@ebru_can_ebru canim sana da çok geçmiş olsun. bende migren ağrısı cekiyorum geceleri 😐 takatim kalmıyor bazen. yine öyle bir geceydi bu gece de 😫
Teşekkür ederim yok be canim ne güçlüsü. Baska doktora götürdüm daha iyi şuan. Gelirken oyuncakla pasta aldık. Hem caninida yakmadı doktor, pislenmis yikicam dedi. Birseyde olmayınca korkusu biraz gecti. Doktoru cikarken opmek istedi, doktorda sicak kanli biriydi. Öptü sevdi birde cikolata verdi. Dışarı ciktik donup donup öpücük atti doktora.

Benim vertigodan çok kötüyüm bu aralar almila hiç durmuyor zaten inşallah herkes iyidir bende ihmal ediyorum gibi kusuruma bakmayın
Geçmiş olsun canım ❤
Sağol canim benim yanimda suan uzanıyor sarıldı oyle duruyor. Insallah yarın daha iyi olur. Yarunda pansuman var onu düşünüyorum, nasil goturcem.

Konuştum kac defa söyledim Allah kimseyi dövmez dedim ağladı konusmuyor. Kesmeden hemen önce Allahü ekber dedi 3 defa sesli bir şekilde doktor. Umut Allah diye anlamış demekki o geliyor aklima. Ilk defa boyle birsey dedi. Yoksa ezan sesini duydugunda cama kosar Allah amin der iceri girerdi. Korktu ya ondan acısı gecince konusur belki.
Ay Allahim yavrum yavrum yavrum.kıyamam.😔 ama bugün ki doktor rahatlatmiş cok şükür..Allah iyilerle karşılaştırsin insAllah canım ❤ fotoğrafını da gördüm nasil tatli bakmis nasil mahzun ama hep yakisikli 🧿🧿🧿..Allah Nasr Suresi hürmetine korkusunu alsın insAllah yakışıklı oglumun...Allah cirkin sansi versin sizeee guzellerimmmm❤❤❤❤❤ uzuntuden de diyemedim..sunnetiniz mubarek olsun.Allah damatligini da gostersin insAllah 🤲👰🤵
Biz yine bir düşme vakasiyla kapattık geceyi. TV sehpasinin sipsivri yerine bir düştü ki yürürken arkaya doğru kafasına saplandı resmen delindi ya 😱şişti kanadı eşim de gececiydi calisiyodu aradım içimiz rahat etmedi Haydo da çok ağlayınca hemen acile götürdük doktorun da içi rahat etmedi tomografi çekildi uyutmamaya çalıştıkça uyumak istedi iki saat konu komsu Haydo beyi uyutmamak icin bir savaş verdik sonuçlar temiz çıktı çok şükür 🙏 ufak bir pansumanla atlattık bunu da.. Yani söylenmez ama tam dün eşim bı yoksul ailemiz var her ay yardım yaptığımız onun mutfak alışverişini yapmıştı sadaka niyetine dedim sadaka vermemiş olsak kim bilir ne olurdu 😔
Ahhh kuzum ahh canımmm.Allah korumus canım 😔😔 bizim de kafa sis ve krem.surdurmedi..sis kaldi oyle.sonra surdum ama inmedi bu sefer ya 😔😬
Kalppare Kalppare kuzum ya şimdi okudum elifim de düşmüş yine geçmiş olsun nasıl peki şimdi bizimki de aynı öyle nohut gibi şişti kanadıkça şiş lik azaldı
Ahh yavrum guzel oglusum benim... canim.mutlaka kapat o köşeleri..silkonla sabitle..cunku bantlari sökülüyor..benim de söküldü..elim degse silikonlayacagim.
Ben aldım onlardan söktü attı göktuğ🙄 çift taraflı bantla yapıştırmak lazım ekstra
Canim en mantiklisi sicak silikonlamak bence🤔
Güüüünayyyydınnnn kızlar kasazı belasız sağlıklı bir hafta sonumuz olsun💃💃💃💃
Kız kardeşim geldi annemlere dün akşam oradaydık yine gidecek ama nasıl yassak var🤣🤣yürüyerek giderim belki markete çıktım ayağına 🤪
Sabah yine şaşırttı beni kuşum 😁 gece boyu aynı tarafa yatmaktan belim ağrıyor malum ben de sabah göktuğ u yataktan inidirp biraz odada dolansın diye bırakıyorum çekmece falan döküyor. Arkamı döndüm sesini dinliyorum sürgülü iki kapı var odada biri giyinme odasına biri banyoya açılıyor. Kapı açıldı ben de giyinme odasını tercih etmiştir diye düşünüyorum orda oyuncakları da var çünkü. Neyse bu Bi sessizleşti 1 dk sonra geldi ben döndüm sırıtarak eeeeee ehhh eggghhhhkkk diyor🤣 baktım banyoyu açmış oranın girilmemesi gereken yer olduğunu biliyormuş meğer yine de girmiş gelmiş yanıma ellerini yıkadım yine de 😁
Hahahahah ay göktuğ sen beni güldürdün ya Allah da seni ve annneni güldürsün 😂🤣 aferin oglum eegghh orasi..oğret elif e de..o orayı hazine saniyor ehgg pis diyorum ama nedense evin en sevdigi kosesi banyo tuvalet 😂😬😬 cekmece bosaltmakla kalmiyor dolapta ne varsa asagi indiriyor..ya bizim gardrop sürgülü..korkuyorum sürgüsü bosalir duser diye..cunku kardesim emeklerken kıl payi kurtulmustu.koca dolap kapagi kuuutt diye dusmustu 😬 bi de gidip sap sap vuruyor kendini dolaba..korkuyorum ben de..onda biz yatak odasinda dolanamiyoruz 😂 yaassak 🛑🐈
İkinci çok uzaklarda o zaman😂😂🤦🏼‍♀️
Hahahahah😂😂 eh nasip 😂😂

Insallah canim benim 2 saat de bir ağrı kesici veriyorum. Uyku uyumuyor surekli yanımda. Bakalım insallah yarina daha iyi olur.
Cekiyoruz demekki canım suan cok korkak. Hic konusmuyor.
Saglik sorunu yoksa bence kesinlikle bekle. Biz cok ters bir yasta yaptırdık.
ay nasıl tempolar kolay gelsin diyecem ama yok anam bunun neresi kolay olacak. eş kişisi daha yardımcı olsa keşke
canim yakiyi önermem. içeriği isot 🙄 ama korse tak dinlendir biraz doktora gidene kadar.
ay nasıl vicdansiik ya. hem çok üzüldüm hem dr çok sinirlendim. keşke o doktor musvettesi bu kadar vicdan yoksunu olmasaymış. dava bile açılır bu olaya. ki açılması da lazım. yazık kuzum nasıl korkmuş 😕
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.
Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.
Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.
Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.
Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.
[/QUOTE]
Ahhh yavrum benim ya kıyamam ben ona bugün nasıl baharcım iyidir inşallah minik kuzum benim geçer 2 3 güne ama çocuğa nasıl anlayacaksın işte aman duruya dikkat et çarpmasın gerekirse iş görme yemek falan yapma hazır basit geçiştir

Teşekkür ederim canım cok sağolun

Bizim sünnet kötü geçti doktor yüzünden. Ogluma uyuması icin igne yapıldı, birde pipisi uyussun diye pipiden igne yapıldı. Doktor uyumasını beklemeye gerek yok, yapalim hissetmez nasilsa dedi. Oğlum cok korktu 15 dk kada bitecek olan sey tam 1 saat sürdü. Aglamaktan ici disina cıktı. Oglum hissediyor uyusmadı dedim, ters bir doktora denk geldim. Uyustu ilgi icin numara yapiyor aglayarak bastirmaya çalışıyor dedi. Bende oyle bile olsa bu cocuk her seferinde kiyamet kopuyor birak yarim kalsin 15 dakika dediniz, 1 saat oldu. Uyuyacak dediniz uyanik yapiyorsun, acısız dedin oglum kıvranıyor ve dikemiyorsun dedim. Atestezi yapan geldi, ben hepsini yapmamistim, enjektron yarisini 15 dk sonra yapacaktim. Siz baslayincada bölmedim dedi. Son 2 dikiş kala bir kez daha igne yaptilar uyusturdular. Son 2 dikisi oyle attilar. Bedavadan iskence çekti cok korktu. Ve hala çok korkuyor beni hiç birakmiyor. Kendim icin bile tuvalete onunla gidiyorum. Ve pipisini koruyamiyor o yuzden acisida cok. Kisacası Mahfetti oğlumu. 2 yas uyumadan olursa piskolejisi bozulur fiyen doktor acita acita oydu, durmadigi icin 45 dk uzadı.
Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir unutur gider. Çok kızıyorum böyle doktorlara. Benzer bir olayı kızım küçükken yaşamıştık, 10 aylıktı. Dudağının iç kısmında küçük bir şişlik vardı. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi önemli olabilir dedi. Özellikle çok beğendiği bir profesör vardı ona gittik. Doktor bu ur ve mutlaka alınması gerekiyor dedi. Aynı gün üç farklı doktora gösterdik. Hepsi aynı şeyi söyleyince ilk gittiğimiz profesöre operasyon için gittik. Kadın bir ataraks şurup verdi bunu içsin uyur dedi. İçirdik şurubu çocuk uyumuyor emzir dedi. Emzirirken uyudu aldılar operasyon odasına. Bizi de çağırdılar. Diyor ki tutun siz de kollarından. Biz şok olduk ama ne yapacağımızı bilemeden tuttuk. Baktım kadın başlıyor operasyona. Napıyorsunuz dedim lokal uyuşturmadan dudağı nasıl keseceksiniz. Bu çocuk baygın değil sadece uyuyor dedim. Benim zorumla dudağın iç kısmına bir iğne yaptı. Bir dakika bile beklemeden aldı eline makas gibi aleti tam keserken çocuk uyandı. Çığlık çığlığa bağırırken kadın da korkup geri çelildi. Bir parçası kesilmiş gerisi et gibi sallanıyor ağzında, çocuk uyanık, ağzı kan içinde bağıra bağıra uyuşmadan geri kalanını da kesip yakarak kapattı yarayı. Çocuğu aldığım gibi odadan çıktım. Delirmek üzereydik eşim de ben de. Günlerce emzirmek için bile ağzını açtıramıyordum. Uykusunda emziriyordum. Nasıl o doktoru şikayet etmedim bilemiyorum. Böyle olaylar olduğunda bu doktorları gerçekten şikayet etmek gerekiyor ki başkasının çocuğunun da başına böyle şeyler gelmesin.

Sağol canim benim yanimda suan uzanıyor sarıldı oyle duruyor. Insallah yarın daha iyi olur. Yarunda pansuman var onu düşünüyorum, nasil goturcem.
Konuştum kac defa söyledim Allah kimseyi dövmez dedim ağladı konusmuyor. Kesmeden hemen önce Allahü ekber dedi 3 defa sesli bir şekilde doktor. Umut Allah diye anlamış demekki o geliyor aklima. Ilk defa boyle birsey dedi. Yoksa ezan sesini duydugunda cama kosar Allah amin der iceri girerdi. Korktu ya ondan acısı gecince konusur belki.
Tabiki kuzum konuşur merak etme senin ilgin ilacı olacak kuxumun😔

Biz yine bir düşme vakasiyla kapattık geceyi. TV sehpasinin sipsivri yerine bir düştü ki yürürken arkaya doğru kafasına saplandı resmen delindi ya 😱şişti kanadı eşim de gececiydi calisiyodu aradım içimiz rahat etmedi Haydo da çok ağlayınca hemen acile götürdük doktorun da içi rahat etmedi tomografi çekildi uyutmamaya çalıştıkça uyumak istedi iki saat konu komsu Haydo beyi uyutmamak icin bir savaş verdik sonuçlar temiz çıktı çok şükür 🙏 ufak bir pansumanla atlattık bunu da.. Yani söylenmez ama tam dün eşim bı yoksul ailemiz var her ay yardım yaptığımız onun mutfak alışverişini yapmıştı sadaka niyetine dedim sadaka vermemiş olsak kim bilir ne olurdu 😔
Koruyucu aldık bizde dün sivri yerlere almak şart demekki 😔 çok üzüldüm benşm damadıma geçmiş olsun kıyamam ya 😔 sadaka korumuştur Allahım yaşatmasın bir daha

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir unutur gider. Çok kızıyorum böyle doktorlara. Benzer bir olayı kızım küçükken yaşamıştık, 10 aylıktı. Dudağının iç kısmında küçük bir şişlik vardı. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi önemli olabilir dedi. Özellikle çok beğendiği bir profesör vardı ona gittik. Doktor bu ur ve mutlaka alınması gerekiyor dedi. Aynı gün üç farklı doktora gösterdik. Hepsi aynı şeyi söyleyince ilk gittiğimiz profesöre operasyon için gittik. Kadın bir ataraks şurup verdi bunu içsin uyur dedi. İçirdik şurubu çocuk uyumuyor emzir dedi. Emzirirken uyudu aldılar operasyon odasına. Bizi de çağırdılar. Diyor ki tutun siz de kollarından. Biz şok olduk ama ne yapacağımızı bilemeden tuttuk. Baktım kadın başlıyor operasyona. Napıyorsunuz dedim lokal uyuşturmadan dudağı nasıl keseceksiniz. Bu çocuk baygın değil sadece uyuyor dedim. Benim zorumla dudağın iç kısmına bir iğne yaptı. Bir dakika bile beklemeden aldı eline makas gibi aleti tam keserken çocuk uyandı. Çığlık çığlığa bağırırken kadın da korkup geri çelildi. Bir parçası kesilmiş gerisi et gibi sallanıyor ağzında, çocuk uyanık, ağzı kan içinde bağıra bağıra uyuşmadan geri kalanını da kesip yakarak kapattı yarayı. Çocuğu aldığım gibi odadan çıktım. Delirmek üzereydik eşim de ben de. Günlerce emzirmek için bile ağzını açtıramıyordum. Uykusunda emziriyordum. Nasıl o doktoru şikayet etmedim bilemiyorum. Böyle olaylar olduğunda bu doktorları gerçekten şikayet etmek gerekiyor ki başkasının çocuğunun da başına böyle şeyler gelmesin.
Yaaa inanmıyorum korku filmi gibi resmen manyak bu doktorlar sanki uyuyunca bayılıyor çocuk 😣😣 size de öyle geçmiş olsun canım yazık yavrulara

N Nehir8077 canım iyi haberi okudum şükür aklı başında bir doktora denk gelmişsiniz. Unutur gider böylece umut da inşallah. Benim oğlanın pipi de biraz şişmiş ti bizimki sargı beziyle bantlıydı bant da ertesi günü kaydı yandan şişlik oluştu morardı. Doktora foto attık. Sargı bandını sıkıca tekrarlayın sarın dedi. Dediği gibi yaptık sürekli de antibiyotik kremi dolu dolu sıkıp sargı beziyle kapattık. 7 günde tamamen iyileşti dikişler düştü. Düzelir inşallah sizinki de.
Bir de o sünneti yapan doktora doktorlar hakkında yorum yapılan doktor takvimi vs gibi siteler falan var oralarda yorum yaz ki herkes bilsin nasıl bir doktor olduğunu 😠

Nasıl kötü olmussundur ya tövbe yarabbim bu doktorlar da yani bazen şiddet görünce hakediyolar diyesi geliyo insanin 😤😤😤😤
Koruyucu aldık bizde dün sivri yerlere almak şart demekki 😔 çok üzüldüm benşm damadıma geçmiş olsun kıyamam ya 😔 sadaka korumuştur Allahım yaşatmasın bir daha
Amin canim sen nasıl oldun jadem ♥️

N Nehir8077 canım iyi haberi okudum şükür aklı başında bir doktora denk gelmişsiniz. Unutur gider böylece umut da inşallah. Benim oğlanın pipi de biraz şişmiş ti bizimki sargı beziyle bantlıydı bant da ertesi günü kaydı yandan şişlik oluştu morardı. Doktora foto attık. Sargı bandını sıkıca tekrarlayın sarın dedi. Dediği gibi yaptık sürekli de antibiyotik kremi dolu dolu sıkıp sargı beziyle kapattık. 7 günde tamamen iyileşti dikişler düştü. Düzelir inşallah sizinki de.
Bir de o sünneti yapan doktora doktorlar hakkında yorum yapılan doktor takvimi vs gibi siteler falan var oralarda yorum yaz ki herkes bilsin nasıl bir doktor olduğunu 😠
Aynen miss doğru soyluyon ben de olsam her yere yazardım yoksa kaç çocuk daha mahvolacak böyle 😓

Ahhh kuzum ahh canımmm.Allah korumus canım 😔😔 bizim de kafa sis ve krem.surdurmedi..sis kaldi oyle.sonra surdum ama inmedi bu sefer ya 😔😬

Ahh yavrum guzel oglusum benim... canim.mutlaka kapat o köşeleri..silkonla sabitle..cunku bantlari sökülüyor..benim de söküldü..elim degse silikonlayacagim.
İner zamanla o şişlik heralde canım ağrısı olmasın da kuzumun dikkat et yine de 🥰 ya Haydo ve vukuatlari bitmiyo ki ben bunu komple silikon yapsam yine bı yerden bı kaza bulur burnunu sokar sıpa 😅 az önce de elini çekmeceye sıkıştırdı kan topladı 🤦 vay ben ölem atın toprak üstüme üstüme üstüme aman amaaan üstüme aman amaan 🤪💃💃💃

Haydo yine bildiğiniz gibi 😅

Eklentiler

• IMG_20210227_184038.webp
    IMG_20210227_184038.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
herkese çok geçmiş olsun. N Nehir8077 buğulu gözlerinde bittim bende. nasıl canim acıdi. burdan hissettim korkusunu. iyi ki senin gibi güçlü bir annesi var toparlayacaktır en kısa.zamanda.
Aslihaydo Aslihaydo canim ya çok tehlikeliler ve çok korkutucu olay yaşamışsınız. bizde de var bir sehpa sivri köşeli. kaçırıyorum hep ama nereye kadar. çok geçmiş olsun haydomuza.
Kalppare Kalppare kuzum size de hem gecmi s olsun hem kolay gelsin. iki çocuk tv.yok hareket çok iş çok.enerji yok oyyy ki ne oyyy. Allah yardımcın olsun.
@ebru_can_ebru canim sana da çok geçmiş olsun. bende migren ağrısı cekiyorum geceleri 😐 takatim kalmıyor bazen. yine öyle bir geceydi bu gece de 😫
Ya meger tv ne kurtaricymis..aslinda en cok isime yaradigi zaman elifin uyku saati..o zaman ali bakarken sessiz oluyor ben de isimi yapabiliyorum... keske gücüm yetse hic izlemese ama iste 😔
Hay Allahim ya 😣😠😠 nasıl doktor bu yaa...Allahım nasıl kör olmak bu ya 🙄😔 geçmiş olsun canım 😔
Bilmiyorum ki yavrum neden oldu çok sandalyede oturuyorum yerde oturuyorum asyayı kaldır indir falan ağrıttık demekki😂
Dikkat et kendine kuzucummm ❤❤❤
Ben de katılıyorum...tam sikayetlik....😠 hayir hatasini anlayip ozur de dilememis..😠
İner zamanla o şişlik heralde canım ağrısı olmasın da kuzumun dikkat et yine de 🥰 ya Haydo ve vukuatlari bitmiyo ki ben bunu komple silikon yapsam yine bı yerden bı kaza bulur burnunu sokar sıpa 😅 az önce de elini çekmeceye sıkıştırdı kan topladı 🤦 vay ben ölem atın toprak üstüme üstüme üstüme aman amaaan üstüme aman amaan 🤪💃💃💃
Bunlar anlasmis mi 😬😬 elif de sıkıştırdı parmagi tirnagi morardi..esime kos cocugun parmagi sıkıştı dedim...ya parmagi cekiyor kapagi acacagina 😫 dedim nabiyorsun parmagi koparacaksin.hemen buz uyguladim..aman kizlar sakin cekmeyin..once kapagi açın🌟 gecmis olsun canim haydoma❤🧿

Nedir bu ya Allah aşkına uykudayken sanki bütün hislerini kaybediyorlar Yazık, biz yetiskinler dahi uyusturmadan diş çektiremiyoruz Ve ne olacagini bildigimiz halde korkuyoruz. Küçücük cocuklar ne yapsın. Çok üzüldüm üstelik sizin ağiz içi. Allah vijdan versin merhamet versin. Cok gecmiş olsun.

nzh99 nzh99 canim oglusumun acaba neden uykulari kaçıyor disten midir ki? Yanak kizarmasi dis belirtisi derler ama.dedigin gibi gunesten de olabilir..insAllah en yakin zamanda en guzel uykular sizinle olsun❤❤🌟🌟 damadim uyusunda büyüsün ❤❤🌟🌟🧿

nzh99 nzh99 canim oglusumun acaba neden uykulari kaçıyor disten midir ki? Yanak kizarmasi dis belirtisi derler ama.dedigin gibi gunesten de olabilir..insAllah en yakin zamanda en guzel uykular sizinle olsun❤❤🌟🌟 damadim uyusunda büyüsün ❤❤🌟🌟🧿
Bak sen yazınca aklıma geldi yazacaktım o gün. Benim nzh99 nzh99 benim oğlanın da özellikle sol yanağı kızarıyor. Anladığım kadarıyla şekerli birşey yiyince oluyor. Rafine şeker sanıyordum ama dün dut kurusu yedi 1küçük kase. Akşam eşim ateşlendi mi bu çocuk yanağı niye kırmızı diyince aklıma düştü. Şeker oranı fazla olunca tepki veriyor vucudu.

Back
X