• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada tarif demişken bal kabağını haşladım koydum yemedi mücver yaptım ama tatlı cevizli tarçınlı falan yedi. Kalanını da ezdim içine ceviz rendeledim pekmez koydum kıvam alana kadar yulaf kattım elimle top top yaptım. Hindistan cevizine buladım buzdolabına koydum. Hurma topları çikolata topları vs olur ya onun balkabaklı versiyonu. Çook sevdi. Eliyle ağzına attı attı yedi. Şimdi kalan balkabağını haşladım bir sürü yapıp buzdolabına koyacağım hafta içi ara öğün olarak yesin diye. Tavsiye ederim çok lezzetli oldu ben bile yedim 😋😋
Ooohhh ne güzelmiş şifa olsun kuzuya bende deneyeyim balkabağı cevizli veriyorum ama hiç öyle yapmamıştım yulafı haşlıyorsun değil mi

Ohh be beni kendime getirtecek bir menü.❤🧿.çünkü bu ara saldıydım iyicene..diyordum Allahim.birileri sağlıklı birseyler paylaşsa da ben de imrenip yapsam bisiler su tembelligim geçe 😳🤣

Cezeryenin balkabaklı versiyonu ama yulaflı..cok iyiymiss canim yaa 🥰🥰 ellerine saglikk masAllah hem çalışıyor hem kıpır kıpır 🥰🥰 misss 2 mi geliyor nedir 🤣🤣 @misskokulumm 🧿

Oyy canım...Allah korumuş..biz de hep bi tehlike halindeyiz..aksam olduğu zaman sararip soluyorum.. bu aksam meyvesini yedirdim
.abisin pesine gidiyordu..emekelrken arad tikanma sesi geldi..kostum gittim..dudaklar mor cene ve bıyık kısmı mavi gozler kırmızıydi 😱 nasil oldu anlamadim..ama herhalde midesinden yedikleri geri geldi..cunku yerde bisey yoktu.antreydi..hersey saniyelerle yani..Neyse o artik yuttu.bayagi korktum..yaslilikla ilgisi yok..uykusuzluk bitkinlik...hatta bazen açlık..bazen yiyecek zaman bulamıyor insan..bir anlik dalgınlık cok tehlikeli sonuclar dogurabilir..Allah korusun yavrularımızı 🤲💕🌟

Ya senin şu cümlelerini secişin 🥰 kitap gibisin yaa 🥰🥰 o kadar tatlısin kii canim benim 🥰🥰
Eylul dogumluydun yaa..leylekler göçerken dogmusun belki ondandır bu göçebe hayatin🤪😜😅😅🤣🤣 insan cok tasindi mi iyice pratiklesiyor 😄 olsun kızz tebdili mekanda ferahlik vardır 😉 🥰
Demek kendi kendine uyurmussun haa 🥰🥰 Allahim burdaki herkesin hayalindeki cocuk 🥰🤣
Yok kız nerdee miss kim ben kim 🤣🤣 yemek konusunda biraz titiz davranmaya çalışıyorum sadece onu da optimize ettim bir şekilde herşeyi kolaylaştırdım yoksa çok zor. Az az her gün her öğün bişeyler hazırlamak. Bi de bakıcı ablamız var sağolsun zaten bir çok öğünde o hazırlıyor ben de onun işini kolaylaştırmak için hafta sonları stok yapıyorum.

Yardımcı olduysa çok sevindim. Evet aynı cezeryeye benzedi.

Kalppare Kalppare şekerim parem naif düşünceli dünürüm ne tatlısın öyle herkesi katmışdın dualarına inan bende öyle bir sürü evladım daha oldu sanki gün içinde de bahsediyorum bazen eşim dalga geçiyor ya sen baya baya ciddiye aldın orayı bildiğin hayatının içinde yer veriyorsun üzülüyorsun diyor ee dedim ne sandın sanal bir ortam nekadar gerçek olabilir ki diye anlamlandıramıyor ama ben seviyorum burayı sizleri ve çocukları tabiki de💕

Bende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona
Evet cnm benimkide tam alışmadı ufalayi ufalayıp onunw koyuyorum. Mesela corba icmek istemiyor corbnin icnde sehriye vs istemiyor oyke yemek. oyle boyle derken alisacaklar insallah bizler gibi yemeye

Ooohhh ne güzelmiş şifa olsun kuzuya bende deneyeyim balkabağı cevizli veriyorum ama hiç öyle yapmamıştım yulafı haşlıyorsun değil mi
Yok yok direkt atıyorum. Eti lifalif var bende o biraz daha küçük hiç pişirmeye gerek olmuyor. Ben kendime mozaik pasta yaparken de kullanırdım sağlıklı olsun diye ordan aklıma geldi.

Valla canim ben temizligi cuma aksamindan yaptim zaten supur sil ustten o kadar esim sagolsun surekli camasir asip topluyor katliyor ama salonda masanin ustu hep çamaşır. Iki gundurde yemekle ugrasyrum dun kofte yaptim buzluga attim 3 parti hem biz hem kiz icin bugunde tavuk suyu corba yapicam firinada tavuk aticam birde brokoli flan yikadim bozulmak uzere onlarida yapayim diyorum ama inan vakit kalmiyor kiloda veremiyorum butun gun ayaktaym oysaki. He ben artik tuz karabiber kekik flan kendi yemeklerimizden az az vermeye basladim valla
Benden de o kadar temizliğe yardım ediyor eşim sorun şu ben biraz takıntılıyım sürekli ev toplama durumundayım oturup dinlen yapamıyorum böyle böyle hasta ettim kendimi ama engel olamıyorum 🤦🏻‍♀️

Bende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona
Evet cnm benimkide tam alışmadı ufalayi ufalayıp onunw koyuyorum. Mesela corba icmek istemiyor corbnin icnde sehriye vs istemiyor oyke yemek. oyle boyle derken
Dün öğlen balkabaklı mücver akşam somon yedirdim. Bugün de öğlen top köfteli tarhana çorbası akşam da kapuska yedirdim. Valla genelde şöyle bir döngü yaptım köfte, balık, sebze yemekleri, kuzu haşlama, tavuk, mercimek bunları gün gün öğle ve akşama yayıyorum. Bazı günler kolay olsun diye tarhananın içine hazır buzluktaki kuzu etinden veya minik köftelerden atıyorum. Balık da somonu küçük küçük kesip buzluğa attım direkt pişiriyorum. Bizim yaptığımız yemekler uygunsa tuzsuz ayırıyorum. Bakıcı ablamız da bu düzene uyuyor. Buzluktan pişiriyor veya sebze yemeği, mercimek falan pişiriyor hiç bişey bulamazsak hemen tarhana. Öğlenden bişey kalmadıysa yeni bişey yapamadıysam akşam bizimle yoğurt veriyorum. Yoğurdu görünce başka bişey yemediği için onu yemeklerle birlikte vermiyorum. Ha bu arada balığın köftenin tavuğun yanına varsa pilav koyuyorum. Yoksa onun mercimekli nohutlu ya da tam buğdaylı makarnaları var onlardan pişiriyorum hızlıca. Sebzelerle aramız kötü, tarhana yoğurt ve makarna favorilerimiz. İşte böyle bizim yemekler.

Hafta sonu hem ona hem kendimize pişirmekten bütün gün mutfaktayım eşim de bulaşıklara yardım ediyor. Artık o bile peynir ekmek yiyelim çok bulaşık çıkıyor her yer tencere diyor 🤣🤦🏼‍♀️
Eline saglik yarasin Ipek ' cime. 😍 Ben oglene birsey yapamiyorum ya bizim kahvalti oglene sarkiyor cunku birde yetistiremiyorum ya sonra meyve komposto flan aksamada yemek ne varsa artik.
Valla biz esimle yemek yemiyormuşuz onu anladm bir makarna bir nugget kofte vs hazır ne varsa idare ediyorduk simdi baya birsey yapiyorum 😁

Sebze sevmeyenler içim trendyoldan sebze kurusu ve tozları var onları denediniz mi? Sevdiği lezzetlere karıştırıp öyle deneyebilirsiniz ben almilaya alıyorum çorbalarına katıyorum. Ya da pankeklerine ıspanak tozu ekliyorum belki fikir olur size de

Bahsettiğim tozlar bunlar 🌸🌼

Eklentiler

• 797823CB-9489-40A0-BE66-B540F18843F9.webp
    797823CB-9489-40A0-BE66-B540F18843F9.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 33
Benden de o kadar temizliğe yardım ediyor eşim sorun şu ben biraz takıntılıyım sürekli ev toplama durumundayım oturup dinlen yapamıyorum böyle böyle hasta ettim kendimi ama engel olamıyorum 🤦🏻‍♀️
Aah canim bende öyleyim 5 dk durmuyorum daha cuma temizlik yaptim bugun yine heryeri supurdum boyle olunca yetisemiyorumda. Saglik olsunda buyucekler bu cadılar insallah
Bak 40 dk dir salladim yeni uyudu.yeni dsler geliyor yine

Sabah kahvaltı öğle ve akşama çorba yanına bizim yediğimiz katı gıdalardan veriyorum dişi tam çıkmadığı için zor oluyor tam katı gıda ama yine de fena değil yumuşak sunuyorum genelde 🥰 tarhana , brokoli, şehriye, yayla çorbası filan karışık yapıyorum akşam da uyumadan yoğurt içine hurma özü katıp veriyorum yoğurt ile aramız pek yok sadece Sütaş yoğurt alerji yapmıyor 😂

Aah canim bende öyleyim 5 dk durmuyorum daha cuma temizlik yaptim bugun yine heryeri supurdum boyle olunca yetisemiyorumda. Saglik olsunda buyucekler bu cadılar insallah
Bak 40 dk dir salladim yeni uyudu.yeni dsler geliyor yine
Ay inşallah kolay geçer kuzum diş süreci çok zor 🤦🏻‍♀️ Almila da uykuya direniyor ayağımda şimdi hemen size bakayım bir dedim bu hafta uyku direnci çok fazla belki bizimde diştedir hem alt hem üst şiş kaldı öyle

Yok yok direkt atıyorum. Eti lifalif var bende o biraz daha küçük hiç pişirmeye gerek olmuyor. Ben kendime mozaik pasta yaparken de kullanırdım sağlıklı olsun diye ordan aklıma geldi.
Bende onu kullanıyorum ama sevdiremedim ayşeye meyveli falan yapıyorum çıkarıyor hemen 😞aslında tam bir kurtarıcı herşeye yakışıyor hem doyurucu hem besleyici hem de kıvamlı

Vuuuuuuu erkenci de kelime mi bildigin gece kalkmışsınız jadeemm 😂 ama erken yatar erken kalkar kuralina uymuş kızım ne yapsın 😂 biz 9 da kalktik teyzosu ama 4 civari uyanıktık bu gece..nöbeti asyaya devredip uyumus Elif 😂
Tasiniyorum demissin..hadi hayirli uğurlu olsun canım💕💕

Yaa canımsın..🧿❤ tabi ki düşüneceğim 🥰 arkadasiz biz ❤🥰bilsen ne kadar degerlisiniz benim için..kim hastalansa care düşünüyorum..dua ediyorum..mesela gecen gun Asli ve sen hastalandiniz yaa..bir kere daha denk geldi boyle..ben size nazar degdigini ciddi ciddi dusunmeye basladim 🤔 o kadar tatlisiniz ki 🥰🧿🧿🧿 masAllah size 🧿🧿🧿mesela senakuşa heep dua ediyorum..Allahim saglikli istah ver diye 🥰 @Umudum- gerci hepimiz dua ediyoruz..insAllah kabul oluyordur 🥰🤲
Umuta dua ediyorum su sıra iyilessin ve unutsun diye 🤲🧿 @Nehir8077 bahara da allah guc kuvvet versin diye dua ediyorum.. ve 1. Sınıf yavruskolara dua ediyorum @dilzar ve gelinim icin Zeyay1420 Zeyay1420 ..genel dualarima nisan bebelerinin hepsini katiyorum..ne tuhaf hic kucagima almadigim bebekler ama sanki yavrum gibiler..oylesine yakin hissediyorum ❤🥰 dusundum de amma dua ediyormusum insAllah kabul oluyordur 😂 🥰🤲

Vukuat bitmiyor ki..abisiyle yarisiyorlar vesselam..
Bi o bi o 🤦‍♀️ teşekkür ederkz canım dünürüm 🥰

Gelinimle nasıl olurdular acaba birbirlerini görseler 🥰 ya Böyle gelinim vs diyorum şakasına ama eminim cok iyi anlasirlardi zeyneple..ikisi de hassas yürekli yavrular 🥰🧿🧿🧿🧿 cok iyi arkadas olurlardı 🥰🥰🧿🧿
Aysecik de mi cok hareketli..ya erva surekli paçamda yaa 🤦‍♀️ birlikte yürüyoruz desem yeridir 🙄😂
Senin canını yeriiiimmmmmm 😍😍😍 tertemiz bı kalbin var kuzum öyle ictensin ki ♥️♥️ sana koskocaman sarılıyorum sekerparemmm minik kuzularini da öpüyorum dualarına da çok amiin🙏
senin gelin pek bir sinirli asli, gardinizi alın şekerim.🤣🤣🤣
Karşımda biri böyle sinirlense gülerim ben 🤣🤣 gardimi da alamam 😂😂
Geçmiş olsun Aslı yaa okudum da yazamadım çok korktum Allahtan bişey olmamış. Biz evde oturma odasındaki bütün köşeleri süngerle kapladık. Kendi odasındaki çekmeceleri çok açıyor onların da aralara şeffaf yumusak şeylerden yapıştırdım kapanmıyorlar. Mutfağa bişey yapmadım ama orda pek takılmıyor takılsa da biz varız. İnşallah bişey olmaz bizimki de çok hareketli ve meraklı. Sizler de yapın yavru kuşlara bişey olmasın..
Sağol canım ben de önlemlere başladım artık peşinde dolanmaktan da bittim😬
Kafasını yediğim 🥰🥰🥰 iyi bak damada öp kokla yerime
Sen de kuzumu öp jadem gelinciğimm 🤗🤗

Dişi var mı canım insallah alışır başlarda çok yumuşak yapıp ver makarnası pilavı baya iyi pissin öyle.oyle zamanla alisir 🙏

Ohh be beni kendime getirtecek bir menü.❤🧿.çünkü bu ara saldıydım iyicene..diyordum Allahim.birileri sağlıklı birseyler paylaşsa da ben de imrenip yapsam bisiler su tembelligim geçe 😳🤣
Cezeryenin balkabaklı versiyonu ama yulaflı..cok iyiymiss canim yaa 🥰🥰 ellerine saglikk masAllah hem çalışıyor hem kıpır kıpır 🥰🥰 misss 2 mi geliyor nedir 🤣🤣 @misskokulumm 🧿
Oyy canım...Allah korumuş..biz de hep bi tehlike halindeyiz..aksam olduğu zaman sararip soluyorum.. bu aksam meyvesini yedirdim
.abisin pesine gidiyordu..emekelrken arad tikanma sesi geldi..kostum gittim..dudaklar mor cene ve bıyık kısmı mavi gozler kırmızıydi 😱 nasil oldu anlamadim..ama herhalde midesinden yedikleri geri geldi..cunku yerde bisey yoktu.antreydi..hersey saniyelerle yani..Neyse o artik yuttu.bayagi korktum..yaslilikla ilgisi yok..uykusuzluk bitkinlik...hatta bazen açlık..bazen yiyecek zaman bulamıyor insan..bir anlik dalgınlık cok tehlikeli sonuclar dogurabilir..Allah korusun yavrularımızı 🤲💕🌟
Ya senin şu cümlelerini secişin 🥰 kitap gibisin yaa 🥰🥰 o kadar tatlısin kii canim benim 🥰🥰
Eylul dogumluydun yaa..leylekler göçerken dogmusun belki ondandır bu göçebe hayatin🤪😜😅😅🤣🤣 insan cok tasindi mi iyice pratiklesiyor 😄 olsun kızz tebdili mekanda ferahlik vardır 😉 🥰
Demek kendi kendine uyurmussun haa 🥰🥰 Allahim burdaki herkesin hayalindeki cocuk 🥰🤣
Ya nasıl her şeyi hatırlayabilirsin nasıl😂😂😂 b 12 kazanına mı düştün küçükken 🤭🤭 bi Sonsuz bi sen 😁
Kız benim masterim var anne evinden ondan sıkıldım zaten neysek severim farklı yerleri kültürleri 🤭 tebdili mekan bizim işimiz
Ay hiç deme annem öyle uyurdun ki gelip sürekli kontrol ederdim yaşıyor musun diye derdi 😂 ahh ahh ama ablam da çarşafa battaniyeye sallanan bebekmiş 😒 benimki bacağım kütlese uyanıyor anam babası kılıklı😒 vardı bi hayalimiz yalan oldu 😁
Baştaki iltifatlariçin teşekkürü borç bilirim ama yapma şımarırım 🤭🥰🥰🥰🥰🍀

Senin canını yeriiiimmmmmm 😍😍😍 tertemiz bı kalbin var kuzum öyle ictensin ki ♥️♥️ sana koskocaman sarılıyorum sekerparemmm minik kuzularini da öpüyorum dualarına da çok amiin🙏
Karşımda biri böyle sinirlense gülerim ben 🤣🤣 gardimi da alamam 😂😂
Sağol canım ben de önlemlere başladım artık peşinde dolanmaktan da bittim😬
Sen de kuzumu öp jadem gelinciğimm 🤗🤗
Tam sinirlencem bazen töbe öyle bir şey yapıyor ki gülme geliyor yüz bulmasın diye yüzünü saklayıp gülüyorum 😂😂 mesela uyuyacak direniyor diyelim tam kızacapım kafayı sağa sola sallayıp tempo tutuyor ayakta sallamaya bide komik surat ifadesi var ki Allah dişlerim gıcırdıyor😂 bu sıra sürekli ısırıyorum minik minik engel olamıyorum kendime 🥰
Öpmem mi ya 45 kere öperim senin için kv den istedi derim 😂

Back
X