Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugün testi tekrarladım dr um demişti 2 gün sonra tekrarla diye ama yükselme olmamış hiç😔 düşmede yok yükselmede. 2 gün önce 200.8 di bugün 200.4 çıktı anlamadım ben bunu. Çok korkuyorum. Akşam testi yaptığjm için doktoru arayamadım yarın arayacağım artık muhtemelen 2 gün sonra yine tekrarla testi diyecek bitmiyor bekleyiş Sitres arkadaşlar. Dua edelim birbirimize.
Canım inşallah bebeğin seninledir. Dualarım da seninle. Vardır bunda da bir hayır. Bakalım doktorun ne diyecek. Bu bekleyişler bilinmezlik bizi yoruyor. Çok iyi anlıyorum seni.

Bende bugün testi tekrarladım dr um demişti 2 gün sonra tekrarla diye ama yükselme olmamış hiç😔 düşmede yok yükselmede. 2 gün önce 200.8 di bugün 200.4 çıktı anlamadım ben bunu. Çok korkuyorum. Akşam testi yaptığjm için doktoru arayamadım yarın arayacağım artık muhtemelen 2 gün sonra yine tekrarla testi diyecek bitmiyor bekleyiş Sitres arkadaşlar. Dua edelim birbirimize.
İnşallah kimyasal deildir kuzum 😞🙏

Hanimlar benim bugun kanda test gunumdu. Malesef ikinci asilamam da negatif. Hic hic bir sorunumuz yok. En iyi doktorlara gidiyoruz. Elimizden geleni yapiyoruz. Allaha siginiyorum. Hayirli zamanda saglikli sihhatli temiz evlatlar nasip etsin hepimize. Kismet
Sağlık olsun canım, aşılama hiçbir problem olmasa da tutmayabiliyor kendinizde arama sebebini. En azından denemiş oldun. Biliyosun sebepsiz infertilitenin en büyük kaynağı stres. Böyle deyince insan stres yapmıyim diye stres yapıyor ama. Ben derin derin nefes alarak kurtuluyorum o içimdeki sıkıntıdan, ister namaz ister dua ister meditasyon hangi yol işe yarıyorsa dene. İnşallah bir şekilde evlatlarımıza kavuşacağız ben inanıyorum

Doktorum bana da kilomla ilgili bi şey demedi pko dan dolayı veremiyorum da. Ama kaynanamlar kilodan olmuyor falan diyor karmakarışık oldum 😞
Hayır cnm kiloyla alakalı bir şey deil ne kilolular var ilk deneme de hamile kalıyorlar sen onlara bakma doktorun sorun görmüyorsa sıkıntı yapma pko ya gelince oda önemli bir şey deil cnm üzme kendini Allah büyük bende 7 senelik evliyim hiç bir sorunumuz olmadığı halde hamile kalamıyorum zayıf olduğum dönemler de bile kalamadım cnm bizim de mucizemiz yakındır inşallah :dua::KK200:bu arada hiç ovulasyon testi kullandın mı cnm

Hayır cnm kiloyla alakalı bir şey deil ne kilolular var ilk deneme de hamile kalıyorlar sen onlara bakma doktorun sorun görmüyorsa sıkıntı yapma pko ya gelince oda önemli bir şey deil cnm üzme kendini Allah büyük bende 7 senelik evliyim hiç bir sorunumuz olmadığı halde hamile kalamıyorum zayıf olduğum dönemler de bile kalamadım cnm bizim de mucizemiz yakındır inşallah :dua::KK200:bu arada hiç ovulasyon testi kullandın mı cnm
2 kez kullandım sonra bıraktım anlamadım hiç bir şey zaten adet düzensizliğim oldugu için ilaçsız adet olmuyorum o yüzden doktor kontrolünde kullanıyorum yumurta takibini de o yapıyordu 4 aydır falan gitmiyorum

2 kez kullandım sonra bıraktım anlamadım hiç bir şey zaten adet düzensizliğim oldugu için ilaçsız adet olmuyorum o yüzden doktor kontrolünde kullanıyorum yumurta takibini de o yapıyordu 4 aydır falan gitmiyorum
Anladım cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🙏Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın cnm doktor başka bir sorun var dedimi çok soru soru sordum sanırım 😆

Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum 😊
Meraba bende 10 ocakta asilama oldum.2.asilamam bu.ilki olmadi bakalim 2.olur insallah ya.yorulduk negatif test cikmasindan.bugune kadar kasik agrim vardi ama bugün bisi kalmadi acaba yokmu yine ya.

Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum 😊

Meraba bende 10 oacakta asilama oldum bu tarihe kadar hep kasik agrim vardi ama bugün gecti.acaba hamile degilmiyim bilemedim.siz 2.oldugunuzda hamilelik belirtileri nasildi sizde acaba yardimci olabilirmisiniz.

Anladım cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🙏Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın cnm doktor başka bir sorun var dedimi çok soru soru sordum sanırım 😆
Estağfirullah anlatmak iyi geliyor yukumuz azalıyor. 3 yıllık evliyim tek sorun pko 22 yasindayim

Bende 24 ünde yaptiracagim testi.sizin kasik agriniz oldumu hic

merhaba progestan içerikli ilacın yan etkileri de gebelikle karıştırılıyor benimde pazartesi test günüm normal adet gibi sancı var başka bişey yok

Back
X