2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Sevgili anne adaylari Rabbim bu sefer nasip etmedi bana bu bebegi 5yil aradan sonra hamile kalabilmistim Lutfen bana dualarinizda yer verin rabbim saglikli bir evlat nasib etsin dahasi isteyen herkese versin
bugun kurtaj oldum anesteziyle oldu cok bi agrim olmadi sukur.
sadece kalbi atmasaydi beklerdim fakat kese duzensiz bebek anormal kalp atisi yokk beklemedik .. hepiniz Allaha emanet olun Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin evlatlarinizi...
Dualarimdasin kuzum acını paylaşıyorum.
Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşatır sana minigin bekletmeden gelir🤲

Sevgili anne adaylari Rabbim bu sefer nasip etmedi bana bu bebegi 5yil aradan sonra hamile kalabilmistim Lutfen bana dualarinizda yer verin rabbim saglikli bir evlat nasib etsin dahasi isteyen herkese versin
bugun kurtaj oldum anesteziyle oldu cok bi agrim olmadi sukur.
sadece kalbi atmasaydi beklerdim fakat kese duzensiz bebek anormal kalp atisi yokk beklemedik .. hepiniz Allaha emanet olun Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin evlatlarinizi...
Çok geçmiş olsun. 7+4 benim. Ben de yarın kontrole gideceğim ve yüksek ihtimalle kese bozulması ve kalbin atmaması durumu olacak, çünkü 1 hafta önce çok umudu yoktu doktorumun ama bekleyelim küçük bir ihtimal için bile olsa dedi. Seni çok iyi anlıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Çok geçmiş olsun. 7+4 benim. Ben de yarın kontrole gideceğim ve yüksek ihtimalle kese bozulması ve kalbin atmaması durumu olacak, çünkü 1 hafta önce çok umudu yoktu doktorumun ama bekleyelim küçük bir ihtimal için bile olsa dedi. Seni çok iyi anlıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Herşey iyi olucaktir insallah
Iyi dusunelim ki iyi olsun🤲

Herşey iyi olucaktir insallah
Iyi dusunelim ki iyi olsun🤲
İyi düşündük, dua ettik. Kalp atışlarını duyduk, 1 haftaya nazaran daha düzgün bir kese gördük. Takibe ve duaya devam. Allah herkesin gönlündekini biliyor, Allah herkese hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin. 🤲

İyi düşündük, dua ettik. Kalp atışlarını duyduk, 1 haftaya nazaran daha düzgün bir kese gördük. Takibe ve duaya devam. Allah herkesin gönlündekini biliyor, Allah herkese hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin. 🤲
Amin cnm amin inşallah.. rabbim miniklerimizi korusun🤲🤗

Kızlar iyi akşamlar. Benim de sat 11 Aralıktı. İlk başta kahverengi lekelenme vardı sonra bir hafta falan öyle devam etti. Daha sonra ufak bi kanama geçirdim pembe. Yarım ped kadar. Progestan fitil ve iğne verdiler. Dün kontrol vardı daha önceki hafta keseyi görmüştük zaten ben kalp atışı beklerken doktor kesenin etrafında kanama alanının çok olduğunu ve bebeği net göremediğini söyledi. Magnezyum ve folat yazdı. Sonra progestanı günde 3 iğneyi de haftada iki kereye çıkardı. 6 Şubat'ta kontrol var bakalım ne olacak

Benimde 2960 HCG normal artmasi dedi ama vajinal ultrason da gözükmedi doktor dış gebelik olabilir dedi korkuyorum buna benzer durum yaşayan varmı

Merhabalar öncelikle hepimiz inşallah hayirlisi ile bebeklerinizi kucağiniza alirsiniz bende yeni hamileyim bugun kanda kesin cikti hcg 64 🤗adetime 3 4 gün var cuma gel dedi tekrar hcg alcaz ama man değerin adet tarifine göre cok iyi dedi 4 cu haftanin içundeyim😊:anneadayı:

Merhabalar öncelikle hepimiz inşallah hayirlisi ile bebeklerinizi kucağiniza alirsiniz bende yeni hamileyim bugun kanda kesin cikti hcg 64 🤗adetime 3 4 gün var cuma gel dedi tekrar hcg alcaz ama man değerin adet tarifine göre cok iyi dedi 4 cu haftanin içundeyim😊:anneadayı:
Adet günüme 3 4 gün var hayirlisi olsun😊

Ben de ocak ayında hamile kaldım.şu anda 17+3teyim.3 hafta önce bebeğin erkeğe benziyor çıkıntı da gördüm dedi.ama net bir şey diyemem dedi.3 hafta sonra tekrar gel dedi.bugün gittim.maşallah bebeğimin ayakları eşiminkiler gibi uzun uzun.enginlere sığamamış bebeğim ve bacak bacak üstğne atmış 😁 pozisyonunu bir türlü değiştirmedi en son bacağını bi araladı doktor yine bir çıkıntı gördü ama yine emin olamadı.bir sonraki randevu 29 mayıs maalesef.üç boyutlu ultrasondan bakılıp 4lü tarama yapılacak.ozanana kadar beklicez mecbur

Merhaba arkadaşlar yeni gebeler beraber toplanıp durumlarımızı konuşalım dertleşelim tecrübeli anneler sizlerde bizlere destek verebilirsiniz ben daha yeni ögrendim hamileligimi geçmişte bi takım sıkıntılar yaşadığım için korkularım çok umarım korktuğumuz olmaz sizlerle hem fikir edinmek hemde dertleşmek için konu açtım umarım çokla

Back
X