- 13 Ekim 2019
- 62
- 32
- 3
- 28
- Konu Sahibi Mavisu4216
Gebeliğini öğrenen yokmu temmuz annesi benim bat 25 Di 4 gün önceden öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canımım ❤Gebeliğini öğrenen yokmu temmuz annesi benim bat 25 Di 4 gün önceden öğrendim
Hayırlı olsun canımBen varım canımım ❤
Ayy heyecanlı bekleyiş insan çok heyecanlı olur ya ben dayanamaz test yapardımBnmde bat bugun. Bekliorm kirmizilari gelmezse belki bende gebeyimdir aama pek umutlanmak istemiorm![]()
Valla aksine adeti bekliorm doktora gidicem adet olursamAyy heyecanlı bekleyiş insan çok heyecanlı olur ya ben dayanamaz test yapardıminşallah hamilesinizdir
hayırlı sonuçlar alırsınız
![]()
Ben 3. Gün-de eşimin ısrarı ile yaptım testAyy heyecanlı bekleyiş insan çok heyecanlı olur ya ben dayanamaz test yapardıminşallah hamilesinizdir
hayırlı sonuçlar alırsınız
![]()
Benim 3.gebelik aslında hamile olduğumu biliyordum bazı belirtilerde olunca kesinleştirdim sonra idrar testi yaptım :) korunmadığımız ay hamile kalıyorum çok şükür buda öyle olduBen 3. Gün-de eşimin ısrarı ile yaptım test
Maşallah, hayırlı olsun Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah aminKızlar merhaba bende inşallah Temmuz annesiyimdün adetime 3 gün kala idrar testimde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı. Bu sabah kan testinde sonuç 15.95 çıktı
![]()
Bende bekliyorum gebelik inşallah hayırlısıGebeliğini öğrenen yokmu temmuz annesi benim bat 25 Di 4 gün önceden öğrendim
Gebeliğini öğrenen yokmu temmuz annesi benim bat 25 Di 4 gün önceden öğrendim
Bekliyoruz canım kaç çıktı sonuçKizlarrrrr. Ctesi hcg değerim 561 idi bugün yine kan verdim bakalm sonuç ne olacak iki saate çıkar sonuç
Hadi inşallah bat ne zaman belirti varmıBende bekliyorum gebelik inşallah hayırlısı
Maşallah Allah tamamına erdirsinben varım canım 7 haftalık haftalık hamileyim