Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ağustosSizin test tarihiniz ne zamandı
Benim de 4 ü ama bekleyeceğim. Ama siz dayanabiliyorsanız bekleyin ben gerçekten bugüne kadar zor tuttum kendimi5 ağustos
Pardon beklemeyeceğimBenim de 4 ü ama bekleyeceğim. Ama siz dayanabiliyorsanız bekleyin ben gerçekten bugüne kadar zor tuttum kendimi
Benim de 4 Ağustos ama beklemek çok zor 2 Ağustos gibi kan vermeyi düşünüyorumBenim de 4 ü ama bekleyeceğim. Ama siz dayanabiliyorsanız bekleyin ben gerçekten bugüne kadar zor tuttum kendimi
Gerçekten zorBenim de 4 Ağustos ama beklemek çok zor 2 Ağustos gibi kan vermeyi düşünüyorum![]()
Ben yine 5 ağustosta kan vericem ama yarın sabah idrar testi yapiyim mi yaa cok merak ediyorum
Yani bence yapabilirsin ama olumsuz olursa kesin diye düşünme çünkü erken yaniBen yine 5 ağustosta kan vericem ama yarın sabah idrar testi yapiyim mi yaa cok merak ediyorum![]()
Teşekkür ederim insllah ötledir o kadar alıştım ki sürekli tek görmeye gerçekliğine inanamıyorum bi türlüPozitif görünüyor silikde değil ayrıca hayırlı olsun
Baya belirgin hayırlı olsunnKızlar dayanamadım test yaptım yanlış değildir dimi ya days comfort testin adı
Evet dayanamadım kan da verdim dün 237 cıktıBaya belirgin hayırlı olsunn![]()
Yaa gerçekten mıı hayırlı olsun canım 1 2 saat sonra ben de vereceğim inşallahEvet dayanamadım kan da verdim dün 237 cıktı![]()
Ya inşallah sizde güzel haberleri alırsınızzzzYaa gerçekten mıı hayırlı olsun canım 1 2 saat sonra ben de vereceğim inşallah![]()
Ya inşallah sizde güzel haberleri alırsınızzzz
İnşallahhhYa inşallah sizde güzel haberleri alırsınızzzz![]()
Hayır söylemedim salı günü orda da kan vericem ikiz mi belli olur o zamanAmin
İnşallahhhdoktoruna söyledin mi
Su an cok erken olduğu için ya biraz daha beklemen ya da erken gebelik test ile yapman lazım bence silik var gibi de yok gibi de anlayamadım tamKızlar ben de 26.07.2025 çift embriyo transfeei oldum bi bakar mısınız