- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.381
Cok sag ol canım, ben cok iyiyim, bizim kuzu da bugun daha iyi cok sukur insallah yarina bsycigimiz kalmayacakEvin hanımıyız öyle şey olur muKırk gün annem ve kayınvalideme dayanamadım hizmetçi hiç istemem Yabancı birinin evimde olup eşyalarıma dokunma fikri hoşuma gitmiyor eşim hizmetçi tutalım dese de istemem sanırım
geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Amin canim, iyiye gidiyor cok sukur, ben nezlede bile daha cok sarsiliyordum, bsyim yok gibi resmen.İnşallah kuzucuğumuz da annesi de bir an önce iyileşip kavuşsun
Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyor
Sarimsakli yiyom direkt hayvan gibi ahdhshdh. Su da cok iciyom, dipcik gibiyimsarımsak yut sabah öğle akşam ve bol su dayloşum
Oyy çok şükür. Daha da iyi olun. Hıphızlı iyileşin inşallahCok sag ol canım, ben cok iyiyim, bizim kuzu da bugun daha iyi cok sukur insallah yarina bsycigimiz kalmayacak
Amin canim, iyiye gidiyor cok sukur, ben nezlede bile daha cok sarsiliyordum, bsyim yok gibi resmen.
Sarimsakli yiyom direkt hayvan gibi ahdhshdh. Su da cok iciyom, dipcik gibiyimyavrucum da bugün daha bi iyi maasallah
Amin canim insallahhOyy çok şükür. Daha da iyi olun. Hıphızlı iyileşin inşallah
Gaz başladı fena gaz nöbetlerindeyizAmin canim insallahh. Senin zottiri bebus napiyo bakimmm
Oyy kiyamisss, inşallah cabucacik gecer. Bio gaia bagirsaklarin iyi gelismesi icin bir probiyotik, onunla birlikte gaz damlaları var dogal birkac marka, denedin mi hic?Gaz başladı fena gaz nöbetlerindeyiz
Probiyotik damlayı ilk hafta kontrolünden beri kullanıyoruz. İki gündür de gaz damlası kullanıyoruz. Ne kadar işe yaradığından emin değilim :/Oyy kiyamisss, inşallah cabucacik gecer. Bio gaia bagirsaklarin iyi gelismesi icin bir probiyotik, onunla birlikte gaz damlaları var dogal birkac marka, denedin mi hic?
Gecen nasıl geçti lohusa kadın? Daha iyi miydi bebik?Probiyotik damlayı ilk hafta kontrolünden beri kullanıyoruz. İki gündür de gaz damlası kullanıyoruz. Ne kadar işe yaradığından emin değilim :/
Günaydın beybi kuşumgünaydın
Bazi bebeklerde daha fazla olabiliyor gaz durumu, 3. Aya geciyor hepsi. Gaz masaji, karnina sicak havlu iyi geliyor. Kimyon koy her şeyine alakali alakasiz. Gaz giderici caylar bizde daha ters etki yapti ama sen de dene istersen, herkesi farkli etkiliyor neticede. Senin kontrolundeyken yuzukoyun uyut.Probiyotik damlayı ilk hafta kontrolünden beri kullanıyoruz. İki gündür de gaz damlası kullanıyoruz. Ne kadar işe yaradığından emin değilim :/
Gecen nasıl geçti lohusa kadın? Daha iyi miydi bebik?
Aynı ya. Yüzükoyun yatıramıyoruz. Anında yüzünü yapıştırıyor nefessiz bırakıyor kendini. Hiç rahat edemedi öyle. Kimyom koyuyorz. Çay may hç denemedim. Hepten macera gelşyor onlarBazi bebeklerde daha fazla olabiliyor gaz durumu, 3. Aya geciyor hepsi. Gaz masaji, karnina sicak havlu iyi geliyor. Kimyon koy her şeyine alakali alakasiz. Gaz giderici caylar bizde daha ters etki yapti ama sen de dene istersen, herkesi farkli etkiliyor neticede. Senin kontrolundeyken yuzukoyun uyut.
Macera deme bir dene bence. Her şey herkese iyi gelmiyor tabi ama doğal şeyler ya da doktorun önerdiği şeyler olduktan sonra denemekten zarar gelmez bence. Kimyon çayını ben de çok duyuyorum, gaz giderici çaylar da doğaldır bence ya ne zararı olur ki di miAynı ya. Yüzükoyun yatıramıyoruz. Anında yüzünü yapıştırıyor nefessiz bırakıyor kendini. Hiç rahat edemedi öyle. Kimyom koyuyorz. Çay may hç denemedim. Hepten macera gelşyor onlar
Kimyon çayı: yemekten sonra bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı kimyon atıp 5 10 dakika bekleyip içiyorsun.her yemekten sonra içiyordum.hiçbir zararı yokAynı ya. Yüzükoyun yatıramıyoruz. Anında yüzünü yapıştırıyor nefessiz bırakıyor kendini. Hiç rahat edemedi öyle. Kimyom koyuyorz. Çay may hç denemedim. Hepten macera gelşyor onlar
Hoşgeldin kuzuSelammm
Yaa kıyamam, aman dikkat et cnm, ben seninleyken bir sureligine diye dedim, agzini açık bırakacak sekilde dizlerinin ustune yuzustu yatirip saga sola da sallayabilirsin, o da iyi geliyor.Aynı ya. Yüzükoyun yatıramıyoruz. Anında yüzünü yapıştırıyor nefessiz bırakıyor kendini. Hiç rahat edemedi öyle. Kimyom koyuyorz. Çay may hç denemedim. Hepten macera gelşyor onlar
Maasallah iyi kuzucuk, gece surup vermedik atesi bitti, keyfi yerine geldi. İştahı da toparliyor cok sukurdayler dayler dayloş senin bebik nasıl oldu? Sen ne zaman çıkıcan karantinadan, evin hakimiyetini ne zaman alıyorsun tekrar eline
Ohh ohhh şükür, bebikler hastayken çok mutsuz oluyorlar, çok içler acısı oluyor durumYaa kıyamam, aman dikkat et cnm, ben seninleyken bir sureligine diye dedim, agzini açık bırakacak sekilde dizlerinin ustune yuzustu yatirip saga sola da sallayabilirsin, o da iyi geliyor.
Maasallah iyi kuzucuk, gece surup vermedik atesi bitti, keyfi yerine geldi. İştahı da toparliyor cok sukur. Pazar gun son
Kızzz ben de geçen haftalarda gitmiştim. Dışardan keyifli görünüp canına okuyan bir şey değil miymiş yaaaSelam askoslarimmdun kayak yapmaya gittik, benim neyime kayak anam babam heryerim aciyor hareket edemiyorum gsgsgsg o kadar dustumki popom iptal
Katris gercekten biyerimi kirmadigima sukrediyorumOhh ohhh şükür, bebikler hastayken çok mutsuz oluyorlar, çok içler acısı oluyor durum
Kızzz ben de geçen haftalarda gitmiştim. Dışardan keyifli görünüp canına okuyan bir şey değil miymiş yaaaben de hep yerlerde sürünmüştüm
Macera deme bir dene bence. Her şey herkese iyi gelmiyor tabi ama doğal şeyler ya da doktorun önerdiği şeyler olduktan sonra denemekten zarar gelmez bence. Kimyon çayını ben de çok duyuyorum, gaz giderici çaylar da doğaldır bence ya ne zararı olur ki di mi
Yediğime dikkat edemiyorum çünkü çok kilo verdim ve günde iki demir hapına geri döndüğüm için bağırsak problemi yaşıyorum. Bir de gaz yapanları elersem şak diye olduğum yerde düşer kalırım. Sadece çiğ sebze meyve tüketmiyorum. Kimyon da yemeklerin içinde ne kadar etki ederse artık. Bebeğin damlasına düzenli devam edince etki edecek diyorlar. İkinci gündeyiz bakalım. İşe yarar inşallahKimyon çayı: yemekten sonra bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı kimyon atıp 5 10 dakika bekleyip içiyorsun.her yemekten sonra içiyordum.hiçbir zararı yok
Metsil damlayı da doktor yazmıştı çok ağlayınca veriyordum hemen sancısını geçiriyordu.baya memnundum.bir de sırtını ayağını sıcak tut.ben hiç inanmazdım ama çocuğa gerçekten sancı yapıyormuş.yemeğe de dikkat etmek lazım gerçi her şey gaz yapıyor
Onu da denedik öyle de hoşuna gitmedi. Annem bug'ını buldu göbeğinin sağ tarafını yukarı aşağı çok hafif hareketlerde ovalayınca biraz sakinleşiyor. O da her zaman değil ama deneye yanıla ilerliyoruz bakalımYaa kıyamam, aman dikkat et cnm, ben seninleyken bir sureligine diye dedim, agzini açık bırakacak sekilde dizlerinin ustune yuzustu yatirip saga sola da sallayabilirsin, o da iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?