- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.461
Ben saf saf hala şaşırıyorum. 40 yaşındaysa kaç doğumlu diye bile hesapladım. O kadar boş vaktim var ve üşenmiyorum. Sırrı ne biri açıklasa artık. Biz de rahat etsekBunun videosunu atacaktım buraya. Artık o kadar üşeniyorum ki bunlara şaşırmaya, sonra vazgeçtim
Biz hala tüple uğraşalmAdriana Lima 40'ında üçüncü çocuğa hamileymiş. Kuluçkaya mı yatıyon bacım bu ne doğurganlık?
Sen daha cokCanım benimsen ve diğer kızlar seviliyorsunuz
Peki ya senKatre_g bir anlık sinirle yanlış kararlar vermediniz dimiiiğğ? Regl bekliyosun ve tedaviye başlayacaksın dimiğğğ?
İyi ki sizlerde varsınızSen daha cok
İyi ki Varsın sen
İliğini kurutmadan bırakmayacak mı bunlar seniİyi ki sizlerde varsınız
Çok giremiyorum işler çok yoğun hatta bir tane hakimim WhatsApptan grup kurdu haftasonu bile iş diyorcevap vermeyince arıyor gelmedi mi mesajim diye o derece iş kolik ama hepiniz aklımdasıniz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum her yattigim da bebisi olanlar sağlıkla büyütsün olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla evlat versin diye
Onun kocası da erkek olduğu için klasik bozuk y kromozomu vakası. Kavgalaşmışlar, deli kız "Tüp yapmayacağım" diyor o yüzden. Bunların bozuk olmayanı yok ki
He ya sinir krizi geçirince biraz rahat bıraktılar ama işte bu rahat bırakılmış halim düşün.İliğini kurutmadan bırakmayacak mı bunlar seni
Onun kocası da erkek olduğu için klasik bozuk y kromozomu vakası. Kavgalaşmışlar, deli kız "Tüp yapmayacağım" diyor o yüzden. Bunların bozuk olmayanı yok ki
Sen ne yaptn tedaviyiİyi ki sizlerde varsınız
Çok giremiyorum işler çok yoğun hatta bir tane hakimim WhatsApptan grup kurdu haftasonu bile iş diyorcevap vermeyince arıyor gelmedi mi mesajim diye o derece iş kolik ama hepiniz aklımdasıniz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum her yattigim da bebisi olanlar sağlıkla büyütsün olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla evlat versin diye
Beni de kaçırırsan işte böyle kalırsın ıssız kadın gibi buralardagünaydın kızlar
seni ben değilBeni de kaçırırsan işte böyle kalırsın ıssız kadın gibi buralarda
Burası yine karanlık, bulutlu, yağışlı. Gün güneşli aysın da çıkıp yürüyek
Nabün la kardeşinin işi halloldu mu?seni ben değil
senin oğlan bizden aldı
haber bekliyoruz bugün...Nabün la kardeşinin işi halloldu mu?
Deme öyle ya. Çözülür inşallah bir sıkıntı çıkmadanhaber bekliyoruz bugün...
eğer hallolmazsa snra diolarki sağlıkçılara şiddet
yani tedavi uygulamadığın uygulamayacağın reçete ilaç vermediğin hastaya ne die sen o tanıyı konarsınDeme öyle ya. Çözülür inşallah bir sıkıntı çıkmadan
yani tedavi uygulamadığın uygulamayacağın reçete ilaç vermediğin hastaya ne die sen o tanıyı konarsın
hayır tmm insanlık hali hata yaptın düzeltmeye nie yanaşmıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?