- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.501
ahhh kuzucum bende aynı dertten muzdaribimKIzlar selam ovulasyonum carsamba persembe ve bugun bu sekılde anlamadım noluyor???ılk defa yapıyorum oyuzden bılmıyorum takvıme gore yumırtlama carsamba gorunuyordu ama bırda hep sılık
senınle aynı takvımımızCANım bak kırmızılar adet gunum takvımde 30kım yumurtlama gorunuyor
Ya erken yumurtladin ve kactı kuzum siliklesiyor yada bu ay gec yumurtliycaksin. Dongun kac gunde bir?Ama bende hıc koyu olmuyor
BEnde dıyorumkı carsamba yaptım ve sılık cıktıya(takvıme gore yumurtlama gunuydu)acaba salı mı yumurtladımda carsamba sılık cıktı suan cunku gıtgıde sılıklesmıs bugun yaptıgım acaba erken mı yumurtladımDevam et canım benimde hep silik cikiyordu yumurtlamanın oldugu günden bir gün önce bile silik cikiyordu ben dedim heralde yumuttlamiyorum ama ertesi gün Bi baktım idrara batırır batırmaz iki çizgi oluverdi bazen geç yunurtluyabiliyoruz benim de bu ay 2 gün geç oldu yumurtlamam
Canım benım carsamba gunu olması gerekıyordu bugun yaptım hala asırı sılıklestı acaba salı fln mı yumurtladıksenınle aynı takvımımız
benımde dün olmadı yumurtlama ovulasyonda bekliyorum senın gibi
Canım 28veya 30max 28e gore carsamba 30a gore bugun yumurtlamam olması lazımdıYa erken yumurtladin ve kactı kuzum siliklesiyor yada bu ay gec yumurtliycaksin. Dongun kac gunde bir?
O zaman öyle olabilir canım gitgide siliklesytiyse dediğin gibi salı veya çarşamba yumurtlamis olabilirsin sen o günlerde hiç test yapmadin miBEnde dıyorumkı carsamba yaptım ve sılık cıktıya(takvıme gore yumurtlama gunuydu)acaba salı mı yumurtladımda carsamba sılık cıktı suan cunku gıtgıde sılıklesmıs bugun yaptıgım acaba erken mı yumurtladım
Ay ne tuhaf ya burda öğlen çok güzel ama sen uyu dinlen canım sabah olmuş artıkOffff saat sabahın 3 buçuğu oldu uyuyamadım okumaktan ! Bırakamıyorum telefonu elimden
Ay evet ya tam uyuyan diyorum aklım burda kalıyorAy ne tuhaf ya burda öğlen çok güzel ama sen uyu dinlen canım sabah olmuş artık
SADExe carsamvayaptım canım gercekten yumurtlama oldu mu dıeO zaman öyle olabilir canım gitgide siliklesytiyse dediğin gibi salı veya çarşamba yumurtlamis olabilirsin sen o günlerde hiç test yapmadin mi
canım ben regl bıttı basladım ovulasyona hala bısey görmdımCanım benım carsamba gunu olması gerekıyordu bugun yaptım hala asırı sılıklestı acaba salı fln mı yumurtladık
Canım adetın duzenlımımtam gununde mı oluyorsun benım 28gun 29gum ve 30gun oluyor maxcanım ben regl bıttı basladım ovulasyona hala bısey görmdım
hatta bı ara koyuya dogru gidiyordu ama gidemedi silikleşti
Ben 26-28 arası oluyorum canımCanım adetın duzenlımımtam gununde mı oluyorsun benım 28gun 29gum ve 30gun oluyor max
Uyu uyu kuzu yetisirsin sen yine bizeAy evet ya tam uyuyan diyorum aklım burda kalıyor
Olmuştur o zman canım ama sen elinde test varsa yapmaya devam et işini garantiye alSADExe carsamvayaptım canım gercekten yumurtlama oldu mu dıe
Tamam canımm tesekkur ederımOlmuştur o zman canım ama sen elinde test varsa yapmaya devam et işini garantiye al
Rica ederim canım ama sen testlerini buaraya atmaya devam et yine arkadaşlarla bizde yardımcı oluruz sanaTamam canımm tesekkur ederım
Neler yapıyorsunuz? Var mı bir hazırlık?Bu arada Kasım ayına girdik 2 ay sonra bizim yılımız gelecek :)
COK tesekkur ederım canım ben eylulde hamıleydım ama kımyasal oldu aslında takvıme gore hamıle kalmıstım ekımde ra verdım adet oldum sımdı yıne basladım yanı ılk denemede aslında tutmustu sonu kotu oldu emın olmak ıcın ovulasyon yapayım dedım bu ay gercekten dogru mu dıe ama hıc uyusmadıRica ederim canım ama sen testlerini buaraya atmaya devam et yine arkadaşlarla bizde yardımcı oluruz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?