Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bata kadar mecbur beklicez rabbim sonunu güzel eylesin

Kizlar ben birgebeningunlugune mesaj attım belirtilerimi yazmıştım yumurtlama tarihi falan oda bana cevap olarak
Yumurtlamadan 17 gün geçmesi gerek test yapmak için
Yumurtlama değerlendirince olur bu belirtiler kuzum yazmış
Bende sordum gebe olabilirmiyim ilişki düzenimi yazarak cevap bekliyorum

inşallah hadi bakalım kuzum

Ya ben o kadına bakıyordum yazıyordum geçen sene
Baktım kendi ürününü almayana yardımcı olmuyor önceden Allah Rızası icin yapardı şimdi. De kendisinden almayıp başka yerde alanlara yardımcı olmuyor bende almadım ondan

Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.

Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.

“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/U][/I]
[/B]

Allah razı olsun hatırlattığın için canım

Yok canım ben ondan birşey almadım labaquik aldım mesaja attim ama cevap verdi bana

İnşallah dualarda buluşmak dileği ile

Cok sagol canim paylasimin icin Allah ragzi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…