- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.261
Gecen gece canim.princ pilav istedi yaptim.2 tabak yedim yani smdide bisiler isdedi canim.gene yedim yaani bos durduramıyorum kendimiii.esime.diyorum.bundan sundan.al.da gel eveYa bnde oyleyim caniniz cekmesin simdi firin sutlac yaptm
Insallah hamissindr cnmGecen gece canim.princ pilav istedi yaptim.2 tabak yedim yani smdide bisiler isdedi canim.gene yedim yaani bos durduramıyorum kendimiii.esime.diyorum.bundan sundan.al.da gel eve
Insalllah hepimiz hamileyizdir arkadsdima bgun sormuslar benden bahsetmisler hamile mi.fln die hamile sanmışlar beni insallah Dedim insalllaaaahInsallah hamissindr cnm
Canım bu testler çok hassas oluyor bunlarda çok uzun bir süre pozitif gösteriyorKızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum size.
Ben yumurtlamayı 19-20 Ekim gördüm değerlendirdik ve 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum yine bu şekilde çıkıyor anlam veremedim fikri olan var mı?
Catladiginda spermle bulusmazsa gebelik olmaz canim. Ya iceride sperm olmasi lazimki sukur bugun iliski olmus bu guzel bisey. Yada yumurta icerideyken yeni bir iliski olmasi lazimki ikisi bulussun gebelik olsunCanım catladıgında ılıskı olmazsa nokurkı
Bende istahsizlikKizlar iştahım acildi agzimm bos durdukca canim bisiler yemek istiyor normalde cok yiyen biri degilim 53 kiloydum 55 olmuşum
Bende istahsizlikzorla yemrk yiom
Bende istiyorum yaEki Görüntüle 2550794 Eki Görüntüle 2550795
Kızlarr çok eğlenceliydi yine ya ama çok duramadık, danslar geçitler çok güzeldi
Bendede açıldı istahim ne bulursam.yiyorum gundeki.tabaklari bitiremem normalde smdi.silip.supuruyorum hatta yenden aliyorum acim.ac |
Bende istiyorum yaçok özlemişim
Çok geride kalıyorum muhabbeti kacırıyoum hepSende oylesin kuzumokuma sadece sende katil herseyi konusmak icin burdayiz v
Çok geride kalıyorum muhabbeti kacırıyoum hep
Dört gözle beklerdim her sene nasip değilmişyaa gelebilseydin keşke
Çok güzeldi her sene olduğu gibi
Ne bilim sonradan okuyunca girmeyim diyorumortasından gir kızz nolcak, bende çoğu zaman kaçırıyorum
Ben tatli krizine giriyorum geneldebende adet olduğumdan her şeye saldırasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?