Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama olup olmadıgın dan emın deılım maalesef bu ay bıraz karısık.. En ıyısı beklemek gibi

Yemeği ocağa koy otur diyene kadar altı buçuk ettim saati ya, neyse yarın annemlerdeyiz, öbür güne bu yemeği bi daha yeriz derken 2 gün rahatım en azından
Ne yemegi yaptin kuzu

Yumurtlama olup olmadıgın dan emın deılım maalesef bu ay bıraz karısık.. En ıyısı beklemek gibi
O zaman bekle kuzum Allah ım öyle bir zamanda veriyor ki benim ümitlerim tükenmişti artık eğer varsa tabi yine de kesin konuşmasaydım da sonra moral sıfırlanıyor hayattan soğuyor insan

Macun dan dolayi boyle olabilirimi acaba.. Yada ogun gercektem pikti ve test net gsotermedi bilemedim sen adet olana kadar ovu yapmaya devam et bakalim. Nolcak

O zaman bekle kuzum Allah ım öyle bir zamanda veriyor ki benim ümitlerim tükenmişti artık eğer varsa tabi yine de kesin konuşmasaydım da sonra moral sıfırlanıyor hayattan soğuyor insan
1 bucuk yıldır beklıyorum İlk baslarda cok onemsemıyordum ama sonra herkes sormaya baslayınca..keske evlendıgımde korunmasaymısım 1 bucuk yıl gezdık tozduk.. Şimdi de böyle bekliyoz işte

1 bucuk yıldır beklıyorum İlk baslarda cok onemsemıyordum ama sonra herkes sormaya baslayınca..keske evlendıgımde korunmasaymısım 1 bucuk yıl gezdık tozduk.. Şimdi de böyle bekliyoz işte
Tahlil falan yaptırdın mi canım

Macun dan dolayi boyle olabilirimi acaba.. Yada ogun gercektem pikti ve test net gsotermedi bilemedim sen adet olana kadar ovu yapmaya devam et bakalim. Nolcak
Macun yumurtlıkları harekete gecırdı bunu cok rahat gıssedebılıyorum cunku hep hafıf Bı sızı var o yuzden yumurtlama sancısını da ayırt edemedim.. Yaaa ınsallah o gun pıktı ve ben hemıle kalmsımdır

Insallah canim

Tamam canım yarın sabah ilk işim onu yapmak ve sonrasında kan vermek
Bi de ben o buharlaşma cızgısını olayını arastırdıgımda aynı ıdrar damlatır gıbı su damlatın cızgı hala duruyorsa gebesınız.. Durmuyosa buharlaşma çızgısısıdr demişti bi arkadds.. Ben dekı buharlaşma idi.. Testi saklamıcaksınız bence deneyebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…