- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.381
Ağzından ballar damlıyor kuzumbence sen gebişsin papatya
Yumurtlama olup olmadıgın dan emın deılım maalesef bu ay bıraz karısık.. En ıyısı beklemek gibiBenim kahverengi bir damla leke geldi canım bat 13 ü daha çok erken olduğu için yapmak istedim testi ve böyle çıktı ama yumurtlamam çok erken oldu(22-23 ekim) belki ondan böyle çıkmıştır senin yumurtlaman geç olduysa belki daha çıkmaz moralini bozacaksa yapma
Bence sabah İlk ıdrarla erken gebelık testı yapVar canım erken gebelikte var normali de var ovulasyonda yaptım bu gebelikle birlikte onda da hafif çıktı çizgi. ne zaman yapayım sabah ilk idrarla mı acaba
Ne yemegi yaptin kuzuYemeği ocağa koy otur diyene kadar altı buçuk ettim saati ya, neyse yarın annemlerdeyiz, öbür güne bu yemeği bi daha yeriz derken 2 gün rahatım en azından
O zaman bekle kuzum Allah ım öyle bir zamanda veriyor ki benim ümitlerim tükenmişti artık eğer varsa tabiYumurtlama olup olmadıgın dan emın deılım maalesef bu ay bıraz karısık.. En ıyısı beklemek gibi
Ne yemegi yaptin kuzu
Ay insallah ya hamile kalmakla bitmiyor kiAğzından ballar damlıyor kuzumİnşallah öyledir inşallah varsa da sağlıklıdır
Macun dan dolayi boyle olabilirimi acaba.. Yada ogun gercektem pikti ve test net gsotermedi bilemedim sen adet olana kadar ovu yapmaya devam et bakalim. NolcakYok canım ben bu zamana kadar hep 29 gunde veya 30 gunde Bı adet oluyordum.. Clıfe macun yiyorum 3 aydır bi gecen ay 32 günde oldu adetim.. Bı de bu ay eger 12.günüm pikse eger(hani o pike benzeyen günüm) cuma günü adet beklıyorum ve 28.günde adet olmus olcam.. O günleri de degerlendirdim 3 gün üst üste.. Sonrası gün aşırı devam ediyorum.. Gögüslerim çok agrıyor mesela Bı yere degınce bıle sızlıyor şişlik var. Umutlandım belki de yok yere yine.. Cuma gunune kadar bekleyebılırsem erken gebelık testı yapıcam
Tamam canım yarın sabah ilk işim onu yapmak ve sonrasında kan vermekBence sabah İlk ıdrarla erken gebelık testı yap
Ohh miss hamarat hatundünden fasülye ıslatmıştım onu yaptım kuzum pilav yaptım yanına da oh misbuyrun gelinnn
Ben 22 yasindayimkız bırınız 22 gibi bişeydi o aklımda kalmış
Evet bi hamile kalsak diye düşünüyoruz hep ama asıl sonrası önemliAy insallah ya hamile kalmakla bitmiyor kiRabbim saglikli bebisler nasip etsinn
1 bucuk yıldır beklıyorumO zaman bekle kuzum Allah ım öyle bir zamanda veriyor ki benim ümitlerim tükenmişti artık eğer varsa tabiyine de kesin konuşmasaydım da sonra moral sıfırlanıyor hayattan soğuyor insan
Tahlil falan yaptırdın mi canım1 bucuk yıldır beklıyorumİlk baslarda cok onemsemıyordum ama sonra herkes sormaya baslayınca..keske evlendıgımde korunmasaymısım 1 bucuk yıl gezdık tozduk.. Şimdi de böyle bekliyoz işte
Ohh miss hamarat hatunbi ara bende yemek yapicam ya kardesim kiziyo kocana bi kab yemek yap diye
Aynn ondan hic yapmiyom da bigun yapcamrestoranım olsa bende yapmam orda yiyip gidiyosunuzdur zatenn
Macun yumurtlıkları harekete gecırdı bunu cok rahat gıssedebılıyorum cunku hep hafıf Bı sızı var o yuzden yumurtlama sancısını da ayırt edemedim.. Yaaa ınsallah o gun pıktı ve ben hemıle kalmsımdırMacun dan dolayi boyle olabilirimi acaba.. Yada ogun gercektem pikti ve test net gsotermedi bilemedim sen adet olana kadar ovu yapmaya devam et bakalim. Nolcak
Insallah canimMacun yumurtlıkları harekete gecırdı bunu cok rahat gıssedebılıyorum cunku hep hafıf Bı sızı var o yuzden yumurtlama sancısını da ayırt edemedim.. Yaaa ınsallah o gun pıktı ve ben hemıle kalmsımdır
Bi de ben o buharlaşma cızgısını olayını arastırdıgımda aynı ıdrar damlatır gıbı su damlatın cızgı hala duruyorsa gebesınız.. Durmuyosa buharlaşma çızgısısıdr demişti bi arkadds.. Ben dekı buharlaşma idi.. Testi saklamıcaksınız bence deneyebılırsınızTamam canım yarın sabah ilk işim onu yapmak ve sonrasında kan vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?