- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.481
1 gün ilişki bir gün dinlenme canım yani bir ayda 14 defa falan ilişki oluyor adetin başlaması ya da bitmesine göre. Her gün olursa sperm kalitesi düşer.Gun aşırı dedikleri sey hergunmu yoksa arafa bir gun molami ya
Evet daha bu ay bıraktım
Evet üroloji bakarBilmiyorum ki ona nasil bakiyolar urolijimi bakiyo acaba
Anladım canim doğru yapıyoruz o zaman kusura bakma ben cok bisi blmiyorum vajinimustum 25 ekimde yendim o zamandan beri korunmuyoruz1 gün ilişki bir gün dinlenme canım yani bir ayda 14 defa falan ilişki oluyor adetin başlaması ya da bitmesine göre. Her gün olursa sperm kalitesi düşer.
Haftaya pazartesi esimin randevusu var ayin 22sindede benim varAnladım canim ne zaman gidiceksin peki esin bakinmismiydi sperm testi fln
Insalllah hayırlı sonuclarla gelirsin canimHaftaya pazartesi esimin randevusu var ayin 22sindede benim var
Biz bundan 3 sene kadar once yaptik boyle bi arkadaslikFan grupları toplanıyor ya öyle toplanmalık bir ekip olduk
Sorarim onuda spermde sorun cikmazsa ona gerek yok diye dusunuyorumEvet üroloji bakar
Daha erken canım olur merak etmeAnladım canim doğru yapıyoruz o zaman kusura bakma ben cok bisi blmiyorum vajinimustum 25 ekimde yendim o zamandan beri korunmuyoruz
Insallah canimInsalllah hayırlı sonuclarla gelirsin canim
Evet canımSorarim onuda spermde sorun cikmazsa ona gerek yok diye dusunuyorum
Biz bundan 3 sene kadar once yaptik boyle bi arkadaslik ❤ Simdi ordan 2 arkadasımla hergun konusuruz❤ Farkli sehirlerde olmalarimiza ragmen birbirimize gidip geldik kac defa görüştük yüzyuze❤ 3.5 senedir geceli gunduzlu konusuyoruz tabi ayni grupta. Kardes olduk❤
Insalllah canimDaha erken canım olur merak etme
Bendede bu ay acayip bel agrisi vardiKizlar belim cok agriyor yaa varya yerde oturamaz oldum usutmeden mi yoksa fitik falan mi oldum ki normal degil yani bu kadar
Usuttuk mu naptik cnm ya benm adetimden once ya da edet oldugumda agrimaz bileBendede bu ay acayip bel agrisi vardi
Kizlar belim cok agriyor yaa varya yerde oturamaz oldum usutmeden mi yoksa fitik falan mi oldum ki normal degil yani bu kadar
Bendede bu ay acayip bel agrisi vardi
Usuttuk mu naptik cnm ya benm adetimden once ya da edet oldugumda agrimaz bile
Benim adet basladikdan sonra agrir biraz bu ay acayip yumurtlamadan beri agridi üşüttük sanirim canimUsuttuk mu naptik cnm ya benm adetimden once ya da edet oldugumda agrimaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?