• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahaha aynen valla :KK70:

doktor gelene kadar yapmayın, bi keseyi görelim dedi bize de çıldırıyorrr :KK70::KK70:

iyiym kuzum daha 5-6 arası bişeydir herhalde bi keseyi görsek doktor yorum yapsaydı 😊
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum bu haftalarda görürsünüz İnşaAllah 😊🤲herhangi bir belirtilerin başladı mı 😃

Bakalım kuzum böyle belirsiz kalmasındansa regl olmayı tercih ederim fazla hassaslaştım bugün tüm gün ota boka ağladım gözlerim yanıyo şuan bana gecikme yaramıyo hormonlarımı oynatıyo
İnşallah güzel bir haber sebebidir kuzum iyi düşünelim ❤️

Kuzum saol sen nasılsın

Bende 11 gün vardı adetime adet oldum dun Dr gittim progesteron hormonu baktı cok dusuk cıktı bana cyclo-progynova ilaç verdi cuma günü başlayacam bakalım sonrası Allah kerim sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat cnm
Bende şükür kuzum bulantılar yanmalar falan büyük boğuşma içerisindeyim gaviskon şurupla arkadaş olduk 😃 kuzum doktor yumurtalık takibi yapıyor mu birde doktoruna sorup inofolic combi kullanmayı dene istersen ben çok faydasını gördüm

Kardelenim biz de iki gündür değerlendiriyoruz, ovulasyon testim bi pik bi silik oldu, sonra tekrar pik gösterdi ve silikleşti biraz kafam karıştı açıkçası ama önümüzdeki 2 günü de değerlendirmeyi planlıyorum. Geçen ay aslında ilk denememizdi ama yine de olmayınca biraz hevesim kırıldı açıkçası, bu ay o kadar umutlu değilim sanki. Bu arada yazılanları okudum, bugün sadece 2 bardak su içtiğimi fark ettim sayende 😂
Bizim de 2.ayımız canım bakalim hayırlısı hakkımızda:)

Merhaba :)
2020 yılı için bir çok başlık var ama bir çoğu 2020 yılına hamile girecek olanlar. Ben 2020 yılında bebek düşünenler için bu konuyu açtım.
Mart 2020 yılında eşimle 5. evlilik yılımızı dolduruyoruz ve artık bebek istiyoruz.
Aralık ayında folik asit kullanmaya başlayıp mart ayında çalışmalara başlarız diye umuyoruz.
Bu döneme kadar fazla olan bir kaç kilomu vermek, sağlıklı beslenmeye alışmak ve kan değerlerimi yükseltmek istiyorum.
Benimle yürüyecek yol arkadaşları arıyorum..

Facebook'ta Emzirme 3.1'ta Emzirme 3.1

Eki Görüntüle 2550252

1. LİSTE
Uzun süre durum bildirmeyenler listeden kaldırılacaktır.
Kırmızı renk olan tarihler en yakın tarihlerdir.
Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim. Gözden kaçabilir

Aday Beklenen Adet TarihiSonuç
Akmerim14.02.2020
cileklilimonata01.02.2020
kardelen_0827.01.2020
Gunewim13.01.2020
auburn2923.01.2020
FairyTale1605.02.2020
hilaalaa22.01.2020
Bal0ncuk Bal0ncuk 31.01.2020
berceste_05.02.2020
KirazHanim KirazHanim 02.02.2020
Hemsirecik12.01.2020
SLTN9003.02.2020
Beguscum31.01.2020
Ahenfatma23.01.2020
Skrskr09.02.2020
Berfinim21 Berfinim21 15.01.2020
papatya720326.01.2020
ozge_gorkem30.01.2020
Papatya01121.01.2020
Kiraz cicegi538830.01.2020
Audreyhorne Audreyhorne 01.02.2020
pirilperi pirilperi 14.01.2020
Diyetisyenurrr13.01.2020
Luniss27.01.2020
Zuz8905.02.2020
Ozlmysr09.02.2020
Mhtpflz25.01.2020
BurCuu0918.01.2020
Cerennurrr20.01.2020
Fatmasancakk10.01.2020
Matmazeell25.01.2020
Sldangl29.01.2020
Ozgezz19.01.2020
Mrsswety27.01.2020
gizsiz07.02.2020
anil__27.01.2020
Mercan3205.02.2020
Beni de ekler misiniz

Pek inanmıyorum kuzum ya bat günü beta <0.100 çıktı kanda düşün yani ne hikmetse bat gününden itibaren göğüslerimde ağrı şişlik oluştu akıntım arttı bekliyorum 2 gündür gelicek diye tık yok
Ozamam bisi diyemem gelsin bari hemende calismalara başlayın ☺️
Ben hamile kalmadan önce mide ilacına bağımlı yaşadığım için büyük sıkıntılarla boğuşuyorum canım ama çok şükür allaha yine 😃 bu ay senden güzel haber alıcaz gibime geliyo nedenini bilmiyorum 😃 aminnnnn
Ay insallah kuzum ☺️😘

Kuzum b12 anemisi ve demir eksikliği anemisi teşhisi kondu tedavi edilmezse kansere kadar gidiyor. Iyiki yaptirmisim ve almamakla şimdiye kadar sonucları pişman oldum
Kuzum ilaçlarla geçer inşallah en kısa sürede

Kızlar bu folik asit nasıl acaba kullananlar var mı?
Ben imom omega3 kullanıyorum ama gebelik yok heniz, siz gebesiniz sanırım

Kardelenim biz de iki gündür değerlendiriyoruz, ovulasyon testim bi pik bi silik oldu, sonra tekrar pik gösterdi ve silikleşti biraz kafam karıştı açıkçası ama önümüzdeki 2 günü de değerlendirmeyi planlıyorum. Geçen ay aslında ilk denememizdi ama yine de olmayınca biraz hevesim kırıldı açıkçası, bu ay o kadar umutlu değilim sanki. Bu arada yazılanları okudum, bugün sadece 2 bardak su içtiğimi fark ettim sayende 😂
Kuzum ne güzel 2 kere yumurtlamşsn, öyle olabiliyoemuş, biri tutsa yeter :D

Beni de ekler misiniz
Tabiki ezze hoşgeldin aramıza nasılsın, kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin
Bu arada eklememiz için olacağın bat yani regl tarihini söylemen lazm kuzum

Kuzum ne güzel 2 kere yumurtlamşsn, öyle olabiliyoemuş, biri tutsa yeter :KK70:

Igneler demek istedin diymi inşallah canım bu tedaviye geç kaldım biraz anemi kansere davetiye evlerden uzak Allah korusun. Doktor ondan sanırım zaten ilaç seni iyi yapmaz iğne şart dedi 20 tane yapıştırdı

Kuzum ne güzel 2 kere yumurtlamşsn, öyle olabiliyoemuş, biri tutsa yeter :KK70:

Birde benim korkulu rüyam iğne bu beni korkutuyor ben igneden kaçarım bildiğin

Valla sorma :KK43: nasıl başarıyorsnz :KK43:

Kocalar strese girince sperm kaliteli olmuyor hanımefendi bilginize, deneyimledim ben :KK43:

Haklısın biliyorum ama anca eve gel üst değiş yemek yap felan herif gelmiş oluyor :KK43:

Kuzum belirti arama bence, ben geçen ay tüm belirtileri yaşadm, snra bi anda hissizleştim felan kötü oldum, dua edecez hem sen zaten diyordun olmazsa ramazana diye

Metebolizma için kuzum şart şart, bende içemiyordum günde bir bardak en fazla içiyordum zorladm kendimi 3 gündür 1.5L içiyorum, insan alışıyor valla bak

Kuzum korkma geçmiş olsn, hangi değerlerçn düşük doktor ne dedi, hem iğneler etkili oluyor hemencecik iyleşirsin, sen varya hep stresten böyle oldun kuzum bak canlanman lazm artk

Kızzzzzz sakın kaçırmaaaaaa, sen üşengeçsin o değil, sen dürtecen o devamını getircek :KK70:
Ayol neymiş bu spermler her şeyden etkileniyor, pamuklara saralım bari 👹

Selamlar kızlar, bayadır yazmıyordum beklemedeydim çünkü. Bu arada bugün gene geldi benim yeni bat 10 şubat cnm eklersin. B BUSR4

Eşimin sonuçları bir iyi bir kötü olduğundan dolayı bir daha sperm testi yaptıracaktı ona göre bakacaktık duruma, bugun yaptırdı baya iyi çıktı çok şükür. Tüp yapacağız diye korkmuştum, gerçi kesin değil Tabiki pazartesi konuşacağız doktorumla bakalım ne yol çizeceğiz; ama onda sorun yok bende herşey çok iyi öyleyse çok uzun süredir niye olmuyor bizi düşündüren bu.
neyse zaten gelişmeleri yazarım pazartesi doktorumla konuştuktan sonra ☺️

Back
X