• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E effok morfoloji felan ne ayaksın sen bak kızacammmmmmmm 😠😠😠
Herşey güzel olacakkkkk 🎈🎈🎈🎈🎈

yakalandiiiiiim :halay::halay::halay:

ya allah beni ne yapmasin bos vaktim vardi iki toplanti arasi, allah neler okudum gormen lazim :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz:
depresyonlardan depresyonlara uctum. benim ayarim kaciyor ufak ufak, az once masterchef'te birine kizdilar canim bi sikildi gozlerim doldu, 3 gram asabim vardi o da kactiiiii :bicak:

Ya çok teşekkür ederim haklısın.. zaten yumurtlama tarihinden 6 ağustos diye biliyorum 10 gün ekledim 16 ağustosdan hesaplayınca gününe kadar tutuyor dr dediği gebelik tarihi kesenin boyu pekte önemli değil önemli olan bebek gelişimi dediler bakalım 1 hafta sonrada gitmeyi düşünmüyorum acil bişe olmazsa 6 haftalıkken bile görüp duyamayanlar var en temizi ı 8 hafta olsun öyle gidiyim diyorum.. inşAllah aminn sarılsın susamım dediklerinde çok iyi geldi.🌹🌹🤗
He şöyle yüzün gülsün hep canım 🥰🥰
Unutma sen annesin. Evladın için güçlü ol.
Kafana takma. Hamileliğin tadını çıkar olur mu🥰🥰
Teyzesi yesin o susamı🥰🥰🥰

krem değil de preseed diye bir jel kullandım ama pahalı bir jel, ben de kıyamayıp aklımca en mantıklı gün gördüğüm gün kullandım. onunla alakası var mıı yok mu emin değilim çok :oops:

hatırladığım kadarıyla sperm sayısı yıkamadan sonra 58 milyon ve yıkamadan sonra ileri hareketli %18, yavaş hareketli 77 idi, belki yavaş hareketli olanlara yardımcı olmuştur? çok tıbbi bir dayanağım olmadığı için kimseyi yanlış yönlendirmek istemem :KK200:
Anladım canım çok teşekkürler. Başka tavsiyelerin de varsa seve seve dinlerim 🤭 umarım çok sağlıklı kolay ve güzel bir şekilde ilerler hamileliğin bu arada ❤️

krem değil de preseed diye bir jel kullandım ama pahalı bir jel, ben de kıyamayıp aklımca en mantıklı gün gördüğüm gün kullandım. onunla alakası var mıı yok mu emin değilim çok :oops:

hatırladığım kadarıyla sperm sayısı yıkamadan sonra 58 milyon ve yıkamadan sonra ileri hareketli %18, yavaş hareketli 77 idi, belki yavaş hareketli olanlara yardımcı olmuştur? çok tıbbi bir dayanağım olmadığı için kimseyi yanlış yönlendirmek istemem :KK200:
Prefert- preseed yazan yeşil kutulu bir şey mi bu canım? Oysa cidden çok pahalıymış 😟

Vuvvvvvvv bu benim nasıl gözümden kaçmış😍😍😍
Tebrikler fıstık... Müdüre hanım demeye az kaldı 🎉🎉🎉🎉
Inan suan hic dusunmuyorum, ama kismet, bilmiyorum da yani😂😂 sagol kuzum ❤️❤️😚😚
Puhh bu hipotezde çürük çıktı desene 🤣
Sorma, zamanında bundan medet ummuslugum vardi ammaaaa, portladi😂
Yakana kırmızı karanfil takıp acıbadem önüne gelene künefe var :KK70:
Ahhdjahsha karanfil oylum oylum, geliyor selvi boylum😂😂😂😂

Anladım canım çok teşekkürler. Başka tavsiyelerin de varsa seve seve dinlerim 🤭 umarım çok sağlıklı kolay ve güzel bir şekilde ilerler hamileliğin bu arada ❤
Prefert- preseed yazan yeşil kutulu bir şey mi bu canım? Oysa cidden çok pahalıymış 😟

tesekkur ederiiim, insallah sizin bebis de bekletmeden gelir :KK200:

evet ta kendisi, icinden 8 tane cikiyor sanirim, tek kullanimlik siringalar gibi.
oyle her ay dolu dolu alinacak bir sey degil, eger buna bi parayi verecekseniz bir de ovulasyon testiyle takip etmenizi oneririm ben nacizane :ıslık:

tesekkur ederiiim, insallah sizin bebis de bekletmeden gelir :KK200:

evet ta kendisi, icinden 8 tane cikiyor sanirim, tek kullanimlik siringalar gibi.
oyle her ay dolu dolu alinacak bir sey degil, eger buna bi parayi verecekseniz bir de ovulasyon testiyle takip etmenizi oneririm ben nacizane :ıslık:
Tamamdır çok teşekkürler 🥰

ıhım ıhım yoklama alıyorum sessizlik
okulun ilk günü :KK70: :KK70: :KK70:

Hemsirecik Hemsirecik hanım moraller nasıl bakalım
@ozge_gorkem canım işe başladınmı
@SLTN90 kuzum nasılsın.. genetikten sonra geldin bir açıkladın gittin özledik neler yaptın
@Ozgezz kuzum 3 ayı tamamladınzmı ameliyattan sonra
@pambix :cry:
@marymine canım nasıslın bir gelişme varmı
@Sirinca çok özledik be :KK43: :KK43:
@Ulkryvz güzel hatunum hadi artık aramıza dön eski neşene gel
@Elfkk iyice yerleştinmi yeni evine kuzum
Htceyldrm Htceyldrm can kardeş :KK8:
@olive_bluto gııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ben geldim evini yerleştirdinmi öğretmenim
ilkk iş günün ilk sene hayırlısıyla geçsin bol bol başarılar kuzum
@Nurzfr kayıplardasın
@bir mucizee sana birşey diyemiyom :KK70:
@Saron abla ne ettin tahlil yaptırdınmı bir daha
@HUN KIZI ameliyatın nasıl geçti acaba ya :KK43:
serrabk serrabk canoooooooooooo nasılsın

heh tamam yoruldum :KK70: :KK70:
Canıım hoşgeldiiinn 💕 geldiğin hemen belli oluyor canlanmış buralarr🙈 iyiyim çok şüküür sen nasılsınnn ? ben uslu uslu kırmızıları beklemece kafamdaki saplantılı bebek düşüncesini kontrol altına almaya çalışmacaa💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️

Inanirimm kim bilir neler olduu 😂😂😂
:D yine kendime sataşacak birilerini buldum :D
asıl sen ne yaptın avukat hanım hiç anlatmadın

yakalandiiiiiim :halay::halay::halay:

ya allah beni ne yapmasin bos vaktim vardi iki toplanti arasi, allah neler okudum gormen lazim :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz:
depresyonlardan depresyonlara uctum. benim ayarim kaciyor ufak ufak, az once masterchef'te birine kizdilar canim bi sikildi gozlerim doldu, 3 gram asabim vardi o da kactiiiii :bicak:
evet yakalandın...
bana burda patır patır öğütler veren effok neler yapmış neler :D :D :D
kız okumasana... ben hiç okumuyorum artık
saldım çayıra :halay: :halay: :halay:

Canıım hoşgeldiiinn 💕 geldiğin hemen belli oluyor canlanmış buralarr🙈 iyiyim çok şüküür sen nasılsınnn ? ben uslu uslu kırmızıları beklemece kafamdaki saplantılı bebek düşüncesini kontrol altına almaya çalışmacaa💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️
canımsın :) kızzz sen çalışmıyorsun ev hanımısın demi ?

erken kalkan bir prenses... neye borçluyuz bunu :D

Back
X