Kız dedim sana Antep'te değerlendirin ne olur ne olmaz diyeee

kaçırmamışsındır canım inşallah testler biraz silik olurdu döndüğünde bence.
Ya 7si 8i gibi bekliyoruz yani beklemiyoruz regli inşallah

garanti olsun diye 8i diye düşünüyorum. Ama içimden bir ses yine beni heyecanlandırmadan bile erkenden gelecek diyor
Yok canım yumurtlama ağrısı gibi değil aslında kasık ağrım oluyor zaten kistten dolayı ama bu tam belin arkasında sancı gibi böyle otururken ayaktayken bile oluyor yani duruş şekline göre tam anlamadım. Bel fıtığı falan diye korkuyorum

eşimin de geçen sene böyle olmuştu yürüyememişti bir hafta hareket bile edememişti aynı onun belirtilerine benziyor olmaz inşallah.
Hahaha mesajına çok güldüm evet bebek çalışmaları gazisi olabilirim

vücut başka sportif hareket yapmayıp akrobasiyi orada yapınca etkileniyor tabi

Güzel artması çok güzel kuzum, ayy hiç de moralini bozma yani burada o kadar felaket tellallığı da oluyor ki. Biz olumluları seçelim aralarından, yoksa yok eltisinde şu olmuş da görümcesinin sakat doğmuş da kardeşinin düşük olmuş bilmem ne diye kafayı yeriz. Herkesin vücudu ve bünyesi farklı, genetiği farklı yaşam şekli farklı. Ayrıca da öyle sağlıksız bir durum olursa zaten düşük olur doğru ama sen öyle düşünme lütfen içinizi ferah tut, herkesin durumu farklı yani kim bilir o kişinin vücudunda ne oldu da öyle oldu. Böyle bir risk doğrudan olsa o jeli sattırmazlar zaten diye düşünüyorum. Ona bakarsan düşük öyle az yaygın bir şey de değil hamileliklerin büyük çoğu da düşükle sonuçlanabiliyor hatta Amerika'da nerdeyse ilk üç ay hiç doktor ve ultrason kontrolü bizdeki gibi olmuyor. Üç ay içinde zaten sağlıksızsa düşer gözüyle bakıyorlar. Bizim ülkemizde gayet sık takip yapılıyor risk varsa bile doktorlar takip edecektir hiç merak etme kapat o topiklerden çık hemen, çocuğu da korkutacaksın bak orada yerleşmeye çalışıyor şimdi almış valizini bağırsağı idrar torbasını falan tepikliyor şey ben burada 9 ay kalıcam da açılır mısınız biraz diyor
Hay ağzına sağlık ben de onu dediydim evi yerleştirirken bebişi de yerleştiriverin diye ama dinletemedim