• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, aylardır sizleri takip ediyorum. Dünya tatlısı bir ekipsiniz. Birbirinize can yoldaşı olmuşsunuz. Bende 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bu zamana kadar dr a gitmedim. Geçen hafta dr a gittiğimde benden smear testi aldı yumurtalıklarımı kontrol ettı. Bugün smear testi sonucunda vajınal mantar bulgusu vardır yazıyor. Fakat dr um her şeyin normal olduğunu söyledi. Ayrıca tam kan testinde d vitamin seviyem 9 a düşmüştü. Onunda normal olduğunu söyledi. Ve lab sonucu <10 altı yetersiz demesine rağmen. Bana yalnızca folik asit verdi. Bende eczaneden d vitamini damlası ve folik asit aldım. Şimdi onları kullanacağım. Sizce başka dr a gitmeli miyim? İnanılmaz güvensiz hissediyorum kendimi. :)Sizin güzel düşüncelerinize açığım.

Bu cok iyi ozaman dirket ivzlasyon testine basla eegl bitibitmez 😍 pin günleri i degerlednir pik ve pikden iki gün sonrasini .... esim biksada degerlendir 😅

Ya benim elime bir yerden 5 tane geçti ovulasyon testi. Bir uygulama kullanıyorum. Muhtemel yumurtlama tarihlerimi gösteriyor. O tarihlerde 5 tane üst üste yaptım. Hep tek çizgi çıktı. Ben yumurtlamıyor olabilir miyim 😀 yoksa acaba farklı bir günde mi yumurtluyorum o da olabilir gerçi :D

Bu testleri regl biter bitmez pik çıkana kadar her gün mi yapıyorsunuz?

Hiç teste göre denemedim ama eşimle düzenli olarak 1 gün deneyip 1 gün bıraktık. Yani illaki yumurtlama gününe denk gelirdi diye düşünüyorum. Bu sebeple ovulasyon testi yapsam bile olmaz gibi bir umutsuzluk var içimde.

Selam kızlar, aylardır sizleri takip ediyorum. Dünya tatlısı bir ekipsiniz. Birbirinize can yoldaşı olmuşsunuz. Bende 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bu zamana kadar dr a gitmedim. Geçen hafta dr a gittiğimde benden smear testi aldı yumurtalıklarımı kontrol ettı. Bugün smear testi sonucunda vajınal mantar bulgusu vardır yazıyor. Fakat dr um her şeyin normal olduğunu söyledi. Ayrıca tam kan testinde d vitamin seviyem 9 a düşmüştü. Onunda normal olduğunu söyledi. Ve lab sonucu <10 altı yetersiz demesine rağmen. Bana yalnızca folik asit verdi. Bende eczaneden d vitamini damlası ve folik asit aldım. Şimdi onları kullanacağım. Sizce başka dr a gitmeli miyim? İnanılmaz güvensiz hissediyorum kendimi. :)Sizin güzel düşüncelerinize açığım.
elina hoşgeldin canım.... sende dünya tatlısı bir üyesin artık :KK36::KK36::KK36:
canım D vitamini mutlaka iyi çıkması gereken bir değer diye biliyorum amaaaaaa şöyle birşey var... hemen hemen herkeste düşük çıkıyor yani o yüzden normal görmüştür... gebeliğe cok engel olduğunu düşünmüyorum ama takviye alman süper olmuş.. fakat lütfen takviyeyi doğru kullanım şeklinde dikkatli kullan fazlasıda zarar
smear testine gelince vajinal mantar var nasıl normal demiş şaşırdım ? açıkça yazmış..
vajinal mantar önemli bir etken.. tedavi olman lazım..
ben senin yerinde olsam başka doktora gider sonuçlarımıda gösterirdim

Ya benim elime bir yerden 5 tane geçti ovulasyon testi. Bir uygulama kullanıyorum. Muhtemel yumurtlama tarihlerimi gösteriyor. O tarihlerde 5 tane üst üste yaptım. Hep tek çizgi çıktı. Ben yumurtlamıyor olabilir miyim 😀 yoksa acaba farklı bir günde mi yumurtluyorum o da olabilir gerçi :KK70:

Bu testleri regl biter bitmez pik çıkana kadar her gün mi yapıyorsunuz?

Hiç teste göre denemedim ama eşimle düzenli olarak 1 gün deneyip 1 gün bıraktık. Yani illaki yumurtlama gününe denk gelirdi diye düşünüyorum. Bu sebeple ovulasyon testi yapsam bile olmaz gibi bir umutsuzluk var içimde.
canım zaten pkosun takvim tutmaz... bazen düzenli regllerde bile tutmuyor...
demekki o günler yumurtlamıyorsun.... ama zaten gün aşırı ilişkide illa denk geliyordur
zaten ovulasyonu kullandığın ay gebe kalacaksın diye birşey yok... aylarca kullanan sorunu olmayan ama gebe kalamayanlarda var.. o yüzden kalbin nasıl istiyorsa nasıl içine sinecekse öyle yap:KK36:
Burdayimmmmmm. Heeeeyyyy herkes nasil acabaaa 🤩
iyiyiz sen nasılsın acabaaaaaaaa

Oyyy parişkommm, benim velet benim gibi inat olcak sanirsam🤣🤣 yeni regl 21 ekim gosteriyor takvim. Ama ben o tarihte bebeyi soyluyor olcam size🤩
vay canına harika bir özgüven :D :D
örnek bir müdüre :D

pozitifliğini yesinler😍
:KK36:

Günün ilk günaydını benden olsun o zaman Güüüünnnnnaaaaaayyydiiiiiiiiiinnnnnnn:KK75::KK36: can yoldaşlarım musmutlu huzurlu sabahlar hadi kalkın bakem kahvaltı hazır :KK200:
dün pek görünmedin beyazım :D

Back
X