- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.601
Vermiyorm seniAyyyy cidddiiimiiiiiiiiiii
Baloncuk kalıyormuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermiyorm seniAyyyy cidddiiimiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
Vermiyorm seni![]()
Benim canım kraliçemmmmmmmbenim minik prensesimmmm
Sen gebe kal sana bir sürü uçan balon alcamBenim canım kraliçemmmmmmm![]()
Bende ampul mu alsam agshhshdhs siyah bir şey adıma yakısırSen gebe kal sana bir sürü uçan balon alcam![]()
KapışırızO benimdir![]()
Tabiki kalıyooorrAyyyy cidddiiimiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
Gelirken balonuma yemek getireyim ne yerKapışırız
Güzel kalplim benim hepimize yeter kiii
Tabiki kalıyooorr
Yavruların biri bende kalıcaktı zaten tabiki senin seçtiğin Baloncuk kalacak![]()
Yaaa ne tatlısın senGelirken balonuma yemek getireyim ne yertosun olsun
topak topak bebeleri olsun
Baloncuklar bebesiz kalmasn![]()
Yaaa ne tatlısın sen
Ödül mamasına hayır demeyiz tabiki
Onunda bebelerini görürüz inşallah
Seninde bebelerini görücez tabiki topak topak![]()
Canım bu hava değişikliği bünyemi bozdu.
Bu cok iyi ozaman dirket ivzlasyon testine basla eegl bitibitmezpin günleri i degerlednir pik ve pikden iki gün sonrasini .... esim biksada degerlendir
![]()
Burdayimmmmmm. Heeeeyyyy herkes nasil acabaaa
Oyyy parişkommm, benim velet benim gibi inat olcak sanirsamAma biz seni özlüyoruz
Gelmez olasıca...gelmeyeydi ne olurdu ki![]()
kızma kızma... herşeyde bir hayır var kuzucum
güzel şey bunlar
elina hoşgeldin canım.... sende dünya tatlısı bir üyesin artıkSelam kızlar, aylardır sizleri takip ediyorum. Dünya tatlısı bir ekipsiniz. Birbirinize can yoldaşı olmuşsunuz. Bende 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bu zamana kadar dr a gitmedim. Geçen hafta dr a gittiğimde benden smear testi aldı yumurtalıklarımı kontrol ettı. Bugün smear testi sonucunda vajınal mantar bulgusu vardır yazıyor. Fakat dr um her şeyin normal olduğunu söyledi. Ayrıca tam kan testinde d vitamin seviyem 9 a düşmüştü. Onunda normal olduğunu söyledi. Ve lab sonucu <10 altı yetersiz demesine rağmen. Bana yalnızca folik asit verdi. Bende eczaneden d vitamini damlası ve folik asit aldım. Şimdi onları kullanacağım. Sizce başka dr a gitmeli miyim? İnanılmaz güvensiz hissediyorum kendimi. :)Sizin güzel düşüncelerinize açığım.
canım zaten pkosun takvim tutmaz... bazen düzenli regllerde bile tutmuyor...Ya benim elime bir yerden 5 tane geçti ovulasyon testi. Bir uygulama kullanıyorum. Muhtemel yumurtlama tarihlerimi gösteriyor. O tarihlerde 5 tane üst üste yaptım. Hep tek çizgi çıktı. Ben yumurtlamıyor olabilir miyimyoksa acaba farklı bir günde mi yumurtluyorum o da olabilir gerçi
Bu testleri regl biter bitmez pik çıkana kadar her gün mi yapıyorsunuz?
Hiç teste göre denemedim ama eşimle düzenli olarak 1 gün deneyip 1 gün bıraktık. Yani illaki yumurtlama gününe denk gelirdi diye düşünüyorum. Bu sebeple ovulasyon testi yapsam bile olmaz gibi bir umutsuzluk var içimde.
iyiyiz sen nasılsın acabaaaaaaaaBurdayimmmmmm. Heeeeyyyy herkes nasil acabaaa![]()
vay canına harika bir özgüvenOyyy parişkommm, benim velet benim gibi inat olcak sanirsamyeni regl 21 ekim gosteriyor takvim. Ama ben o tarihte bebeyi soyluyor olcam size
![]()
pozitifliğini yesinler![]()
dün pek görünmedin beyazımGünün ilk günaydını benden olsun o zaman Güüüünnnnnaaaaaayyydiiiiiiiiiinnnnnnncan yoldaşlarım musmutlu huzurlu sabahlar hadi kalkın bakem kahvaltı hazır
![]()