- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.901
Evett ama ben gece yada yarin izlerim artik o saatte calisiyorumkızzz avuakt hanım... bugün sen çal kapımı var
son olsun inşallah kız cukulat.. seni gelecek aya sıkı hazırlıyalım
valla bence zamanla hepimiz olacaz
tmm zaten yarın yokumEvett ama ben gece yada yarin izlerim artik o saatte calisiyorum
Sakin neler oldugunu yazma buraya
tmm zaten yarın yokum
Ozleriz tabi ama yolculuk nereyebeni pazartesiye kadar özlersiniz artık
kızzz avuakt hanım... bugün sen çal kapımı var
dönüşümlü çalışıyorum işe gelmiecem ama dayanamaz gelirim sizi görmeyeOzleriz tabi ama yolculuk nereye
merak etme o iş bende.... regl biter bitmez veriyoruz gazıİnşallah yahazırlayın beni bebek
Anladimmm telefondan gelirsin bize bakip gidersindönüşümlü çalışıyorum işe gelmiecem ama dayanamaz gelirim sizi görmeye
merak etme o iş bende.... regl biter bitmez veriyoruz gazı
Bıktım valla ya canım. İşe gitmek gelmiyor içimdenkızzz avuakt hanım... bugün sen çal kapımı var
dönüşümlü çalışıyorum işe gelmiecem ama dayanamaz gelirim sizi görmeye
merak etme o iş bende.... regl biter bitmez veriyoruz gazı
Ise gitmiyor olman demek bizi boyle bir basimiza birakacagin anlamina mi geliyor küstüm hıhbeni pazartesiye kadar özlersiniz artık
Günaydın kızceler
Nasılsınız var mı yeni gebelerimiz
olive_bluto regl oldun mu ?
Bal0ncuk yine formundasın kuzum
İşte geldim burdaymmm ben bu işte ustaym xAnladimmm telefondan gelirsin bize bakip gidersin
Bak burdaym sen nerdesnIse gitmiyor olman demek bizi boyle bir basimiza birakacagin anlamina mi geliyor küstüm hıh
Olivem canm kuzummm hayırlısı olsunOldum canım regl yeni klomene de başladım ama berbat haberler aldım bebek konusuyla ilgili. Her şeyin bir çaresi var ama tedavi olurken daha kötüye gidince insanın bi şey yapası gelmiyor. Kocamı çok seviyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini hissettiğim/bildiğim sürece iki kişilik bir aile olmaya razıyım. Ben boşverdim. Allah'a kaldı. Allah'a kalmışsa olmuş bildim... O hayırlısını bilir. Olmuyosa da hayırlısı odur.
Sağol kuşum ❤İşte geldim burdaymmm ben bu işte ustaym x
Bak burdaym sen nerdesn
Olivem canm kuzummm hayırlısı olsun
Senin yapamayacagin is yokİşte geldim burdaymmm ben bu işte ustaym x
Bak burdaym sen nerdesn
Olivem canm kuzummm hayırlısı olsun
İşim çıktı bende yarn izliecem dizitiSenin yapamayacagin is yok
Oldum canım regl yeni klomene de başladım ama berbat haberler aldım bebek konusuyla ilgili. Her şeyin bir çaresi var ama tedavi olurken daha kötüye gidince insanın bi şey yapası gelmiyor. Kocamı çok seviyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini hissettiğim/bildiğim sürece iki kişilik bir aile olmaya razıyım. Ben boşverdim. Allah'a kaldı. Allah'a kalmışsa olmuş bildim... O hayırlısını bilir. Olmuyosa da hayırlısı odur.
Berbat haberler derken? İstersen anlat. Belki birimizin başına gelmiştir. Olmaz mıOldum canım regl yeni klomene de başladım ama berbat haberler aldım bebek konusuyla ilgili. Her şeyin bir çaresi var ama tedavi olurken daha kötüye gidince insanın bi şey yapası gelmiyor. Kocamı çok seviyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini hissettiğim/bildiğim sürece iki kişilik bir aile olmaya razıyım. Ben boşverdim. Allah'a kaldı. Allah'a kalmışsa olmuş bildim... O hayırlısını bilir. Olmuyosa da hayırlısı odur.
Uzme kendini zaten olucagi varsa olurOldum canım regl yeni klomene de başladım ama berbat haberler aldım bebek konusuyla ilgili. Her şeyin bir çaresi var ama tedavi olurken daha kötüye gidince insanın bi şey yapası gelmiyor. Kocamı çok seviyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini hissettiğim/bildiğim sürece iki kişilik bir aile olmaya razıyım. Ben boşverdim. Allah'a kaldı. Allah'a kalmışsa olmuş bildim... O hayırlısını bilir. Olmuyosa da hayırlısı odur.
Canim benim, berbat dedigin cok berbat olmayabilir belki? Doktorun yorumu mu bu senin mi?
Valla bu konuda çok az kişiyle paylaştım çünkü çok zor bunları konuşmak benim için kızçelerimBerbat haberler derken? İstersen anlat. Belki birimizin başına gelmiştir. Olmaz mı
Aynen kuzum Allah zamanını biliyorUzme kendini zaten olucagi varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?