Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olive_bluto cok şey kaçırıyorsun
Günaydın kızceler
Nasılsınız var mı yeni gebelerimiz
olive_bluto regl oldun mu ?
Bal0ncuk yine formundasın kuzum

Oldum canım regl yeni klomene de başladım ama berbat haberler aldım bebek konusuyla ilgili. Her şeyin bir çaresi var ama tedavi olurken daha kötüye gidince insanın bi şey yapası gelmiyor. Kocamı çok seviyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini hissettiğim/bildiğim sürece iki kişilik bir aile olmaya razıyım. Ben boşverdim. Allah'a kaldı. Allah'a kalmışsa olmuş bildim... O hayırlısını bilir. Olmuyosa da hayırlısı odur.

Anladimmm telefondan gelirsin bize bakip gidersin
İşte geldim burdaymmm ben bu işte ustaym x
Ise gitmiyor olman demek bizi boyle bir basimiza birakacagin anlamina mi geliyor küstüm hıh
Bak burdaym sen nerdesn

Olivem canm kuzummm hayırlısı olsun

Canim benim, berbat dedigin cok berbat olmayabilir belki? Doktorun yorumu mu bu senin mi?

Berbat haberler derken? İstersen anlat. Belki birimizin başına gelmiştir. Olmaz mı

Uzme kendini zaten olucagi varsa olur

Canim benim, berbat dedigin cok berbat olmayabilir belki? Doktorun yorumu mu bu senin mi?
Berbat haberler derken? İstersen anlat. Belki birimizin başına gelmiştir. Olmaz mı
Valla bu konuda çok az kişiyle paylaştım çünkü çok zor bunları konuşmak benim için kızçelerim anlarsınız siz beni. Eşimin tedavisi ters tepmiş, değerleri dip yapmış. Doktor da bu durumda tüp bebek dedi.
Uzme kendini zaten olucagi varsa olur
Aynen kuzum Allah zamanını biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…