- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.170
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.421
Selamun aleykummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyküm selam aşkoşSelamun aleykummmmm
valla bende saçımı değiştirmek istiyorum yalan yokkesinlikle öyle.. ben yeni evliyim diye nereyi değiştireyim bilemedim![]()
![]()
![]()
![]()
kendimi değiştireyim saçımı boyayım![]()
![]()
ben renkten renge girdim ama en son koyu kumralda kaldım..valla bende saçımı değiştirmek istiyorum yalan yok
kuaföre gitmek istiyorum ama pandemi diye gidemiyorum
Kendim kötü yaparım .. Hiç saçlarımı komple boyatmadım bir kere ombre yaptırmıştım oda geçti zaten ..
Özel olarak değil ya mesela arkadaş grubu oluyor veya yanyana oluyoruz, öyle muhabbet e dalıyolar bende konusmak istiyorum ama konu can yakıcı oluyor benim içincnm bence çok muhattap oluyorsun.. takma...
bende seninle aynı şeyleri yaşadım ama konuşmamaları için kimseyi uyarmadım minnoş..
çünkü ben konuyu değiştirdkçe yada cevap atmadıkça onlar anladılar
en güzel yöntem
![]()
Evet bazıları hamile bazılarının da bebeği var, paylaştıkları şeyler bi yana bebeğim şu kadar olsun ikinciyi getirecem, kocam çok çocuk istiyor bi kaç tane vs, sonra özel olarak birileri ile çocuk hakkında konuusmalarını bana atmalar ki bu arkadaşlarım gerçekten benim durumumu bilen insanlar, başkasının bana nispet yapmasını kınayan insanlar ama en çok onlar canımı yakıyor, bu kadarı olsa neyse ama. En ufak şeyde dahi neden ben. Ve neden o kadar uyarmama rağmen...bunu yapan arkadaşlarının çocukları mı var?
bunu arkadaşlıklarını gözden geçirmek için bi fırsat olarak görebilirsin.. kimseye küsmeye gerek yok ama uyardığın halde yapıyorlarsa bu artık kötü kalplilik...
bu arada haklı olabilirler kendilerince, paylaşmak istedikleri çok ufak tefek şeyler olabilir. onların da hayatı bu sonuçta ve arkadaşlarıyla paylaşmak istiyorlar ama biri özellikle bana anlatma dediği halde anlatmaya da gerek yok. başka biriyle paylaşabilirler, dünyada en son sen mi kaldın mutlaka anlatılması gereken..
Aleyküm selamlarSelamun aleykummmmm
yaa minnoşum benim kıyamam sanaÖzel olarak değil ya mesela arkadaş grubu oluyor veya yanyana oluyoruz, öyle muhabbet e dalıyolar bende konusmak istiyorum ama konu can yakıcı oluyor benim için
amin inşallah kirazımherkese iyi haftalar.. Sağlıkla huzurla mutlulukla geçsin inşallah![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet bazıları hamile bazılarının da bebeği var, paylaştıkları şeyler bi yana bebeğim şu kadar olsun ikinciyi getirecem, kocam çok çocuk istiyor bi kaç tane vs, sonra özel olarak birileri ile çocuk hakkında konuusmalarını bana atmalar ki bu arkadaşlarım gerçekten benim durumumu bilen insanlar, başkasının bana nispet yapmasını kınayan insanlar ama en çok onlar canımı yakıyor, bu kadarı olsa neyse ama. En ufak şeyde dahi neden ben. Ve neden o kadar uyarmama rağmen...
Yumurtlama günlerini aşağı yukarı biliyorsn o zaman
Sen testi al sonra hep birlikte sana yardımcı oluruz![]()
amin inşallah kuzum sağolamin inşallah kirazım
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağlamadan annesini yormadan uslu uslu kullanmak nasip olsun kirazım
Ay bu yanıtına bayıldım effokşimdi ben bu konuda çok radikal fikirleri olan biriyim, hayatımın hiçbir döneminde de bu ve benzeri konularda muhafazakar olmadım...
öncelikle üreyebilme yetisi, doğadaki bir çok canlıda var ve bununla övünülmesi beni kızdırmaktan çok utandırıyor. yani ne bileyim, ben yemek yiyebiliyorum, ben koşabiliyorum demek gibi bir şey.
üreyebilmesini böyle insanların suratına vura vura yaşamanın tek nedeni hayatında daha büyük / önemli bir mevzu olmaması olabilir. "tamam kocan seni seviyor, tamam en çok siz sevişeceksiniz rahat ol, sakin, şşşş." demek lazım böylelerine.
sıkma sen canını, cahil ile sohbeti kes.![]()
Ombre yaptırcaksan ilk önce dip kısımları boya beyazın varsa ..Benimde oluşmaya başladı artıkben renkten renge girdim ama en son koyu kumralda kaldım..
bende ombre istiyorum ama daha sonra şimdi uğraşamam ben onunla çünkü diplerimde beyaz var
şimdilik düz boya evde annem boyuyor..
kestirip keratin yapmayı düşünüyorum
birgün bebem olursa kendime bakmaya başlayacamOmbre yaptırcaksan ilk önce dip kısımları boya beyazın varsa ..Benimde oluşmaya başladı artık
Yaşlandık :) Kumral renge boyatıp üstüne ombre yaptırmam lazım
ondan önce bakalım onunla beraber daha da güzelleşelim:)birgün bebem olursa kendime bakmaya başlayacam![]()
işte şimdi hafif bakımondan önce bakalım onunla beraber daha da güzelleşelim:)
hadi hayırlısı bakalım Allah 'ımm nasipp etttişte şimdi hafif bakım
ondan sonra tam bakım![]()