• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarrr bende gebelik planlıyorum vajinismustan yeni kurtuldum gebelikle alakalı ne yapmam gerekiyor önce doktor kontrolünden gecmelimiyim kullanılacak vitaminler filan neler kolay gebe kalmak için ne yapmalıyım hicbir fikrim yok bu konuda 🤦‍♀️
Bende çok çektim vajinismustan ve cok sükür atlattım. Gerçekten doktor yardımı olmadan atlatılmıyor. Canım ben 1 haftadır folik asit kullanıyorum gebelik düsünüyorum. Sende arastır folik asit kullanmaya basla

Arkadaslar merhaba ben yeni katıldım.. Adetime 6 gün kala test yaptım negatif cıktı. Bugünde normalde adetimin 1. Günü ama şimdilik bir şey yok test alıp bakmak istiyorum ama üzülmek istemiyorum. Bel ağrım ve sol kasık batmalarım vardı ama kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum 😢

Bende çok çektim vajinismustan ve cok sükür atlattım. Gerçekten doktor yardımı olmadan atlatılmıyor. Canım ben 1 haftadır folik asit kullanıyorum gebelik düsünüyorum. Sende arastır folik asit kullanmaya basla
Tabii önce değerlerine baktır folik asitime baktırıp öyle basladım ben

Back
X