• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle minnoşum..
Üzülmek yokkkk

İlişki düzenlimi peki

Kürtaj sonrası bünyede değişiklik oluyormuş kuzu

Naber kızzz MNbeyaz MNbeyaz nerde :KK70:
Evet düzenli yani hafta da 2-3 kere ilişki oluyor zaten çocuk düşünsekte düşünmesekte.
Evet ya bünyeyi mahfediyor gercekten yemin edebilirim ama kanıtlayamam :bicak: :KK45:

Ama o da olamaz, en son 10 haziran da doktora gitmiştim, vajinal muayene için enfeksiyon vardı fitil falan kullanıyordum geçti mi geçmedi mi diye. Çatlamak üzere 1-2 güne çatlar demişti mesela :işsiz:
Vajinal mantar için en güzel çözüm kantaron yağı kız fitil falan hikaye ya

Cnm peki regllerin düzenlimi
Günü gününemi yani?

Ne güzel cnm... Umarm senin gibi şanslı olurum
Sağlıkla ilerlesin

🥤🥤🥤🥤🥤

Ağlayayım mı kızzzz :KK70:

Olan çayaaaaamııı olduuuuu :KK70:
Allah ağlatmasn bebeeeemmmm

Aaa9 neki
Biz 8de işe başlıyoruz ama dönüşümlü..
Haftaya ilk 3 gün çalışcam böhüüüü :KK43:

Kirazcağzımmmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn

Benim minnoşum... Kader arkadaşm benim.. Bşver üzülmek yok... Bizden beterleei var... Bir tane bile olmayan var... O yüzden en azndan çözümü var diyip yolumuza devam edece

Güzeller güzeli mavişim nasılsın
Daha iyimisin?
Balloşuum bugün biraz daha iyiyim elhamdülillah vallahi acıkma hissi yoktu dün bir kez acıktım bugün sanırım iştahım açıldı tad var ama koku yok ya

gözükmüyor ortalarda :KK70: sen napıyosun bakiyimm
Ne yapıym gördünmü bak yola çıltığın seni yolda bıraktı kıymetimi bil :D

Vajinal mantar için en güzel çözüm kantaron yağı kız fitil falan hikaye ya
O neee kızzzzzz

Kuzum ne kdar oldu kürtaj olalı

Bende iyiyim çok şükür ya.. Bugün hava yağmurlu bu havalarda da insanın bir şey yapası gelmiyor valla :KK70:
Kartonlu halılı battaniyeli arabalar var kız etrafında :D

Dikkat etmezsen mantar tekrarlıyor 🙄
Ya evet öyleymiş ama ne yapmam gerekki dikkatten kasıt ne mesela zaten dikkat ediyorum ama kime göre neye göre onu bilmiyorum işte.. Mesela özel günler hariç pamuklu çamaşır kullanıyorum. Çamaşırlarımı ütülemeden asla giymem zaten o ütü olayı bende tik yani çoraplarımı bile ütülerim :işsiz: duştan çıktığımda iyice kurulanırım nemli,ıslak bırakmam. başka ekstra bir şeyy yapıyor muyuz ki bilmiyorum

Ya evet öyleymiş ama ne yapmam gerekki dikkatten kasıt ne mesela zaten dikkat ediyorum ama kime göre neye göre onu bilmiyorum işte.. Mesela özel günler hariç pamuklu çamaşır kullanıyorum. Çamaşırlarımı ütülemeden asla giymem zaten o ütü olayı bende tik yani çoraplarımı bile ütülerim :işsiz: duştan çıktığımda iyice kurulanırım nemli,ıslak bırakmam. başka ekstra bir şeyy yapıyor muyuz ki bilmiyorum
İlişkiden sonra idrarını yapmanı öneririm birde eşinin de temizliğine dikkat etmesi lazım

Eşinden geçmiş olma ihtimali var mı🤔🤔

Back
X