• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk Bal0ncuk kuzum yangın haberini gördüm şimdi rüzgar falan çok etkilemiş üç ilçeye falan sıçramış tahliyeler falan oluyormuş evlerden mahfoldum akşam akşam :KK43:
Var mı sizi etkileyen bir durum ?
Aaa gerçekten mi ya geçmiş olsun Rabbim esirgesin

Bal0ncuk Bal0ncuk kuzum yangın haberini gördüm şimdi rüzgar falan çok etkilemiş üç ilçeye falan sıçramış tahliyeler falan oluyormuş evlerden mahfoldum akşam akşam :KK43:
Var mı sizi etkileyen bir durum ?
Kuzum o ilçe bana yaklaşık 45 dk felan.. Bzi etkileyen tek şey havadaki koku.. İnanılmaz hava bozuldu.. Ama ordaki evler adına üzülüyorum, hataydaki o büyük yangından sonra üstüne bu.. Evleri geçtim orda petrol ofisi var... O korkunç.. Allah korusun yani

Kuzum o ilçe bana yaklaşık 45 dk felan.. Bzi etkileyen tek şey havadaki koku.. İnanılmaz hava bozuldu.. Ama ordaki evler adına üzülüyorum, hataydaki o büyük yangından sonra üstüne bu.. Evleri geçtim orda petrol ofisi var... O korkunç.. Allah korusun yani
Gelmiş geçmiş olsun Allah korusun kuzum ya

Evet ya ikametleri boşaltın diye uyarı yapmışlar sıçramaya başlamış evlere arabalar çok üzüldüm Allahım esirgesin😔 🙏

Allahım sen esirge koru dikkat et kuzum :KK37:

Kuzum keşke benimkide gelse ama gelmedi hamile de değilim biliyorum ama gelmedi henüz 🥺🥺🥺🥺
Gelse bir türlü gelmese bir türlü canım
Çok geçmiş olsun canım
İnşAllah can kaybı yoktur. Allah bir daha yaşatmasın

Back
X