• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olive_bluto olive_bluto bacım inşallah tutmuştur kuzu bu ay birlikte göbek atarız bebis haberleriyle Allah çabalarını karşılıksız bırakmasın canım benim :dua: :KK200::KK200:

Amin Beyazımm 😍❤ hepimiz peş peşe patır patır bebek haberi verelim inşallah kuzum benimm

Tamam oda güzel ama takviye edici ilaçtan bahsettm bem legoş
Ne mesela kuzum onu anlamadım ben o zaman
Kiyamam guzuuuu, gocisini mi ozlicen cennn🥰 arada ayri kalmak iyi olyo bosver 🤪

Sorma kuzum gercekten oyle oldu, duzene oturana kadar biraz kosturmaca oldu ama simdi daha iyiyim🥰 ozledim cok cok. Bu arada yumurtlama gecti, pek degerlendiremedik sanirim ama, belli de olmaz,, hic ilgilenemedim bile o evreyle, aklima gelmedi vs, aslinda bir bakima iyi oldu🤭 smdi bekleme kismindayim 🤪

Kuzuuu benim ciddi prolaktin sorunum var, yuksek doz ilac kullanıyorum, doktor sık sık test yapmami istedi, tespit edildigi anda ona göre yol izleyecegiz, gebelik olursa ilaci birakacagim ama yakin takip baslayacak, fazla artis olursa ona göre ilaca dönüş olacak, belli basli etki gorulurse mr çekilecek vs vs. Cok gecmis olsun kuzum sana da, hic bsycik olmadan halledeceğiz bu evreleri🥰

çoook geçmiş olsun dediğin gibi hiç bişicik olmadan pırrrrr diye olacak bir gün inşallah ama bu sene bitmeden olsun artık allaaaammmm 🙏🏻

Hiç belli olmaz kuzu
Bir bakmışsın a Aaa hamileyim demişsin🥰🥰🥰

Oyyy hadi bakalım güzel haberlerle gel fıstık 🥰🥰

Ne bebesi ya :işsiz: :işsiz:
Dün bugün kv ve görümcem bende:işsiz::işsiz:
Bakalım adamı kandırırsam bugün denerim 😁

Oldum kuzum da daha güncelleyemedim.
Kına vardı düğün vardı kv ve görümcem bende yani ağır misafirlerim var :işsiz::KK14:

🥰🥰🥰🥰🥰

Hayırlısı canım
Yeni regl tarihini dediğinde eklerim olur mu
Olur canım yazarım ama hala bişi yok yaaaa

Allah kavuştursun baluşum :dua:canları sağ olsun kalpleri bizimle olsun varsın çalışsınlar napalim herşey evimiz yuvamız için
aynen öyle beyazım :(

ben bayaa kötü. Bugun yumurtlama günüm adam evde yoktu bugün geldi ve ne dedi? Yorgunum yarın olsa olur mu?. Sonra bebe niye gelmiyo gelmez tabi
anamm burda sinirli bir şirine varmış..
kız acık suç sende sankimmmmmmmm

Ne mesela kuzum onu anlamadım ben o zaman

çoook geçmiş olsun dediğin gibi hiç bişicik olmadan pırrrrr diye olacak bir gün inşallah ama bu sene bitmeden olsun artık allaaaammmm 🙏🏻
kuzum takviye edici varya.. mesela imprly.. mesela prowomen proman gibi gibi.. bir sürü var :D

Paresilaaa Paresilaaa yaz beniii bat 29 Ekim evlilik yıldönümüm 😂 26sınfa da erken adet olmazsam test veririm bari
hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X