• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzzzzz neden kaldırıosnnn
Sen iyimisinnnnnnn
Kendini zorlamaman lazmmmmmm
Kuzum özel çocuk çok kontrolsüzce atıyor kendini başı vuracak diye kıyamıyorum kaldırıyorum yerden hemen ama daha kaldırmam çok vicdan azabı duydum kendi bebeğim varsa içimde onun hakkına giriyorum.

Kuzum özel çocuk çok kontrolsüzce atıyor kendini başı vuracak diye kıyamıyorum kaldırıyorum yerden hemen ama daha kaldırmam çok vicdan azabı duydum kendi bebeğim varsa içimde onun hakkına giriyorum.
Kuzum anlıyorm tabi ama dikkat et yani
Bebeği geçtm kendine yazık

Anlamayacak ne var bildiğin KO VUL DUM :KK70:

BİR Yyere gitmiyorm beyazm tek gebelik topiğim iftira atıyorlar..
Bide tüp bebe analarm var :KK70:

Heee nööölllmmmişşş :KK70:

Ahaahahhahahaha cok yanlş yere gitmişsin :KK70:

Parem sende beni kovmazsn demiiiii :KK70:
Iyi oldu geldiğin bacım nerelerdesin sağ baştan sayalım bir hamiş olmayan listesi yapalim bir bakalim kaç kişiyiz ona göre bit plan program yapalım millet aldı başını gidiyor birşeyler yapmamız lazım :spor::spor::spor::KK55::KK55::KK55::KK55:

Iyi oldu geldiğin bacım nerelerdesin sağ baştan sayalım bir hamiş olmayan listesi yapalim bir bakalim kaç kişiyiz ona göre bit plan program yapalım millet aldı başını gidiyor birşeyler yapmamız lazım :spor::spor::spor::KK55::KK55::KK55::KK55:
Gitti bizim rengarenk aşk hayatımız 😂 Haftada 2 ye düştü. Kaderin böylesine yazıklar olsun. Kendi kocama hasret yaşıyorum 😂

Bence o listeyi yapmayalm bir avucuz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Doğru :KK43: bari yanına oturayım mindere alışana kadar başı vurmasın diye yerdeyken başını dizime koyayım
Sennin önünde koca yıllar var ilk senede kendini heba edersen ohooo

Gitti bizim rengarenk aşk hayatımız 😂 Haftada 2 ye düştü. Kaderin böylesine yazıklar olsun. Kendi kocama hasret yaşıyorum 😂
Olsun daha güzel olur öyle özlem ve hasretle mod düşürme sen bari hamile kal bacım biz sürekli başkalarını tebrik edioz anlamadim bu ay en umudum sende :KK55: :KK55: :skandal: :anne:

Bence o listeyi yapmayalm bir avucuz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sennin önünde koca yıllar var ilk senede kendini heba edersen ohooo
Olsun daha iyi kontrolü kolay olur ne yiyoz ne iciyoz ne zaman hangi pozisyonla hangi aralıkla ne yapı-iş takip edelim birşeyler yapalim bu gidişe bir son verme zamanı geldi :KK55: :rolleyes::KK8::KK9::KK6:

Bizde artık oda yok :(
Seminerler :(

Olsun daha iyi kontrolü kolay olur ne yiyoz ne iciyoz ne zaman hangi pozisyonla hangi aralıkla ne yapı-iş takip edelim birşeyler yapalim bu gidişe bir son verme zamanı geldi :KK55: :rolleyes::KK8::KK9::KK6:
Pozisyona girecezmi :D :D :D
Eminmisinnnnn :D

Back
X