• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız ben yumurtlamada 2 gün değerlendirdim garanti olsun bugünü de değerlendiricem 3 gün olmuş olucak ikimizde baygınlık geçiricez artık :KK70::KK70::KK70::KK70:
Gercekten gina geliyor ya 😂😂

Canim senin regl ne zaman ?
En son ne zaman oldun bir de sanki gunler yakin gibi ben 24 ekim bekliyorum yani 30 gune oyle olmasi gerekiyor

Askos benim en buyuk silahim mum ve kokular odayi hazirlarim tutsu yakarim kendim giyinirim :KK8: :KK8: Sonra kocikomu alirim getiririm kontrol bende olur o zaman cok hoşuma gidiyor.yeni seyler deniyorum mesela kayganlastiricilar 1 den fazla olmasina aşırı yardimci oluyor sac bas değiştirin mesela kestirin boyatin kocanizin beklemeyecegi seyler yapin
Mum koku jel tamam kodladim bacım mum denememistim hic :KK59::KK59:

Anaaam yeni uyandim bacilar geliyom 🤣🤣🤣

Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimi🤣🤣🤣

Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhh
Ben görmedim ama seni :D

hoşgeldin balım :KK70::KK70:
şunlara bir eğitim ver :KK70: :KK70:
neler yapıyorsun anlat :KK70: :KK70: :KK70:

ben Hemsirecik Hemsirecik bu hallerine alışığım beyazım :KK70:
sen yeni görüyorsun :KK70:
şaşırmadım yani :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kiz bunlar sartli sevisme yapiyor resmen hshshshs🤣🤣 askli sevisin anam 🤣🤣
Mum koku jel tamam kodladim bacım mum denememistim hic :KK59::KK59:
Kokulu mumlar boyle of of 5 6 tane al koy boyle aynanin onune falan :KK8: :KK8: :KK8:
Valla artik zevki mevki kalmadi 4 yildir yetti gari 😂😂haftanin 3 gunu smdi bebe icin yatiyoz kalkiyoz ciftlesme vallahi yeter ha 😂
Hahaha bende bazen sey diyorum benim kedi ciflesme zamaninda saat basi bagirip dururdu evde bende onun gibiyim hadi diyip duruyom 🤣🤣🤣

Back
X