- 19 Kasım 2019
- 53.637
- 136.192
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.981
Galiba haziran bacım doktora gidince anlaşılır daha net artıkMNbeyaz gülüm sen hangi ay anası olcan ?
Bezdiysem demek..
Hoşgeldin yeni gelenler hemencecik hamile kalıyor inşallah sana da uğur getirsinMerhaba,
Beni de BAT 6 kasım'la ekleyebilirsiniz. 2012'de sol, 2013'te sağ yumurtalığımdan laparoskopiyle dermoid kist alındı. Sonraki kontrollerde ultrasonla bakıldığında yumurtalıklarda yapışma görünmediği söylendi. Bazı doktorlar o dönem yapışma ihtimaline karşı yumurtalıkların hemen aktive olması gerektiğini falan söylemişti ama o zaman evli değildim. 33 yaşımdayım. Bir yıldır evliyim. Yeni denemeye başladık. Ovülasyon testi kullanmadım. Reglim 27-32 gün arasında her ay kafasına göre takılıyor. Yarışmacı arkadaşlara ve kendime başarılar diliyorum
nicki okuyana kadar 2 dakika geçtiMerhaba,
Beni de BAT 6 kasım'la ekleyebilirsiniz. 2012'de sol, 2013'te sağ yumurtalığımdan laparoskopiyle dermoid kist alındı. Sonraki kontrollerde ultrasonla bakıldığında yumurtalıklarda yapışma görünmediği söylendi. Bazı doktorlar o dönem yapışma ihtimaline karşı yumurtalıkların hemen aktive olması gerektiğini falan söylemişti ama o zaman evli değildim. 33 yaşımdayım. Bir yıldır evliyim. Yeni denemeye başladık. Ovülasyon testi kullanmadım. Reglim 27-32 gün arasında her ay kafasına göre takılıyor. Yarışmacı arkadaşlara ve kendime başarılar diliyorum
oyy hayırlısı ile inşallah beyazımGaliba haziran bacım doktora gidince anlaşılır daha net artık
Inşallah bacım inşallahnicki okuyana kadar 2 dakika geçti
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oyy hayırlısı ile inşallah beyazım
HoşgeldinizMerhaba,
oyy sonundaaaaaaaaaaaaaaaPerşembe günü randevu aldım inşallah hayırlı haberler aliriz
ne oldu da
Bacım ben yanlış hesaplamisim haftami eksik yani 1 hafta geriden hesaplamisim adam uyardioyy sonundaaaaaaaaaaaaaaa
ikinci bebe olunca böyle sabırlı olunuyor sanırım
ne oldu da
İnşallah kuzumPerşembe günü randevu aldım inşallah hayırlı haberler aliriz
Telefondan da baya zor oluyormuş alintilayamadim iki saatoyy sonundaaaaaaaaaaaaaaa
ikinci bebe olunca böyle sabırlı olunuyor sanırım
ne oldu da
Merhaba hoşgeldin aramıza...Merhaba,
ohh isabet olmuşBacım ben yanlış hesaplamisim haftami eksik yani 1 hafta geriden hesaplamisim adam uyardi
niye telefondasın kızİnşallah kuzum
Telefondan da baya zor oluyormuş alintilayamadim iki saat
Direk cevaplayla hallediyorum ben valla alıntılama yi yapamıyorumİnşallah kuzum
Telefondan da baya zor oluyormuş alintilayamadim iki saat
Güzel haberlerle geleceksin fıstıkPerşembe günü randevu aldım inşallah hayırlı haberler aliriz
Yerimde değildim bir bakayım dedim sonra üstüme oynadığını gördüm dayanamadım yazıyorumohh isabet olmuş
hayırlı haberlerle inşallah
niye telefondasın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?