- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.161
2 sene uğraştım bacımyoooook çok teşekkürler bacııım almayayım, bununla uğraşana da allah sabır versin.
yıl olmuş 2021 dünyada pandemi var milletin derdine koş
10 bölüm arka arkaya müge anlı izlemiş gibi oldum sabah sabah
2 sene uğraştım bacım
oğlunda sorun olduğunu duyunca sus pus oldular
sağlıklı olsunda kız erkek farketmes der oldular
yüksek ihtimal öyle olurdu kuzumyani sende de olabilirdi sorun, o zaman heralde konuşa konuşa başının etini yiyeceklerdi..
ay neyse sizi de şişirmeyeyim sabah sabah, öyle bi geldiler
çok saol tatlımhakkında hayırlısı olsun inşallah
spermler 3 ayda bir yeniliyor o yüzden 3 ay kullanmanızı istemiştir
En bi sevdiğimGüüüünnnayyyydııınnn
içimde bu gün hep dans dans var
Görürürsün canım inşallah takip de kalmak lazımBakalım bu ay görecek miyiz yumurtlamayı doktorsuz
Tatlış
burdayım regl olmamayı bekliyorum olmazsam akşam kan vermeye gidicemHuhuhuhu nerdesiniz kızlar
inşallah görürsün kuzuuBakalım bu ay görecek miyiz yumurtlamayı doktorsuz
Heyecanlı bekleyiş kuzum inşallah olmazsın inşallah bize de haber ver haburdayım regl olmamayı bekliyorum olmazsam akşam kan vermeye gidicem
inşallah kuzu bide normalde ben hiç regl sancısını önden çekmem hafif gelmeye başlar bikaç saat sonra ağrım başlar ama iki gündür önden ağrı geliyor enteresanHeyecanlı bekleyiş kuzum inşallah olmazsın inşallah bize de haber ver ha
O ağrılar bende de oldu bu ay bacım bende sasirmistim hadi inşallahinşallah kuzu bide normalde ben hiç regl sancısını önden çekmem hafif gelmeye başlar bikaç saat sonra ağrım başlar ama iki gündür önden ağrı geliyor enteresan
inşallah canım pco olduğu için pek zor ama nasipGörürürsün canım inşallah takip de kalmak lazım
inşallah canıminşallah görürsün kuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?