Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parem
O köpey şeysi ne öyle anlamadm bacm
İzlediğim bir kore dizisinden canım...
Korede bebeklerinin uzun ömürlü, sağlıklı olması için ilginç, tuhaf lakaplar takıyorlar... İzlediğim dizide ki kadın kendi bebeğine köpek kakası diye seviyordu
Ve profil resmimdeki resmi çiziyordu.. Hayalindeki bebeği yani köpek kakasını

O zaman inşallah köpek kakası parem

Sağol canım
Şimdi de regl sancısı beni benden alıyor

Kalp atışını duyana kadar hiç birşey demiyorlar. Onlarda haklı.. Allahın izni ile güzel sonuç alırsın canım habersiz bırakma emi
Canimmm, amin insallah kuzum, haber vermez olur muyummm
Kuzum sağol sorduğun icin canim benim, kan verdim az önce, 3 gibi arayacağım, sonra da kontrole gideceğim doktora canim inşallah guzel olsun
dayler dayler dualarımız seninle bebeğim
Güzel haberlerle
Ah canim benimmm, sag ol, iyi ki varsınız. Amin insallah kuzummm

Sende sağol canım..
İnşallah Güzel haberler verirsin..

O zaman inşallah köpek kakası parem
İnşallah bal0ncuğum
Bir de korelilerin yaptığını yapam
Gerçi regl olduk ama olsunaralığa kısmet
Bir de ne alakaysa oradaki kadına benzetti eşim alakam dahi yoksuratımı benzetmiş tamam bende biraz çekik gözlüyüm tamam ben de gözlük kullanıyorum da ama yani benzemiyoruzbence saflığı benzetti

Eklentiler

• images (7).webp
    10 KB · Görüntüleme: 29
Yaaa ben sana kıyaamamm

Kiz Baloncukummm bileydim kolileri indirip kaldirmazdm
butun evi paketleyip koliledim zateee geriye obur evde yerlestrme kaldi onudakaynanam gorumcem annem halleedecek artikkk
Ohhh sefan olsun

Sen ne yaptin canimm varmi gelen giden ne alemdesn
Bakalım regl sancısı gibi ağrı var ama hâlâ kırmızı kart yemedim, direniyorum geçen ay 3gün geciktiğim için birkaç gün gecikme payı veriyorum kendime kuzum bakalım sen nasılsın taze anne

Bakalım regl sancısı gibi ağrı var ama hâlâ kırmızı kart yemedim, direniyorum geçen ay 3gün geciktiğim için birkaç gün gecikme payı veriyorum kendime kuzum bakalım sen nasılsın taze anne
Iyiyim ben canimm birseyim yok sadece cok uyku olmaya basladi normal herhalde yani esnemekten kendimi alamıyorum onun haricinde hala bir seyim yok
İnşallah gelmez hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…