- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.941
İzlediğim bir kore dizisinden canım...Parem
O köpey şeysi ne öyle anlamadm bacm
O zaman inşallah köpek kakası paremİzlediğim bir kore dizisinden canım...
Korede bebeklerinin uzun ömürlü, sağlıklı olması için ilginç, tuhaf lakaplar takıyorlar... İzlediğim dizide ki kadın kendi bebeğine köpek kakası diye seviyordu
Ve profil resmimdeki resmi çiziyordu.. Hayalindeki bebeği yani köpek kakasını
Canimmm, amin insallah kuzum, haber vermez olur muyummmSağol canım
Şimdi de regl sancısı beni benden alıyor
Kalp atışını duyana kadar hiç birşey demiyorlar. Onlarda haklı.. Allahın izni ile güzel sonuç alırsın canımhabersiz bırakma emi
Kuzum sağol sorduğun icin canim benim, kan verdim az önce, 3 gibi arayacağım, sonra da kontrole gideceğim doktora canim inşallah guzel olsunGünaydın..
dayler dayler nasılsın ? bu gün kontrolün vardı saat kaçta ? güzel haberler verirsin inşallah.
@WhiteWings geçmiş olsun canım. tez zamanda atlatırsınız inşallah.
@MNbeyaz ve @effok nasıl gidiyor hamilelik?
Paresilaaa tam süre çalışmaya devam mı ?
Bal0ncuk ve @olive_bluto çalışmalar nasıl gidiyor ?
ve unuttuğum diğer arkadaşlar nasılsınız ?
Ah canim benimmm, sag ol, iyi ki varsınız. Amin insallah kuzummm
Sende sağol canım..Canimmm, amin insallah kuzum, haber vermez olur muyummm
Kuzum sağol sorduğun icin canim benim, kan verdim az önce, 3 gibi arayacağım, sonra da kontrole gideceğim doktora canim inşallah guzel olsun
Ah canim benimmm, sag ol, iyi ki varsınız. Amin insallah kuzummm
İnşallah bal0ncuğumO zaman inşallah köpek kakası parem
Kiz Baloncukummm bileydim kolileri indirip kaldirmazdm
Yaaa ben sana kıyaamammİnşallah bal0ncuğum
Bir de korelilerin yaptığını yapam
Gerçi regl olduk ama olsunaralığa kısmet
Bir de ne alakaysa oradaki kadına benzetti eşim alakam dahi yoksuratımı benzetmiş tamam bende biraz çekik gözlüyüm tamam ben de gözlük kullanıyorum da ama yani benzemiyoruz bence saflığı benzetti
Ohhh sefan olsunKiz Baloncukummm bileydim kolileri indirip kaldirmazdm
butun evi paketleyip koliledim zateee geriye obur evde yerlestrme kaldi onudakaynanam gorumcem annem halleedecek artikkk
Torun torun diye sevmeyi bilirler kız, bırak yerleştirsin onlarKiz Baloncukummm bileydim kolileri indirip kaldirmazdm
butun evi paketleyip koliledim zateee geriye obur evde yerlestrme kaldi onudakaynanam gorumcem annem halleedecek artikkk
Sen ne yaptin canimm varmi gelen giden ne alemdesnTorun torun diye sevmeyi bilirler kız, bırak yerleştirsin onlar
Test yapsan yaEşim de bu zıbını sipariş etmiş, indirimdeydi aldım diyorbende hâlâ regl sancısı çekiyorum gelen giden yok
Bakalım regl sancısı gibi ağrı var ama hâlâ kırmızı kart yemedim, direniyorumSen ne yaptin canimm varmi gelen giden ne alemdesn
Dün yapmıştım bişey çıkmayınca yapmadım Bi dahaTest yapsan ya
Yaaa kıyamammmmmEşim de bu zıbını sipariş etmiş, indirimdeydi aldım diyorbende hâlâ regl sancısı çekiyorum gelen giden yok
Geçmiş olsun balımGunaydiinnlarr
Boynum ve omzum tutulmus tum gece uyuyamamisim bide ustune saat 1de is biticek sanip 4te bitecegini ogrenmis bulunmaktayim cok guzel bir gun olacagindan eminim
Iyiyim ben canimm birseyim yok sadece cok uyku olmaya basladi normal herhalde yani esnemekten kendimi alamıyorum onun haricinde hala bir seyim yokBakalım regl sancısı gibi ağrı var ama hâlâ kırmızı kart yemedim, direniyorumgeçen ay 3gün geciktiğim için birkaç gün gecikme payı veriyorum kendime kuzum bakalım sen nasılsın taze anne
En son bat 8 kasım beklenen bat 6 aralık inşallah olmamKusura bakmayın gözümden kaçmış, bat bildirirseniz eklerim
Bu hafta izinliyim. Ama artık teftiş var. Bir daha olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?