- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.801
Halbuki eski halleri daha güzeldiYa ben kızların yeni ismine alışamayacam galiba
Benim için hala eski haldelerHalbuki eski halleri daha güzeldi
Çirlinleşmeye yer arıolar
Sen öyle diyorsan öyledir ama millet yeni nickle ooo çekiliş üstüne çekiliş kazanıoBenim için hala eski haldeler
İyitiz cnm sen nasılsmSlm kızlar ben de geldim. Nasılsınız bakalım... hamiş anne adayları nasıl gidiyor hamilelik ...
Bende iyiyim canım sağol. Hamiş olmak istiyorum artık Allah'tan dileğim bu...İyitiz cnm sen nasılsm
İnşallah en yakın zamandaBende iyiyim canım sağol. Hamiş olmak istiyorum artık Allah'tan dileğim bu...
Az önce keseyi gördük teyzesi 4+5 de dedi dış gebelik değil 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim
Gözün aydın cnmAz önce keseyi gördük teyzesi 4+5 de dedi dış gebelik değil 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim
Inşallah canım benim sağolİnşallah en yakın zamanda
Darısı sana olasın ablacım tez zamandaGözün aydın cnm
Niye dış gebelik olsun kız.. Kendi kendini korkutmuşsun
Sağlıkla ilerlesin tatlımDarısı sana olasın ablacım tez zamandabilmem korktum işte
Amiiinn inşallahSağlıkla ilerlesin tatlım
Bu arada birşey sormak istiyorum ama soğankürü kullanayım diyorum da şimdi onu kullanırken hamile kalsam bebeğe zararı olur mu dersin??İnşallah en yakın zamanda
Soğankürü zaten belli zaman aralığında kullanıosn yımurtlama zamanı bırakıosn die biliyormBu arada birşey sormak istiyorum ama soğankürü kullanayım diyorum da şimdi onu kullanırken hamile kalsam bebeğe zararı olur mu dersin??
Ama benim yumurtlama zamanım 28 inde başlıyor. O zaman başlamıyorum hiç... sağol canımSoğankürü zaten belli zaman aralığında kullanıosn yımurtlama zamanı bırakıosn die biliyorm
Tutuomu gııYumurtlama gunu goreve giden koca sevdaya dahilmi
Tutuyo askos tam gününde regl oluyorumTutuomu gıı
Takvimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?