- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.881
bir zamanlar kahvaltı muhabbetleride vardıKahvaltı yapalım barı napak acıktık
Hebir zamanlar kahvaltı muhabbetleride vardı
Hene muhabbetlerımız vardı bea bazen aklıma geldıkce hala gülüyorum
Canını yerim güzel parem,
Güzellik
Evet bu hastane kapıları yine mi yıkılacak üzerime bakalımİnşallah Rabbim saglıklı haberler almasını nasp etsın
hastaneyi yıkarız..senin üstüne yıkılamaz mucizemCanını yerim güzel parem,hayırlısı bakalım
Güzellik
Evet bu hastane kapıları yine mi yıkılacak üzerime bakalım
Hoş geldın bahar lalala ne çok ihtiyacım var böyle mutlu olmaya
mutlu olalım yaHoş geldın bahar lalala ne çok ihtiyacım var böyle mutlu olmaya
Nasibûke yusibûke velev künte fi tahte'l cebel -hastaneyi yıkarız..senin üstüne yıkılamaz mucizem
Yine bahar geldi şükürler olsun
Nasibûke yusibûke velev künte fi tahte'l cebel -
Dağın altında olsan da, senin nasibin sana isabet eder"
Nasibimiz
ummadığım anda gelecektir belki tıpkı hiç içimde Bi yerlerde var olduğuna tam emin olamadığımız mucizem gibi.. Belki yine benden gidecek kardeşleri gibi ama her halimize şükür Allah en güzelini en hayırlısını elbetteki bilendir..
Yine bahar geldi şükürler olsuntam 14 ay oldu
Birebir bende denedım bacım olmuyir doğru halaya duruyoruz biz oğlanla bazen o işe yarıyor amamutlu olalım ya
üzülmenin kimseye faydası yok beyazım
günlerce ağladım zırladım bişey değişmedi
değişmiyor
hayır madem geri geleceksiniz niye gidiyorsunuzBirebir bende denedım bacım olmuyir doğru halaya duruyoruz biz oğlanla bazen o işe yarıyor amalilili
Amin bacım amin o kadar guzel yazmışsın kı Rabbıme emanetızNasibûke yusibûke velev künte fi tahte'l cebel -
Dağın altında olsan da, senin nasibin sana isabet eder"
Nasibimiz
ummadığım anda gelecektir belki tıpkı hiç içimde Bi yerlerde var olduğuna tam emin olamadığımız mucizem gibi.. Belki yine benden gidecek kardeşleri gibi ama her halimize şükür Allah en güzelini en hayırlısını elbetteki bilendir..
Yine bahar geldi şükürler olsuntam 14 ay oldu
Kız bacım beraber gıtmedık mi aaaaa sen ayattın benı gel bosver dıye senı dınledım ya benhayır madem geri geleceksiniz niye gidiyorsunuz
benim gibi uslu uslu köşede durun nasılsa geleceksiniz
haberim yokKız bacım beraber gıtmedık mi aaaaa sen ayattın benı gel bosver dıye senı dınledım ya ben
Gönlü güzelim
Aynen beyazımAmin bacım amin o kadar guzel yazmışsın kı Rabbıme emanetız
Ben kapatmadım kı basvuru yaptım ilgili mercilere onlar kapatıyor sonra da mesaj attım geri açın dıye actılar Allah razı olsunhaberim yokben gidip hesapmı kapattım le
köşede zamanın geçmesini bekledim usluca
tamam işte bende onu diyorumBen kapatmadım kı basvuru yaptım ilgili mercilere onlar kapatıyor sonra da mesaj attım geri açın dıye actılar Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?