• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agzima eski bi tat var midemde eşkimis gibi ilacimda bitti ama hala boyleyim ya 😐 bide 3 gundur afedersiniz geyiriyorum cok fazla normalde gazli icecej icince olur aama şimdi 3 gundur kendiligimde geliyo hep 😂 belirtimi degilmi bilemedim
Haha bana kizio kendisi yazio bende yazım dur :KK70:
Karın ağrısı kasık ağrısı göğüs şişmesi hassasiyeti ayak üşümesi baş ağrısı bel ağrısı gazlanma baş dönmesi mide bulantısı mide yanmasi daha sayimmi kız hamilemiyizki aramızda 1 gün var senle zaten 🤣😂

Agzima eski bi tat var midemde eşkimis gibi ilacimda bitti ama hala boyleyim ya 😐 bide 3 gundur afedersiniz geyiriyorum cok fazla normalde gazli icecej icince olur aama şimdi 3 gundur kendiligimde geliyo hep 😂 belirtimi degilmi bilemedim

benim yeni doğum yapan bir arkadaşım var o ilk haftalarında çok gaz çıkardığını habire geğirdiğini söylemişti :KK8:

Karın ağrısı kasık ağrısı göğüs şişmesi hassasiyeti ayak üşümesi baş ağrısı bel ağrısı gazlanma baş dönmesi mide bulantısı mide yanmasi daha sayimmi kız hamilemiyizki aramızda 1 gün var senle zaten 🤣😂

ikinizde gidin bi test yapın :KK70::KK70:

hahaha benim yumurta yarın çatlar o kesinde döllenir mi onu bilmiyprum işte. Eşim sperm testi için dün dr gitti. gün vermişler kasımın 20 sine sanırım.
Bugun birseyler olabilirse iyi olurdu🤣🥰inşallah bir sıkıntı cıkmaz canım

Benimki buyuk ihtimal hala ilacin etkisi ama 😂 kendi kendimke dalga geciyom bacimmm

Benimde oyleydi 3 gune kadar aciktigimi resmen bas donmesiyle anliyorum 😂 karnim guruldardi önceden
Kız ben yiyom bugün gayet suda bol içiom ama baş dönmem baş agrım geçmiyor ayağa kalktigim gibi gözüm karario karincalanio etraf 😂

Back
X