• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı 😢😢😢
Çok kötüyüm 😭
Aşılama Yapanlar yada duyanlar lütfen cevap yazsın. Bu normal mi?

İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı 😢😢😢
Çok kötüyüm 😭
Hiç yaptırmadım ama hiç böyle birşey de duymadım. Çok şaşırdım 😱😱

Çok kötüyüm 😭
Benim de bilgim yok canım ama doktora sordun mu ne dedi ?

Benim de bilgim yok canım ama doktora sordun mu ne dedi ?
O zaten rahim ağzını tutup biraz çekecez canın yapacak dedi ama ölüm gibi bişey hissedecen demedi 😢
Ağrıdan çok merak ettiğim şu
Sperm ilerlemesi için rahim ağzı öyle azcık çekilecek birşey mi?

O zaten rahim ağzını tutup biraz çekecez canın yapacak dedi ama ölüm gibi bişey hissedecen demedi 😢
Hep aşılamayı kolay yapılan ve acısız denir.
Rahim ağzının çekildiğini ilk senden duydum.
Çekilse bile rahim ne kadar içeri de kim bilir nasıl acıdı 😔😔😔

Çok geçmiş olsun 😔
Sonu güzel olacak inşaallah onu düşün 🙏

Kızlar :KK17:nolur sadece ben görmüyor olayım

Eklentiler

• IMG_3309.webp
    IMG_3309.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 52
Çok kötüyüm 😭
Ay çok geçmiş olsun canım :(

Ya effokumm inşallahhh

insallaaaah 🥰
Bu saatte bi de su falan icmissindir gun boyu, ondan boyle silik de olabilir. Evde predictor marka test var mi? O inanilmaz net cikariyor, tarihi gecmis olanda bile cikmisti eger yoksa da ya eczaneye koskoskos :skandal::skandal::skandal:

insallaaaah 🥰
Bu saatte bi de su falan icmissindir gun boyu, ondan boyle silik de olabilir. Evde predictor marka test var mi? O inanilmaz net cikariyor, tarihi gecmis olanda bile cikmisti eger yoksa da ya eczaneye koskoskos :skandal::skandal::skandal:
Hastaneye gidiyoruz canım :( bu predoctor predictorun çakması ama bu da erken gebelik

Bak bu da sabah ilk idrar kaset test

Eklentiler

• IMG_3305.webp
    IMG_3305.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 49
Hastaneye gidiyoruz canım :KK43: bu predoctor predictorun çakması ama bu da erken gebelik

Bak bu da sabah ilk idrar kaset test

aaaaa guzel tamam daha kesin sonuc:KK49::KK49:
Valla ben bunda da goruyorum sanki? Ben kendi testlerim silik ciktitinda forumdaki tum basliklari okudum sanirim, bu siliklikte olanlar da vardi ve pozitifti.

Ay hadi insallah ❤️ Acilden verince daha hizli cikiyo sanirim baciiim 🥳

Çok kötüyüm 😭

cok gecmis olsun, cok hassas bir yer ondan siz boyle anlatinca bence de acimasi normal, doktor bazen alttan bakarken yavas degil de hizli hizli baksa bile rahatsiz oluyor insan. Insallah aciya deger:KK54:

Back
X