- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa guzel tamam daha kesin sonuc
Valla ben bunda da goruyorum sanki? Ben kendi testlerim silik ciktitinda forumdaki tum basliklari okudum sanirim, bu siliklikte olanlar da vardi ve pozitifti.
Ay hadi insallah ❤ Acilden verince daha hizli cikiyo sanirim baciiim![]()
Güzel haberlerle gel canımHastaneye gidiyoruz canımbu predoctor predictorun çakması ama bu da erken gebelik
Bak bu da sabah ilk idrar kaset test
İnşallah paremmmGüzel haberlerle gel canımsabırsızlıkla bekliyorum
![]()
Canm mrb nasılsın? Gittn mi hastaneye ?aile sağlık merkezlerinde verilen kanlar ertesi gün mü çıkıyor kızlar?
Umarim Guzel haberle gelirsinAYy hadi inşallahh![]()
Şu an çok şey söylemek istiyorum da neyseKızlarnolur sadece ben görmüyor olayım
Canm mrb nasılsın? Gittn mi hastaneye ?
Şükür canım öyle kafam dağınık biraz o kadar gerisinde bi skıntı yok bakalım![]()
Merhabaa iyiyizz sen?
Dr. gittin mi ki kese için ? Betalar nasıl peki ? İçini ferah tut..Yok canim yarin 12’de randevum ama asiri korkuyorum
Ben toplamda uc kere beta verdim ve keseyi hic gormedim, ondan dis veya bos olur diye bayagi paniklerdeyim kafaya takmamaya calisiyorum![]()
Sıkıntı yoksa iyii ☺☺Şükür canım öyle kafam dağınık biraz o kadar gerisinde bi skıntı yok bakalım![]()
Dr. gittin mi ki kese için ? Betalar nasıl peki ? İçini ferah tut..
Aynen öyle canım Rabbim sıkıntı vermesin.. bizm küçük gelin var dün gece biraz ayarlarımla oynadı kalkmamam gerekiyodu yerimden tele bakmaynca evine gittim sabahtan beri kasığım ağrıyor ondan kuzmSıkıntı yoksa iyii ☺☺
Kafan niye daginik?
Bence normal sen yinede strese sokma kendiniyooook ben ilk defa gidicem doktora yarin. Beta biraz fazla yuksek gibi geldi bana ama internete bakinca da normal gibi. 440 civariydi 18 Eylulde 6500 olmus dun![]()
Bosver takilma yat dinlen senAynen öyle canım Rabbim sıkıntı vermesin.. bizm küçük gelin var dün gece biraz ayarlarımla oynadı kalkmamam gerekiyodu yerimden tele bakmaynca evine gittim sabahtan beri kasığım ağrıyor ondan kuzm
Öyle yapıyordum dün patladım en sonunda aklıma geldikce geriliyorum ah laf gecirebilsen öyle olsa ne ala bendende bebişimdende önemli değil ama gevşekliğe dayanamıyorum.Bosver takilma yat dinlen sen![]()