- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de azıcık uzanacaktım. Ama yatamıyorum yav
Ne hallerdeyizBal0ncuk duy sesimiziiiiiiiii hamişimizin olma ihtimali çok çok yüksekkk
Ben de azıcık uzanacaktım. Ama yatamıyorum yav
Sanki ben test veriyorum![]()
Kanı verdim beklemedeyim iyi ki gelmişim biten ilacımı almaya devam etmem gerekiyormuşŞu an çok şey söylemek istiyorum da neyse![]()
coşkumu betadan sonrasına saklıyorum
Hadi inşallah deyip şuracıkta sonuçları bekliyorum![]()
Yaa minnos büyümüstüüüürYok canim yarin 12’de randevum ama asiri korkuyorum
Ben toplamda uc kere beta verdim ve keseyi hic gormedim, ondan dis veya bos olur diye bayagi paniklerdeyim kafaya takmamaya calisiyorum![]()
Heheh baluuuş
Amannn etraf gevsek dolu hangisine takilicaz sen bosver keyfine bakÖyle yapıyordum dün patladım en sonunda aklıma geldikce geriliyorum ah laf gecirebilsen öyle olsa ne ala bendende bebişimdende önemli değil ama gevşekliğe dayanamıyorum.![]()
Ya sizi yerimmNe hallerdeyiz
Gerçekten öyle kendim test yapsam anca bu kadar heyecanlanırdım![]()
Bende heyecanla bekliyorumm nezaman cikicakmis sonucKanı verdim beklemedeyim iyi ki gelmişim biten ilacımı almaya devam etmem gerekiyormuşvarsa tabii
Yaa minnos büyümüstüüüür
Heheh baluuuş![]()
Kanı verdim beklemedeyim iyi ki gelmişim biten ilacımı almaya devam etmem gerekiyormuşvarsa tabii
Yaa minnos büyümüstüüüür
Heheh baluuuş![]()
Ne zaman çıkacak onu de hele bizeeeYa sizi yerimm![]()
Bende heyecanla bekliyorumm nezaman cikicakmis sonuc![]()
Ne zaman çıkacak onu de hele bizeee![]()
Sağol canımAy çok geçmiş olsun canım![]()
Çok sağol canım. Senin de gebeliğin hayırlı olsuncok gecmis olsun, cok hassas bir yer ondan siz boyle anlatinca bence de acimasi normal, doktor bazen alttan bakarken yavas degil de hizli hizli baksa bile rahatsiz oluyor insan. Insallah aciya deger![]()
Çok sağol canım. Senin de gebeliğin hayırlı olsunkıymetini bil bak bizler nelerle cebelleşiyoruz.
NegatifBekliyoruzzzz ✌✌✌
Nasıl yaNegatif![]()
Uff parem çok kötüyümNasıl ya
Ne denir bilemedimUff parem çok kötüyüm![]()
Nasıl yani kaç çıktı ?Negatif![]()
Negatif![]()