• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne denir bilemedim😔😔
O çizgi neydi o halde? 😔😔😔
Üzme canını nolur...
Nasıl yani kaç çıktı ?
O çizgiler neydi iki testte birden yaaa
ama cizgi var hem de iki testte de var, orda sorabildin mi canim benim
sana kocaman kucak yapabilsem keske :KK74:
Uzme kendini belkide erkendir oyle degilse bile olur mutlaka moral bozmak yok :KK68:
Ya kurban olurum ben size ❤ Sizi çok seviyorum güzel yürekli arkadaşlarım benim. Cansınız ya ❤❤
Ah bi bilsem. Eve geldik sinirim bozuldu eşime de çiş yaptırıp denedim testleri yok benimki gibi olmadı 😂 Galiba benim kodum bozuldu
Sonuç<2
İki testteki gölgelerin günahı başına 😢 Beni kandırdılar.

Ya kurban olurum ben size ❤ Sizi çok seviyorum güzel yürekli arkadaşlarım benim. Cansınız ya ❤❤
Ah bi bilsem. Eve geldik sinirim bozuldu eşime de çiş yaptırıp denedim testleri yok benimki gibi olmadı 😂 Galiba benim kodum bozuldu
Sonuç<2
Yani eşine test yapmakta ne🤣🤣
Hep böyle neşeli ol, mutlu ol olur mu...

Sonuç<2
Hahaha cok iyi yaa testi denemek icin bende yapicam 😂
Pozitif olmana cok sevindim :KK200:

Hahaha cok iyi yaa testi denemek icin bende yapicam 😂
Pozitif olmana cok sevindim :KK200:
İki ağladım geçti 😂 Napayım cancağzım, üzülünce olaydı üzüm üzüm üzülürdüm ama o da kar etmiyor ki 😬 Valla ben yaptım ama test onunki tertemiz benimki silik çizgi. Bu test bende çalışmıyor demek ki 😂
Ne tatlısınız siz öyle karı - koca🥰🥰🥰
Allahım nazardan korusun sizi🧿
Yaa canımm 😍 Allah hepimizin yuvasını korusun afiyet muhabbet versin

İki ağladım geçti 😂 Napayım cancağzım, üzülünce olaydı üzüm üzüm üzülürdüm ama o da kar etmiyor ki 😬 Valla ben yaptım ama test onunki tertemiz benimki silik çizgi. Bu test bende çalışmıyor demek ki 😂

Yaa canımm 😍 Allah hepimizin yuvasını korusun afiyet muhabbet versin
Aynen oyle kuzum uzulmeye gerek yok bundan sonra ki gozyaslarin mutluluktan olsun :KK68:

Sonuç<2
Ya eşe test yaptırmak nedir hakikaten ya 😅
Bence testler de kiminle uğraşacağıni biliyor bence 🤔
Neşeli olmana çok sevindim kuzum ♥️

Ya eşe test yaptırmak nedir hakikaten ya 😅
Bence testler de kiminle uğraşacağıni biliyor bence 🤔
Neşeli olmana çok sevindim kuzum ♥
Ama napim o çizgi hep çıkıyo mu bilmemiz lazımdı 😂😂😂
Yokk bende işlemiyor kodum bozuk kuzum anladım benn

Merhabalar ben özel hastanede 2 bin tl ye bir aşılama yaptırdım ve tutmadı. Bu ay yumurta geliştirici iğne vurup yumurta takibi yaptırarak sonrasında çatlatma iğnesi ve normal ilişkiyle deneme yapacağız ve doktorum yumurta ( folikül) takibi ücreti olarak muayene ücreti dışında 1000 tl ücret istedi. Özelde yumurta takibi yaptıranlar varsa muayene ücreti disinda böyle bir ücret ödemesi yapılıyor mu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 6 sene önce 2 aşılama yaptım tutmadı sonrasında 2 defa yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldim. Şimdi ikinci çocuk için tekrar başladım tedaviye ilk ay doktorumun ısrarıyla aşılama yaptırdım tutmayınca bu ay da yumurta takibi ce çatlatma iğnesiyle şansımı deneyip tutmazsa tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim. Doktorum tup bebek için çok ısrar etti ama ben de yumurta takibi ce çatlatmyla olsun diye ısrar edince tedaviye bu şekilde gonulsuz başladı. 6 gün iğne vurdum başlangıçta birşey yoktu bugün yumurta takibine gidince sana aşılama yapmayacağız değil mi diye sordu ve folikül takibi diye 1000 tl fiyat çıkardı. Ben muayene ücreti ödediğimi 10 gün kontrol sürem olduğunu bu ücreti ödemek istemediğimi söyledim ama kendisi bunun rutin olduğunu bu işlem için muayene disinda her yerde ücret alındığını söyledi.
Nasıl bi hastane ve doktor a denk gelmişsin öyle bi zorunluluk yok ki bence ödeme ve gerekli yerlere bildir düzeltirler bu yanlış uygulamayı

bacim ese denetme olayi efsane ama haklisin, her halta boyle mi cikcak dedin dogal olarak..
Allah nazardan korusun sizi :nazar::KK68:
Evet kuzum o da yapmazdı da azıcık ağlayınca bu testler hep sana mı pozitif getir ben de bakıcam dedi o da biraz ben de güleyim istedi sanırım kuzucum 😂 Komik oldu sahiden ama onunki negatif çıkınca rahatladık 👻👻😂😂😂
Amin canım Allahım hepimizin evini yuvasını korusun ❤❤

Back
X