• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaş ne zaman cuma günleri çıksam bu topikte aksiyon oluyor :D şoka girdim da
Nefes neefes okudum ama sonuca üzüldüm :(
olive_bluto olive_bluto bebeğim öncelikle çok üzgünüm, ikinci yaptığın test bir çok kişide hatalı sonuç veriyor.. Ama ilkinde zaten böyle gölge gibiydi hatta Eleadora Eleadora ile konuştk ama böyle arada kaldm, cnkü çatlatma iğnesi olduğun için zaten dr bir nevi yumurtaları kontrol altına aldı yani olsa belirgin çıkmalıydı diye düşünüyorum ama ikinci testin öyle oluşu, kim olsa kan verirdi :( olssn kuzum her yaşanmşlık bize hayatta bir ders oluyor bizde evlatlarımıza kavuşacaz inşallah🙏🙏🙏🙏
Sen güçlü kadınsın biliyorum buda geçecek..
amaaaaaaa herife çiş yaptırmak nedirrrrrrrr :D sabah sabah kahkaha attm :D
Kızzzz çılgınnnn :D garibim eniştede koyun gibi gidip yapmış :D

Künefe yapıyodum aklıma geldin Bal0ncuk Bal0ncuk , nasılsın? :)
Gelin hanım bizide davet et künefenden yiyelim olmazmı :)

Ama napim o çizgi hep çıkıyo mu bilmemiz lazımdı 😂😂😂
Yokk bende işlemiyor kodum bozuk kuzum anladım benn
Haklısın onay şarttı hem belki o beklentiyi anlamıştır kocanda :KK70:

Arkadaş ne zaman cuma günleri çıksam bu topikte aksiyon oluyor :KK70: şoka girdim da
Nefes neefes okudum ama sonuca üzüldüm :KK43:
olive_bluto olive_bluto bebeğim öncelikle çok üzgünüm, ikinci yaptığın test bir çok kişide hatalı sonuç veriyor.. Ama ilkinde zaten böyle gölge gibiydi hatta Eleadora Eleadora ile konuştk ama böyle arada kaldm, cnkü çatlatma iğnesi olduğun için zaten dr bir nevi yumurtaları kontrol altına aldı yani olsa belirgin çıkmalıydı diye düşünüyorum ama ikinci testin öyle oluşu, kim olsa kan verirdi :KK43: olssn kuzum her yaşanmşlık bize hayatta bir ders oluyor bizde evlatlarımıza kavuşacaz inşallah🙏🙏🙏🙏
amaaaaaaa herife çiş yaptırmak nedirrrrrrrr :KK70: sabah sabah kahkaha attm :KK70:
Kızzzz çılgınnnn :KK70: garibim eniştede koyun gibi gidip yapmış :KK70:

Yaa çok şaşırdım aslında sonuca ve bir o kadar da üzüldüm vallahi bir daha hiç bir teste inanmıycam :KK43::KK43:
Hatta bence kimse test yapmasın artık bu nedir yaaa :olamaz:

Arkadaş ne zaman cuma günleri çıksam bu topikte aksiyon oluyor :KK70: şoka girdim da
Nefes neefes okudum ama sonuca üzüldüm :KK43:
olive_bluto olive_bluto bebeğim öncelikle çok üzgünüm, ikinci yaptığın test bir çok kişide hatalı sonuç veriyor.. Ama ilkinde zaten böyle gölge gibiydi hatta Eleadora Eleadora ile konuştk ama böyle arada kaldm, cnkü çatlatma iğnesi olduğun için zaten dr bir nevi yumurtaları kontrol altına aldı yani olsa belirgin çıkmalıydı diye düşünüyorum ama ikinci testin öyle oluşu, kim olsa kan verirdi :KK43: olssn kuzum her yaşanmşlık bize hayatta bir ders oluyor bizde evlatlarımıza kavuşacaz inşallah🙏🙏🙏🙏
amaaaaaaa herife çiş yaptırmak nedirrrrrrrr :KK70: sabah sabah kahkaha attm :KK70:
Kızzzz çılgınnnn :KK70: garibim eniştede koyun gibi gidip yapmış :KK70:

İğnenin de, yumurtanın da, testlerin de benn ağzına tüküreyim baluş 😂 Yeter ben daha uğraşmıyorum. Zaten evliyiz süreğen bi cinsel hayatımız var hepimizin. Oluyosa olsun ilgilenmiyorum artık
Güüüünnaaaayyydddııınnnnn:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:
Haftaiçi bir saat daha uyusam diyip haftasonları sabahın köründe uyanmak insanlık adına kötü bir durum :KK70:
O değilde bir haftadır çift kişilik yatakta o kdar yayılarak uyudumki, şimdi herif yanımda dönünce uyanıverdim :KK70:
Benim de eşim bu gün gidecek yalnız kalıyorum baluş :(

Yaa çok şaşırdım aslında sonuca ve bir o kadar da üzüldüm vallahi bir daha hiç bir teste inanmıycam :KK43::KK43:
Ben her şeyi bırakıyorum gece hayatı sigara ve gebelik testi 😂😂👻 bağımlılık kötü bişey

Ya şaka bi yana ben sıkıldım artık olursa olur olmazsa da bu devran böyle sürmez yani🤷‍♀️Aylarım düşünerek geçti bi halta yaramadı. Bu ayki ilaçlardan 3-4 kilo rahat almışımdır. Çok sıkıldım artık koca benim keyif benim gelen gelir gelmeyen kendi bilir beboş ona göre 😂👶🏻

İğnenin de, yumurtanın da, testlerin de benn ağzına tüküreyim baluş 😂 Yeter ben daha uğraşmıyorum. Zaten evliyiz süreğen bi cinsel hayatımız var hepimizin. Oluyosa olsun ilgilenmiyorum artık

Benim de eşim bu gün gidecek yalnız kalıyorum baluş :KK43:

Ben her şeyi bırakıyorum gece hayatı sigara ve gebelik testi 😂😂👻 bağımlılık kötü bişey

Ya şaka bi yana ben sıkıldım artık olursa olur olmazsa da bu devran böyle sürmez yani🤷‍♀️Aylarım düşünerek geçti bi halta yaramadı. Bu ayki ilaçlardan 3-4 kilo rahat almışımdır. Çok sıkıldım artık koca benim keyif benim gelen gelir gelmeyen kendi bilir beboş ona göre 😂👶🏻
Vallahi +1654124640 kere katılıyorum ve destekliyorum

Yoookk nerde işe gelen bir bir beden ve ruhu yatakta kalan bir hatunum 🙈🙈🙈
Sen şimdi smmm mi olcan bacııı

Anaammmm şimdi sen smm

Ben dediğim zaten linç edenler arasnda sende vardın çikocum :KK70:

Benim de eşim bu gün gidecek yalnız kalıyorum baluş :KK43:

Yaaaa kıyamam yalnız değilsin biz varız :) oliveeemmmm canımsınnnn biliyorsn demi

Çalışmayıp erken uyananlarda biri daha :KK70:

Anaammmm şimdi sen smm

Yaaaa kıyamam yalnız değilsin biz varız :) oliveeemmmm canımsınnnn biliyorsn demi

Ben bir kere erken test yapmaya karşıyım onu bir geçicen :KK11::KK11::KK11:
Ama çift çizgi görünce de :cry::cry:
Neyse ya bundan sonra hiç bir teste benden yorum yok sonra test yapandan daha çok üzülüyorum :KK43::KK43::KK43:
İkinci çizgi varsa da yok diyecem bundan sonra senin gibi :KK70::KK70:

Ben bir kere erken test yapmaya karşıyım onu bir geçicen :KK11::KK11::KK11:
Ama çift çizgi görünce de :cry::cry:
Neyse ya bundan sonra hiç bir teste benden yorum yok sonra test yapandan daha çok üzülüyorum :KK43::KK43::KK43:
İkinci çizgi varsa da yok diyecem bundan sonra senin gibi :KK70::KK70:
Birgün hepimiz en koyu çizgileri görecez çikom ♥️

Anaammmm şimdi sen smm

smmm adayı yım şuanda smmm olunca ne ararım o saatte hemde c.tesi işte... hiç işim olmaz :KK70::KK70::KK70:

Anaammmm şimdi sen smm

Daha da erken kalktım dön sağa dön sola :işsiz::işsiz:

Back
X