• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ben dünden beri ağlamaktan pert oldum gitti diye 😢 Allah kavuştursun baluşum
Ben sana kıyamammmmm sizin ilk ayrılığınız diye sanırım kuzum
Ben alışkınım biz hep ayrıydık sadece 9 aydır yan yanaydık.. Artık bağışıklık kazanmşm üzülüyorm ama hemen geçiyor :D

@Blacklight bacim şşşşş, çaktırma. Sondu valla bakmiyorum, ordan oraya atlarken geldim özellikle bakmiyodum o_O

Bal0ncuk Bal0ncuk umarim ödevler yapildiiiii, ne hazirliyosun adam için yemek vs falan miiii :KK6:
İlk 3 ay gözümüz üstünde tatlım.. O tarz konular sana yasakkk
Evet yemek felan hazırlıyorm.. Kışlık yapmştm onlardan verecem.. Salça zeytinyağı nar ekişi.. Katıklı ekmek vs vs.. Hataya özgü şeyler yani :D benm eşim dışardan yemek yemeyi svmez.. Doğal şeyler sever o yüzden herşeyi burdan alıyor

Günaydın kızlar Bal0ncuk Bal0ncuk kuzum kolay gelsin Allah kavuştursun
olive_bluto olive_bluto aağlama canim ya Bir kac gun gormeyince sonra kavuşunca herşey daha da güzel oluyor beybiler :KK8::KK8:
Kuzum biliyorum ama önümüzdeki üç yılı düşününce çok tadım kaçtı hiç gitmesini istemedim 😓

Bugün pazar olmasına rağmen bizim babamız çalışıyor oglusla basbasayiz olsundu önemli değildi sabah giderken gitme yarim dedim amma gitti 3 kaşık keçiboynuzu özüyle promotil meni arkasından yetiştirip içirip yolladimdi:KK14::KK51:
En azından senin birlikte kalacağın yavrun var.. Biz duvarlarla başbaşayız:eğlence:

Bugün pazar olmasına rağmen bizim babamız çalışıyor oglusla basbasayiz olsundu önemli değildi sabah giderken gitme yarim dedim amma gitti 3 kaşık keçiboynuzu özüyle promotil meni arkasından yetiştirip içirip yolladimdi:KK14::KK51:
Hazırladığın yolluk güzelmiş hanfendi 😂😂😂

Ben sana kıyamammmmm sizin ilk ayrılığınız diye sanırım kuzum
Ben alışkınım biz hep ayrıydık sadece 9 aydır yan yanaydık.. Artık bağışıklık kazanmşm üzülüyorm ama hemen geçiyor :KK70:

İlk 3 ay gözümüz üstünde tatlım.. O tarz konular sana yasakkk
Evet yemek felan hazırlıyorm.. Kışlık yapmştm onlardan verecem.. Salça zeytinyağı nar ekişi.. Katıklı ekmek vs vs.. Hataya özgü şeyler yani :KK70: benm eşim dışardan yemek yemeyi svmez.. Doğal şeyler sever o yüzden herşeyi burdan alıyor
Biz de sevgiliyken uzaktan ilişki yürüttük kuzum o zaman da salya sümük ağlardım hatta stresten gideceği zaman bir sürü kavga çıkarırdım sanki kavga edince gitmeyecek gibi 🤦🏼‍♀️

Biz de sevgiliyken uzaktan ilişki yürüttük kuzum o zaman da salya sümük ağlardım hatta stresten gideceği zaman bir sürü kavga çıkarırdım sanki kavga edince gitmeyecek gibi 🤦🏼‍♀️
Aman artık kavga etme evliliğini yıprarma oliveemmm..

Niye ayiriyolla bu karl kocaları yazık gunah degil mi bu insanlara hepsinin bilmem neresine ne olsun :kızgın:
Hayat mücadelesi

Niye ayiriyolla bu karl kocaları yazık gunah degil mi bu insanlara hepsinin bilmem neresine ne olsun :kızgın:
Gelecek kaygısı işte kuzum, ekmek parası... ama çocuğumuz olmuyor bizim zaman geçiyor bence bizi kavuştursunlar tedavimizi olalım 🙏🙏
Aman artık kavga etme evliliğini yıprarma oliveemmm..

Hayat mücadelesi
Kavga etmedim kuzum. Çok ketumumdur ben sevgimi göstermemde problem yok ama burnumdan kıl aldırmam normalde. Beni böyle ağlarken görünce şoka uğradı ama bu durum onu üzse de onu ne kadar sevdiğimi gördüğü için mutlu olduğunu da hissettim. Koskoca dağlar gibi adam da ağlama diye ağladı. Beni sakinleştirene kadar da gitmedi sağolsun

Back
X