• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amanınnnnnnn buraya üzgün biri gelmiş..
Cnm hoşgeldin aramıza...
Ne zamandır deniyorsn

8 ay oldu. Biliyorum yeni. Ama insanın morali bozuluyor. Benle aynı anda denemeye başlayan komşum 5 aylık hamile oldu bile. Annem ha bire bebek videosu atıp bende torun istiyorum diyor. Daha düşünmüyoruz dedim. Diyemedim deniyoruz ama olmuyor diye. Pko için diyete başladım, bu aydan umutluydum baya kilo vermiştim çünkü. Yine olmadı.

Bir sürü tatlı siparişi verdim. Şimdi kendimi onlara vereceğim. Madem olmuyor, tatlımı yiyeyim bari.

8 ay oldu. Biliyorum yeni. Ama insanın morali bozuluyor. Benle aynı anda denemeye başlayan komşum 5 aylık hamile oldu bile. Annem ha bire bebek videosu atıp bende torun istiyorum diyor. Daha düşünmüyoruz dedim. Diyemedim deniyoruz ama olmuyor diye. Pko için diyete başladım, bu aydan umutluydum baya kilo vermiştim çünkü. Yine olmadı.

Bir sürü tatlı siparişi verdim. Şimdi kendimi onlara vereceğim. Madem olmuyor, tatlımı yiyeyim bari.
Canım sana "deniyoruz" demeni öneriyorum. O zaman böyle bilmeden kırmamış oluyorlar. Bana hadi dedikçe ben düşünmüyoruz diyip sonra yanlarından ayrılınca "olmuyor işte, bunu akıllarına getirmiyorlar ama sürekli sordukça çok canım yanıyor " diye düşünüp üzülüyordum. Artık üstüme gelmiyor hem kendi ailem hem eşimin ailesi. Hoş eşimin ailesiyle artık görüşmüyorum ama 🤷‍♀️ Olsun...

Gelecek kaygısı işte kuzum, ekmek parası... ama çocuğumuz olmuyor bizim zaman geçiyor bence bizi kavuştursunlar tedavimizi olalım 🙏🙏

Kavga etmedim kuzum. Çok ketumumdur ben sevgimi göstermemde problem yok ama burnumdan kıl aldırmam normalde. Beni böyle ağlarken görünce şoka uğradı ama bu durum onu üzse de onu ne kadar sevdiğimi gördüğü için mutlu olduğunu da hissettim. Koskoca dağlar gibi adam da ağlama diye ağladı. Beni sakinleştirene kadar da gitmedi sağolsun
Yaaa kıyamam ben sizee

Hımmm demekki adın gibi evhamlısın
Durrr kızzz yeme tatlıyı :)
Pko gebeliğe engel değil çözümü çaresi var... Daha birşey denemeden hemen yelkenleri suya indirmişsin.. Sağlıklı beslenme düzenli yürüyüş ile hem sağlığına kavuşur hemde kilo veririsin :) üzülmek yerine neşeli olalım
Bende1. 5 senedir olnuyır eşimde sperm sorunu var tüp bebek bile tutacakmı bilmiyorm ama pes etmek yok..
Gel birlikte yürüyüşe başlayalm ama tatlı yok

Yaaa kıyamam ben sizee

Pko gebeliğe engel değil çözümü çaresi var... Daha birşey denemeden hemen yelkenleri suya indirmişsin.. Sağlıklı beslenme düzenli yürüyüş ile hem sağlığına kavuşur hemde kilo veririsin :) üzülmek yerine neşeli olalım
Bende1. 5 senedir olnuyır eşimde sperm sorunu var tüp bebek bile tutacakmı bilmiyorm ama pes etmek yok..

❤canımm baluşumm

Canım sana "deniyoruz" demeni öneriyorum. O zaman böyle bilmeden kırmamış oluyorlar. Bana hadi dedikçe ben düşünmüyoruz diyip sonra yanlarından ayrılınca "olmuyor işte, bunu akıllarına getirmiyorlar ama sürekli sordukça çok canım yanıyor " diye düşünüp üzülüyordum. Artık üstüme gelmiyor hem kendi ailem hem eşimin ailesi. Hoş eşimin ailesiyle artık görüşmüyorum ama 🤷‍♀️ Olsun...

Annemi biliyorum, çok üzülür kafasına takar neden olmuyor diye. Ona söyleyemem. :/

Yaaa kıyamam ben sizee

Ay evhamlı ne demek, stres benim göbek adım :D

Aralıkta büyük bir sınavım var. Gece gündüz ders çalıştığım için yürümeye vaktim yok ama diyetimi yapıyorum. Doktorlar hiç hormon testi de yapmadı. Aralık geçsim haftada 3 4 gün yürüyüşe de başlayacağım. 5 kilo vermiştim ama şimdi gelen tatlılarla geri alacağım sanırım :D

Reglnin verdiği tatlı krizi de var. Yiyeceğim sanırım :D

Annemi biliyorum, çok üzülür kafasına takar neden olmuyor diye. Ona söyleyemem. :/
Anneler üzülür ama desteği ilaç gibi gelir... Onlar bizim pusulamız canımız..
Bende anneme nasıl söylerm diye düşündüm.. Ama içime ata ata dayanamadm anne dedm eşimde böyle problem var... O zamana kdar ne okusam kim teselli verse olmuyordu
Şimdi hep annemin desteği...
Mesela ne zaman koy versem.. Şii ne oluyor kalk bakalım pes etmek yk olacak diyor..
Benmle yürüyüşlere çıkıyor.. Sağlıklı beslenmeme yönlendiriyor... Her konuda destek veriyor.. O yüzden olumlu tarafından bak

Ay evhamlı ne demek, stres benim göbek adım :KK70:

Aralıkta büyük bir sınavım var. Gece gündüz ders çalıştığım için yürümeye vaktim yok ama diyetimi yapıyorum. Doktorlar hiç hormon testi de yapmadı. Aralık geçsim haftada 3 4 gün yürüyüşe de başlayacağım. 5 kilo vermiştim ama şimdi gelen tatlılarla geri alacağım sanırım :KK70:

Reglnin verdiği tatlı krizi de var. Yiyeceğim sanırım :KK70:
Bence günde 1 saat yürümek seni sınavından alı koymaz tatlı kadın :)
Gelen tatlıları komşulara dağıtabilirsin :D :D :D

Ben sana kıyamammmmm sizin ilk ayrılığınız diye sanırım kuzum
Ben alışkınım biz hep ayrıydık sadece 9 aydır yan yanaydık.. Artık bağışıklık kazanmşm üzülüyorm ama hemen geçiyor :KK70:

İlk 3 ay gözümüz üstünde tatlım.. O tarz konular sana yasakkk
Evet yemek felan hazırlıyorm.. Kışlık yapmştm onlardan verecem.. Salça zeytinyağı nar ekişi.. Katıklı ekmek vs vs.. Hataya özgü şeyler yani :KK70: benm eşim dışardan yemek yemeyi svmez.. Doğal şeyler sever o yüzden herşeyi burdan alıyor

bacim evde oyle seyler olsa kimse disardan yemeyi sevmez :KK70::KK70::KK70:
allah kavustursun balusuuuuum :KK74:

Şuan dünyanın durumunu ne güzel anlatmış bu fotoğraf

Eklentiler

• IMG-20200927-WA0000.webp
    IMG-20200927-WA0000.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 26
Bence günde 1 saat yürümek seni sınavından alı koymaz tatlı kadın :)
Gelen tatlıları komşulara dağıtabilirsin :D :D :D

Gitti bile o tatlılar ama daha yok yemicem :D

Soğan kürü vs mi denesem diyorum ama. Yoksa 1 yılın dolmasını mı bekleyeyim? Çünkü doktor sadece alttqn muayene etti. Pko dedi. Başka hiç bir test ilaç vs yapmadı, vermedi. 1 yıl dolsun olmazsa gel dedi.

Nasıl bi hastane ve doktor a denk gelmişsin öyle bi zorunluluk yok ki bence ödeme ve gerekli yerlere bildir düzeltirler bu yanlış uygulamayı
Maalesef doktor değiştireceğim galiba daha önce 4 defa aynı uygulamayı farklı şehir ve hastanelerde yaptırdım ama hiç yumurta takibi diye bi ücret istenmedi bu saatten sonra düzeltseler dahi doktorun iyi niyetine güvenim kalmadı:KK43:

Gitti bile o tatlılar ama daha yok yemicem :KK70:

Soğan kürü vs mi denesem diyorum ama. Yoksa 1 yılın dolmasını mı bekleyeyim? Çünkü doktor sadece alttqn muayene etti. Pko dedi. Başka hiç bir test ilaç vs yapmadı, vermedi. 1 yıl dolsun olmazsa gel dedi.
Cnm başka dr gidip muayne olup testmi yaptırsan

Cnm başka dr gidip muayne olup testmi yaptırsan

İki doktora gittim. İkisi de yapmadı çocuk istediğimi söylememe rağmen. 1 yılı doldur öyle gel dediler sadece. Bence vakit kaybı ama. Hormonal bozukluğum varsa bu 1 yılda kendi kendine geçecek değil ya. Aralıkta bir daha gideceğim.

Bence de öyle yapsa iyi olur. Benim ilk doktoruma benzettim 🤦🏼‍♀️ Umarsız, git dene gelci..
Aynen aynen

İki doktora gittim. İkisi de yapmadı çocuk istediğimi söylememe rağmen. 1 yılı doldur öyle gel dediler sadece. Bence vakit kaybı ama. Hormonal bozukluğum varsa bu 1 yılda kendi kendine geçecek değil ya. Aralıkta bir daha gideceğim.
Ben istiyorum hormonal testlerimi de aaaa
Valla şimdi avaz avaz bağırcam bu dr :D
Cnm bu arada yaşn kaç

Back
X