• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk Bal0ncuk bacım bir akıl ver beb ovu yaptığım zaman 14. 15. Günler pik çıkıyor 16.gün öğlen siliklesiyordu şimdi biz üst üste günler yapamıyoruz hangi günler iliski olsun bu ay sen takip et beni nolur 🙈🙈

:KK54: :KK54: :KK54:
kolay gelsin kuzuu ayrilik zor cok iyi bilirim ama uzmek yok kendini kisacik bi sure sonra kavusucaksiniz :KK68:
Evet balım bende öyle düşünüyorum
Öyle canımı felan sıkmıyorum alışığım ben :D
Birde antep ya.. Yakın zaten haftanın 3 günüde burda olur istersek.. Bakalım duruma göre :)

Akşama bomba gibi hazırım :KK8: :KK8:
Da adam hazır mi bilemedim :işsiz:dün gece bana diyorki belimden aşağısını hissetmiyorum yorgunluktan :KK12:bende hic cevap vermedim döndüm arkamı küstum sonra bir horultu sesi :KK51:
Ölecemmm yaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bizdede ben öyleyim :D eşim küsüp dönüyor :D

Bal0ncuk Bal0ncuk bacım bir akıl ver beb ovu yaptığım zaman 14. 15. Günler pik çıkıyor 16.gün öğlen siliklesiyordu şimdi biz üst üste günler yapamıyoruz hangi günler iliski olsun bu ay sen takip et beni nolur 🙈🙈
Kuzm ama heray aynı olmayabilir biliyorsn demi.. Eğer aynı diyorsan 14 değerlendirir 16 değerlerdirirdim ben

28 yaşındayım. Evliliğimin 3.yılı. artık tam zamanı bence vakit kaybetmek istemiyorum ama yine reglyim :KK70:
Sen kendini hazır hissediyorsan zaten en doğru zamandır.. Ama çok karamsar olma.. Evhamlı olmaaaa :D burcun ne :D
Bak ben 31 yaşnfaym 1.5 senedir pozitifi göremedim.. Aşılamamda negatif.. Geriye tüp kalıyor ve erkek infertilitesinde embriyo bile oluşmayabilir vs vs vs
Ama pko öyle değil... Ve burda pko olup gebe kalan cok arkadaşımz var en güzel örneği Akmerim Akmerim canımız akmoşumuz... Prensesimize hamile mesela

Öyle canımı felan sıkmıyorum alışığım ben :KK70:
Birde antep ya.. Yakın zaten haftanın 3 günüde burda olur istersek.. Bakalım duruma göre :)

Ölecemmm yaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bizdede ben öyleyim :KK70: eşim küsüp dönüyor :KK70:

Kuzm ama heray aynı olmayabilir biliyorsn demi.. Eğer aynı diyorsan 14 değerlendirir 16 değerlerdirirdim ben

Sen kendini hazır hissediyorsan zaten en doğru zamandır.. Ama çok karamsar olma.. Evhamlı olmaaaa :KK70: burcun ne :KK70:
Bak ben 31 yaşnfaym 1.5 senedir pozitifi göremedim.. Aşılamamda negatif.. Geriye tüp kalıyor ve erkek infertilitesinde embriyo bile oluşmayabilir vs vs vs
Ama pko öyle değil... Ve burda pko olup gebe kalan cok arkadaşımz var en güzel örneği Akmerim Akmerim canımız akmoşumuz... Prensesimize hamile mesela
Boluşm ben 4 ay takip ettim hep aynı oldu ama dediğin gibi de olabilir haklisin önümüzdeki ay ovu testi ile jel alicam bu ay alamadım 14 16 yapalım bu ay o zaman dediğin gibi
:KK55:

Öyle canımı felan sıkmıyorum alışığım ben :D

Ölecemmm yaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bizdede ben öyleyim :D eşim küsüp dönüyor :D

Sen kendini hazır hissediyorsan zaten en doğru zamandır.. Ama çok karamsar olma.. Evhamlı olmaaaa :D burcun ne :D

Burcum akrep :D her özelliğini taşırım.
Çok karamsar değilim ama ne biliyim, öyle işte.

Size de en kısa zamanda sağlıklı bebişler 😍

Boluşm ben 4 ay takip ettim hep aynı oldu ama dediğin gibi de olabilir haklisin önümüzdeki ay ovu testi ile jel alicam bu ay alamadım 14 16 yapalım bu ay o zaman dediğin gibi
:KK55:
Rastgele beyazımmmm :D

Akmerim Akmerim pko için doğal bir şey yaptın mı acaba yoksa kendiliğinden mi oldu :)
Cnm oda baya uğraştı aylarca senin gibi.. Yeri geldi oda sinirlendi ama asla sen gibi pes etmedi.. En son ilaç tedavisi gördü onun sayesinde gebe kaldı
Yani hiç birşey imkansız değildir
Olacak inş 🎈

Rastgele beyazımmmm :D

Cnm oda baya uğraştı aylarca senin gibi.. Yeri geldi oda sinirlendi ama asla sen gibi pes etmedi.. En son ilaç tedavisi gördü onun sayesinde gebe kaldı
Yani hiç birşey imkansız değildir
Olacak inş 🎈

Ben genelde reglim 1.günü pes edip yapmayacağım artık diyorum. 3.günü bitse de yine denesem moduna geçiyorum. Son günü de haydi yeni savaş başlasın diyorum 😆

Ünivsrsiteden bir rkadaşım evlendi. Çocuk istedi ve 1.ayda hamile kaldı. Sonra maalesrf ki düşük yaptı. Daha geçen hafta oldu bu. Bunu duyduktan sonra hayırlısı olsun, geç olsun ama sağlıklı olsun diyorum.

Nerden bildin :KK70: :KK70:
Valla fıstık dünden beri sürekli uyuyorum. Bugün uyumamak için direniyorum. Çünkü uyursam gece uyuyamıyorum :işsiz: :işsiz:
Garip bir döngüdeyim :işsiz::işsiz:
Tüm kızlar nasılsınız? Keyifler nasıl bakalım?
O zaman dayan kuzum sonra zaten düzene girer
İyiyim sen nasılsın

Ben genelde reglim 1.günü pes edip yapmayacağım artık diyorum. 3.günü bitse de yine denesem moduna geçiyorum. Son günü de haydi yeni savaş başlasın diyorum 😆

Ünivsrsiteden bir rkadaşım evlendi. Çocuk istedi ve 1.ayda hamile kaldı. Sonra maalesrf ki düşük yaptı. Daha geçen hafta oldu bu. Bunu duyduktan sonra hayırlısı olsun, geç olsun ama sağlıklı olsun diyorum.
Kader kısmet kuzum benden snra evlenen herkes gebe.. Ama mücadele bitermi?
Asla :D

bizi sevmeyen mi var baluuuuuş, varsa amaaaa :bicak::bicak::bicak:
:D ben sana seviyore :D

İyiyim sen nasılsın

Asla :KK70:

:KK70: ben sana seviyore :KK70:
Cuma iki kişinin, yüzün parlıyor, hamile misin? Demesinin canımı sıkması dışında iyiyim kuzum.
Halbuki birkaç zamandır yaşanan sorunları atlatıp mutlu olduğum için parlıyorum farkında değiller :işsiz: :işsiz:

Cuma iki kişinin, yüzün parlıyor, hamile misin? Demesinin canımı sıkması dışında iyiyim kuzum.
Halbuki birkaç zamandır yaşanan sorunları atlatıp mutlu olduğum için parlıyorum farkında değiller :işsiz: :işsiz:

yoo yuzum yaglanmis butun gun kosturmaktan deseydin keske Parem, ayarsiz insanlarin salak salak yorumlarina ayni acimasizlikla cevap vermek lazim, bazilari hele oyle yapsan bile anlamiyor ya..

İyiyim sen nasılsın

Asla :KK70:

:KK70: ben sana seviyore :KK70:

ben de sana cok seviyoreeee :KK68: :KK68: :KK68:

yoo yuzum yaglanmis butun gun kosturmaktan deseydin keske Parem, ayarsiz insanlarin salak salak yorumlarina ayni acimasizlikla cevap vermek lazim, bazilari hele oyle yapsan bile anlamiyor ya..

ben de sana cok seviyoreeee :KK68: :KK68: :KK68:
Patavatsızlık mı... Acımasızlık mı... Ağızdan laf almaya çalışmak mı... İnsanların mutlu olmasını çekememezlik mi... Hiç bilmiyorum canım... Üzenleri Allaha havale ediyorum...

Patavatsızlık mı... Acımasızlık mı... Ağızdan laf almaya çalışmak mı... İnsanların mutlu olmasını çekememezlik mi... Hiç bilmiyorum canım... Üzenleri Allaha havale ediyorum...

ben bi keresinde, ustelik normalde cok sevdigim bi arkadasima, "EEE SEN DE ARTIK KAC YASINA GELDIN, UFAK UFAK DUSUNSEN MI?" deyince sakin bi sekilde, "Belki her aksam evde agliyorum. Belki cocugumun olmasi imkansiz, ne kadar vicdansizsin?" demisim, bayagi felc inmisti adama.

o insanlari gercekten allaha havale etmek lazim, kiloluya neden siskosun, bekara neden evlenmedin, cocuksuza cocuk ne zamn vsvsvsvsvs bu kulturel olarak bize has bi merak sanirim. herkes kendi derdini baskasi uzerinden unutup tatmin oluyor.

sen iyi niyetli oldugun icin carlamamissin :KK200:

ben bi keresinde, ustelik normalde cok sevdigim bi arkadasima, "EEE SEN DE ARTIK KAC YASINA GELDIN, UFAK UFAK DUSUNSEN MI?" deyince sakin bi sekilde, "Belki her aksam evde agliyorum. Belki cocugumun olmasi imkansiz, ne kadar vicdansizsin?" demisim, bayagi felc inmisti adama.

o insanlari gercekten allaha havale etmek lazim, kiloluya neden siskosun, bekara neden evlenmedin, cocuksuza cocuk ne zamn vsvsvsvsvs bu kulturel olarak bize has bi merak sanirim. herkes kendi derdini baskasi uzerinden unutup tatmin oluyor.

sen iyi niyetli oldugun icin carlamamissin :KK200:
Türk milleti kadar meraklı bir toplum yok sanırım... Bu müdürlük sınavına girdim ya. Herkes kaç beklediğimi merak ediyor. Ama bir yandan da doğru demem diye bana değil samimi arkadaşıma soruyorlar...
En sonunda birine carlayacam o olacak tatlım😊

Back
X