• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Türk milleti kadar meraklı bir toplum yok sanırım... Bu müdürlük sınavına girdim ya. Herkes kaç beklediğimi merak ediyor. Ama bir yandan da doğru demem diye bana değil samimi arkadaşıma soruyorlar...
En sonunda birine carlayacam o olacak tatlım😊

valla icine atmaya basladigin noktada carlamasan da es biraz parecim, ice ata ata kendimize zarar veriyoruz.:KK200:

Bal0ncuk Bal0ncuk olive_bluto olive_bluto Bir an önce kavuşun sevdiceklerinize zaman akıp gitsin :KK74::KK74:

Pembe Unal Pembe Unal hoş geldin aramıza umarım daha fazla beklemeden kavuşursun bebişine yılmak yok :KK30::KK30:

Dedikodu nedir ya çok ayıp o bir dedikodu değildi olayın kritiğini yapıyorduk :KK48:

aminnnn :KK36:

yav neyin kritiğini yapıyodunuz, ben burdaydım nasılllll kaçırıdııııım :kahve::kahve::kahve:

Bal0ncuk Bal0ncuk olive_bluto olive_bluto Bir an önce kavuşun sevdiceklerinize zaman akıp gitsin :KK74::KK74:
Pembe Unal Pembe Unal hoş geldin aramıza umarım daha fazla beklemeden kavuşursun bebişine yılmak yok :KK30::KK30:

Dedikodu nedir ya çok ayıp o bir dedikodu değildi olayın kritiğini yapıyorduk :KK48:
aminnnn :KK36:
ayy amin inşallah bebeğim saol :KK36:

yav neyin kritiğini yapıyodunuz, ben burdaydım nasılllll kaçırıdııııım :kahve::kahve::kahve:
olvenin test konusu beybisi :D sen kese görme heycanındaydın :D

ayy amin inşallah bebeğim saol :KK36:

olvenin test konusu beybisi :KK70: sen kese görme heycanındaydın :KK70:

test konusuna ben de sinir oldum, gerçekten o markada problem var bence ama...
gerçi hadi onda problem var, diğerinde de vardı... ben anlayamadım bu işi arkadaş olive_bluto olive_bluto ile Ekim diye konuşmuştuk zaten ondan her şey planlı programlı ilerliyor :ıslık: :ıslık: :ıslık:

Yok kuzum 3 gün kaldı herhangi bir gecikme olmazsa , sen ne yaptın geldi mi regl :KK200:
gelmedi bebeğim.. sanırım ben antepte temizlik yaparken kaçırdım yumurtlamayı.. ne zaman regl olcam bilmiyorum hiç :KK12::KK12::KK12:
ay inşallah mucize olurda gelmez.. gelirsede hemen başlayacanmı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :halay::halay::halay:
öğretmenhanım bacım... dert ortağım.. kader arkadaşım... oda erkek infertilitesiyle mücadele ediyor
ikinci transferini olacak... olacağı zaman hepinizden dua alırız artık :KK36::KK36::KK36:

Back
X