• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk Bal0ncuk sonradan dahil oldu ya konuya ondan bu haller :KK70::KK70:
:D tam mesaim bitti olanlar olmuş :D :D :D nee olucuuuuuuuuuuuuuuu :D

test konusuna ben de sinir oldum, gerçekten o markada problem var bence ama...
gerçi hadi onda problem var, diğerinde de vardı... ben anlayamadım bu işi arkadaş @olive_bluto ile Ekim diye konuşmuştuk zaten ondan her şey planlı programlı ilerliyor :ıslık: :ıslık: :ıslık:
o test son zamanlarda kim yapsa hatalı çıkıyor... aman yaşandı bitti saygısızca :D :D :D :D
bundan sonra önümüze bakma zamanı :halay:

gelmedi bebeğim.. sanırım ben antepte temizlik yaparken kaçırdım yumurtlamayı.. ne zaman regl olcam bilmiyorum hiç :KK12::KK12::KK12:
ay inşallah mucize olurda gelmez.. gelirsede hemen başlayacanmı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :halay::halay::halay:
öğretmenhanım bacım... dert ortağım.. kader arkadaşım... oda erkek infertilitesiyle mücadele ediyor
ikinci transferini olacak... olacağı zaman hepinizden dua alırız artık :KK36::KK36::KK36:
Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm ve sen bu mücadelenden zafer ile ayrılacaksınız... Allahın izni ile kucağınıza dolacak :dua: :dua:

:KK70: tam mesaim bitti olanlar olmuş :KK70: :KK70: :KK70: nee olucuuuuuuuuuuuuuuu :KK70:

o test son zamanlarda kim yapsa hatalı çıkıyor... aman yaşandı bitti saygısızca :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
bundan sonra önümüze bakma zamanı :halay:
o kadar çağırdık gelseydin :KK70:

gelmedi bebeğim.. sanırım ben antepte temizlik yaparken kaçırdım yumurtlamayı.. ne zaman regl olcam bilmiyorum hiç :KK12::KK12::KK12:

öğretmenhanım bacım... dert ortağım.. kader arkadaşım... oda erkek infertilitesiyle mücadele ediyor
ikinci transferini olacak... olacağı zaman hepinizden dua alırız artık :KK36::KK36::KK36:
Zorlu ama sonu çok güzel bitecek olan mücadele :anneadayı:
Dualarımız seninle o halde :KK36: Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm

ya di mi o geç kaldı esas :p
hep böyle yapıyo bu kız kafamı karıştırıyo bak :KK70:
Hep de ekşınlı konulardan uzak kalıyor :KK48:

Belki senin gelmez de sürpriz olur Ya , tüpe gitmeden 🙂Ay kuzum sağolasın Ya , düşünmen yeter 🥰Regl gelsin estrofeme başlayacağım , sonra bi 10 gün sonunda kontrole gidip transfer tarihin belirleniyor .Ben bu transferle hamile kalırsam asıl o zaman mucize benim için ❤️Geçenlerde eşim diyor ki , artık güzel birşey olsun , güzel bir bebek ❤️

Belki senin gelmez de sürpriz olur Ya , tüpe gitmeden 🙂Ay kuzum sağolasın Ya , düşünmen yeter 🥰Regl gelsin estrofeme başlayacağım , sonra bi 10 gün sonunda kontrole gidip transfer tarihin belirleniyor .Ben bu transferle hamile kalırsam asıl o zaman mucize benim için ❤Geçenlerde eşim diyor ki , artık güzel birşey olsun , güzel bir bebek ❤
zaten olacak ki güzel kalplim :KK36:
sadece annesine biraz naz yapıyor :emir_bebek:

Zorlu ama sonu çok güzel bitecek olan mücadele :anneadayı:
Dualarımız seninle o halde :KK36: Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm
İnşallah canım çok teşekkür ederim ❤️

İnşallah.. pes etmiyecez
o benden daha güçlü Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Güçlü kalmaya çalışıyorum canım , eninde sonunda bu bebek olacak diye kendimi haffiletiyorum , inşallah 🙂
Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm ve sen bu mücadelenden zafer ile ayrılacaksınız... Allahın izni ile kucağınıza dolacak :dua: :dua:
İnşallah , Rabbim isteyen herkese versin 🙂 Bal0ncuk Bal0ncuk da bende çok uğraştık 1 yıldan fazladır erkek infertilitesiyle , malesef çok zor .Bu transferimden pek umudum yok ama nasip bakalım hayırlısı 🤲

İnşallah canım çok teşekkür ederim ❤

Güçlü kalmaya çalışıyorum canım , eninde sonunda bu bebek olacak diye kendimi haffiletiyorum , inşallah 🙂

İnşallah , Rabbim isteyen herkese versin 🙂 Bal0ncuk Bal0ncuk da bende çok uğraştık 1 yıldan fazladır erkek infertilitesiyle , malesef çok zor .Bu transferimden pek umudum yok ama nasip bakalım hayırlısı 🤲
inanmak yolun yarısıdır hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK20::KK20::KK20:
o yüzden umudum yok değil....
hayırlısı olsun de... inan.. pozitif enerji ver o minik embriyona :KK36:

İnşallah.. pes etmiyecez
o benden daha güçlü Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Pes etmek yokkkkkkk💪🏻💪🏻
İnşallah canım çok teşekkür ederim ❤

Umutsuz olmamalısın...belli olmaz bu ikinci transfer tutacak Allahın izni ile 🥰🥰🥰

aaa ingilizce candır kız :KK70: benim herif ing öğretmeni :KK70: :KK70:

nasılsınn
Enisteye saygilar 😂Henuz 2.sinif kizim bizim ogretmenimiz asla turkce konusmuyo hepbirlik bakisiyoruz🤣🤣 cok sukur hafta ici canli derlser ödevler full tempolu geciyor cocgumu tenefüsde mutfaga goturuyorum istedigini yapiyorm derste tenefuste analara rahat yok😂🙈

Enisteye saygilar 😂Henuz 2.sinif kizim bizim ogretmenimiz asla turkce konusmuyo hepbirlik bakisiyoruz🤣🤣 cok sukur hafta ici canli derlser ödevler full tempolu geciyor cocgumu tenefüsde mutfaga goturuyorum istedigini yapiyorm derste tenefuste analara rahat yok😂🙈
analar bugünler için varlar :D :D :D :D

inanmak yolun yarısıdır hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK20::KK20::KK20:
o yüzden umudum yok değil....
hayırlısı olsun de... inan.. pozitif enerji ver o minik embriyona :KK36:
O bebek benim olacak inşallah 🎈Ah canım embriyom Allahım sana can versin inşallah , annene tutun sıkıca :anneadayı:

Temizlik bitti Ya ama yarın haftalık temizlik var 🤣Bugün okula geldim Ya uzun zaman sonra 🙂akşam da diş randevum var 🤭Sen ne yapıyorsun , eşin gitti mi ?
gitti kuzum :(
gidiyorrrrrrrrr gönlümün efendisiiiiiiiiiiiiii :D :D
bende tüp süreci başlamadan yada transfer olmadan önce kış temizliğimi yapmak istiyorum :D

gitti kuzum :KK43:
gidiyorrrrrrrrr gönlümün efendisiiiiiiiiiiiiii :KK70: :KK70:
bende tüp süreci başlamadan yada transfer olmadan önce kış temizliğimi yapmak istiyorum :KK70:
Belki hemen transfer yaparlar sana , hiç belli olmaz canım .Yap bitir canım , zaten transferden sonra uzun süre birşey yapamıyorsun .Ben camları sildim valla , hep uzun uzun pencerelerim zar zor sildim

Back
X