• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. Uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum sizleri, artık üye olup bende katılayım dedim. 2 senelik evliyim 14 aydır bebek istiyoruz ama korunmadığımız halde olmuyor. Kan tahlili , sperm testi hiçbirinde problem yok. Sadece hsg çekilmem gerekiyor. Onun içinde yılbaşını bekliyorum. Yılbaşına kadar olmazsa ciddi tedavi sürecine girmek istiyorum😢 Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz🤲🏼

Herkese merhaba. Uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum sizleri, artık üye olup bende katılayım dedim. 2 senelik evliyim 14 aydır bebek istiyoruz ama korunmadığımız halde olmuyor. Kan tahlili , sperm testi hiçbirinde problem yok. Sadece hsg çekilmem gerekiyor. Onun içinde yılbaşını bekliyorum. Yılbaşına kadar olmazsa ciddi tedavi sürecine girmek istiyorum😢 Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz🤲🏼
merhaba cukulatam hoşgeldin aramıza cm :)
çok şükür ne hormonlarında nede spermde sorun yokmuş...
Hsg çekilincede bir güzel rahatlama gelir bebeğine kavuşursun.. stres yapıyor olabilirmisin ?

Hellooo ben yoklama vereyimm burdaa 🙋 bu ara çok yoğunum kızlar takip ediyorum ama cevap yazacağımda o konu bağlanmış oluyor üstünden çok sular almış oluyor yazamıyorum yetişemiyorum 🤣 hepinizi öpüyorum bol bebişli yumurtlamalı habrrler diliyorum 🥰
çok sular aksada bizi o güzel yorumlarından mahrum bırakma uzayım :D

merhaba cukulatam hoşgeldin aramıza cm :)
çok şükür ne hormonlarında nede spermde sorun yokmuş...
Hsg çekilincede bir güzel rahatlama gelir bebeğine kavuşursun.. stres yapıyor olabilirmisin ?

merhaba baloncuk hoşbulduk. Aslında çok stresli yapım yoktur ama 1 sene olmayınca biraz strese girdim daha sonra üstüne 2 ay daha geçti yine olmayınca insan kafaya takıyor. Ama yılbaşına kadar kendimi rahatlatıcam olursa olur olmazsa başka yöntemlere başvurmak adına☺️

merhaba baloncuk hoşbulduk. Aslında çok stresli yapım yoktur ama 1 sene olmayınca biraz strese girdim daha sonra üstüne 2 ay daha geçti yine olmayınca insan kafaya takıyor. Ama yılbaşına kadar kendimi rahatlatıcam olursa olur olmazsa başka yöntemlere başvurmak adına☺
tüplerin açıktır bence... ama yinede içinin rahatlaması için hsg çekilirsin
hsg çekildikten sonra gebe kalan cok arkadaşımız var... ufacık bir tortuyu bile atıyormuş hsg :)
belki sanada vesile olur kim bilir
kaç yaşındasın

ah şu pazartesi sendromları :KK12:
Kıhhh o 😅😅

Merhaba hoşgeldin aramıza
Testlerin temiz olması çok güzel, çok klasik olacak ama stres bizim düşmanımız 🙈
Umarım daha fazla bekletmeden gelir bebişin ♥️

Ay buradayım :KK70:

Regl dönemi malum barut gibiyim. Önüme gelenin kafasını duvara sürtmek istiyorum. :KK70:
Diyetisyen kontrolüm vardı, yediğim tatlılar için azarımı işittim oturuyorum
bu aralar herkes birlerinin kafasını duvarda sürtmek istiyor hayır olsun :D :D
bizim kafalar sürtülmesinde :D :D
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhh iyice kızdımı
evirip çevirip suyunu sıktımı diyetisyen :D

çok sular aksada bizi o güzel yorumlarından mahrum bırakma uzayım :KK70:
Bırakmam kız arada güncelleyin beni 🙈 kaçırdığım önemli olaylar olursa diye. Ama bence kaçırmadım bir solukta okudum valla güzel haberler de olmuş heyecanla okuyup sonu kötü olanlar da olmuş malesef. Ama umutsuzluk yok çalışmalara umut etmeye devam 🥰

Bırakmam kız arada güncelleyin beni 🙈 kaçırdığım önemli olaylar olursa diye. Ama bence kaçırmadım bir solukta okudum valla güzel haberler de olmuş heyecanla okuyup sonu kötü olanlar da olmuş malesef. Ama umutsuzluk yok çalışmalara umut etmeye devam 🥰
bişey kaçırmadın merak etme :D
ben regl olmadım hep birlikte regl olmamı bekliyoruz :D :D :D :D

tüplerin açıktır bence... ama yinede içinin rahatlaması için hsg çekilirsin
hsg çekildikten sonra gebe kalan cok arkadaşımız var... ufacık bir tortuyu bile atıyormuş hsg :)
belki sanada vesile olur kim bilir
kaç yaşındasın

ah umarım öyle olur. Bakalım yılbaşına kadar minişim gelir belki😂🥰
24 yaşındayım☺️
Kıhhh o 😅😅

Merhaba hoşgeldin aramıza
Testlerin temiz olması çok güzel, çok klasik olacak ama stres bizim düşmanımız 🙈
Umarım daha fazla bekletmeden gelir bebişin ♥

evet stres yapmamaya calısıyorum artık. Hoşbulduk🙈 hepimiz minişlerimize kavuşuruz Umarımm😍

24 yaşındayım☺

evet stres yapmamaya calısıyorum artık. Hoşbulduk🙈 hepimiz minişlerimize kavuşuruz Umarımm😍
anam kıyamam.. minnoş kadın :) keşke senin yerinde olsam 24 olsam
şöyle yayıla yayıla hiç stres yapmadan acele etmeden bebe yapsam :D

bişey kaçırmadın merak etme :KK70:
ben regl olmadım hep birlikte regl olmamı bekliyoruz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Çok yakında 😅😅😅😅
Öldüreceksin sen beni :KK70::KK70::KK70:
24 yaşındayım☺

Olacak olacak annesi nazlanıyor daha tatlı olmak için :KK68:

Back
X