• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya 31 nedir kii. ben senin mesajlarını okuyorum senin ruhun 24 enerjin 18 yumurtlalarında gençtir senin yahu. Eminim ilk seferde tutacak ve bebeğin sana gelecek 🤲🏼
inşallah canım saol
regllerin düzenlimi senin ? yumurtlamanı felan anlıyormusun
yada düzenli cinsel ilişki varmı

inşallah canım saol
regllerin düzenlimi senin ? yumurtlamanı felan anlıyormusun
yada düzenli cinsel ilişki varmı

reglim düzenli 29-30 gün arası oluyorum. Bi ara ovulasyob testi yaptım yaklaşık 5 ay falan hep 12. Gün yumurtlamaydı. Bende yumurtlamam düzenli demekki deyip ovulasyonu bıraktım. Düzenli ilişki çocuk düşünmeden önce çok güzeldi ama çocuk düşünmeye başladıktan slnra sadece ovulasyon günlerinde olmaya başladı😢 bu ay onuda kaçırdık yumurtlamadan çok sonra oldu tutacağını sanmıyorım

reglim düzenli 29-30 gün arası oluyorum. Bi ara ovulasyob testi yaptım yaklaşık 5 ay falan hep 12. Gün yumurtlamaydı. Bende yumurtlamam düzenli demekki deyip ovulasyonu bıraktım. Düzenli ilişki çocuk düşünmeden önce çok güzeldi ama çocuk düşünmeye başladıktan slnra sadece ovulasyon günlerinde olmaya başladı😢 bu ay onuda kaçırdık yumurtlamadan çok sonra oldu tutacağını sanmıyorım
ovulasyon sende stres yapmış
sal gitsin.. yapma ovulasyon... eskisi gibi davran bence

hayırdır gardaş...
sessizsin bugün

hahahaha :KK70: :KK70: ay kuzum benim
evet aynen öyle diyecekler tabi regl olabilirsem :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ooo kimler gelmiş hatice hanımlar gelmiş
siz bizi hatırladınızmı yaa :KK70:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
noluueeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayy gözün aydın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı benim başımaaaaa hiç olacak gibi durmuyorum :KK42::KK42:
Canım ya insanlara çok mu geliyorum bilmiyorum. Kendilerini fasulyeden sayıyorlar. Hala teee Kasım da hamile kaldığımı sormasına rağmen neden dememişim.. O yüzden de kürtaj olunca geçmiş olsun dememiş. Ki bunu da bana demiyor. Arkadaşıma diyor. Şeytan diyor in aşağıya saçını başını yol
Ay keşke tutsa ya , sürekli kendimi pozitif haberi almış gibi hayal ediyorum :KK200:
O hayaller en kısa sürede gerçek olacak canım 🥰🥰
Gelelim mi :sinirli::sinirli:

Pazartesi yoğunluğu :KK51:
Gelin valla 😁😁

Canım ya insanlara çok mu geliyorum bilmiyorum. Kendilerini fasulyeden sayıyorlar. Hala teee Kasım da hamile kaldığımı sormasına rağmen neden dememişim.. O yüzden de kürtaj olunca geçmiş olsun dememiş. Ki bunu da bana demiyor. Arkadaşıma diyor. Şeytan diyor in aşağıya saçını başını yol

Gelin valla 😁😁
parem taktığın şeye bak
şuan sana çok kızdım :KK12::KK12::KK12:
yani geçmiş olsun dememeside inan seni ne kadar eksilti ben burdan görebiliyorum.. töbe ya :D
kız bırak demesin.... kaldıki bunca zaman sonra bunu dile getirmiş olmasıda çocukça
ama senin buna takılmana ayrı kızdım
sal gitsin yahu :D

hahahahhhahah fıtı fıtı diyebilmek için üye oldum diyomuşum😂
kız sen iste biz sana fıtı fıtı diye sesleniriz :D :D :D :D :D

parem taktığın şeye bak
şuan sana çok kızdım :KK12::KK12::KK12:
yani geçmiş olsun dememeside inan seni ne kadar eksilti ben burdan görebiliyorum.. töbe ya :KK70:
kız bırak demesin.... kaldıki bunca zaman sonra bunu dile getirmiş olmasıda çocukça
ama senin buna takılmana ayrı kızdım
sal gitsin yahu :KK70:

kız sen iste biz sana fıtı fıtı diye sesleniriz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

😂😂😂😂😂 demekki aylardır doğru yeri takip ediyomuşum😎

😂😂😂😂😂 demekki aylardır doğru yeri takip ediyomuşum😎
:KK36: burda derdini kederini.. içine attığın herşeyi ..mutluluğunu
aklına gelebilecek herşeyi paylaşabilirsin canım
hepimiz kardeş olduk burda...
çookkkkkkkkkkkk kişiydik.. hemde çok
çok şükür hepsi gebe kaldılar.. hatta topiğimizn ilk bebesi doğdu.. diğerleride zamanla hayırlısı ile doğarlar inşallah
geriye bir avuç kaldık ama birbirimize yetiyoruz:KK68:

:KK36: burda derdini kederini.. içine attığın herşeyi ..mutluluğunu
aklına gelebilecek herşeyi paylaşabilirsin canım
hepimiz kardeş olduk burda...
çookkkkkkkkkkkk kişiydik.. hemde çok
çok şükür hepsi gebe kaldılar.. hatta topiğimizn ilk bebesi doğdu.. diğerleride zamanla hayırlısı ile doğarlar inşallah
geriye bir avuç kaldık ama birbirimize yetiyoruz:KK68:

Çok teşekkür ediyorumm inşallah hep birlikte bebeklerimize kavuşuruz🤲🏼

Enee bizim Hemsirecik Hemsirecik e ne oldu?
Paresilaaa Paresilaaa valla konuyu tam bilmiyorum ama sağlıkla ilgili ve hatta kürtaj gibi önemli bir kayıp durumunda kendi egosunu bir kenara bırakmayıp bir sebepten geçmiş olsun bile diyemiyorsa insanlar o kişilerden gerçekten uzak durmak ve en önemlisi hiiiç de söylenilenleri önemsememek lazım. İnsanın ruhunu emer bu kişiler hiç gerek yok kalsın dostlukları 🙄

Enee bizim Hemsirecik Hemsirecik e ne oldu?

Paresilaaa Paresilaaa valla konuyu tam bilmiyorum ama sağlıkla ilgili ve hatta kürtaj gibi önemli bir kayıp durumunda kendi egosunu bir kenara bırakmayıp bir sebepten geçmiş olsun bile diyemiyorsa insanlar o kişilerden gerçekten uzak durmak ve en önemlisi hiiiç de söylenilenleri önemsememek lazım. İnsanın ruhunu emer bu kişiler hiç gerek yok kalsın dostlukları 🙄
yine rahat durmadı
allah bilir kime sataşmıştır :D

niye be :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Allahım ah baloncuk bir rahat durmuyorsun
yine ne yaptım :KK70:
:KK60: :KK60:

Gelin valla 😁😁
Sen burdan malum kişinin fotosunu at ben çok yakınım zaten çıkışta bekleyeyim adliye kapısında nasılsa seni de tanımıyorum hiç bir bağlantı da kuramazlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hahahahhhahah fıtı fıtı diyebilmek için üye oldum diyomuşum😂
Fıtı fıtı çok önemli bir kriter lütfen :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X